бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Алианц банк кредити онлайн

Како да земете кредити онлајн од Алианц банка?

Алианц банк кредити онлајн се однесуваат на кредити кои може да ги земете преку интернет, без да морате да одите во банката. Ова е многу практично и удобно решение за луѓето кои немаат време да одат во банката или пак се наоѓаат на далечни локации. За да земете кредит онлајн од Алианц банка, потребно е да го следите следниот процес:

Прво, треба да го посетите веб-сајтот на Алианц банка и да се регистрирате како корисник.

Ова е брз и едноставен процес, каде што ќе треба да ги внесете вашите лични податоци и да креирате корисничко име и лозинка.

Откако ќе се регистрирате, треба да изберете тип на кредитот кој го сакате и да го пополните онлајн апликацијата. Во апликацијата ќе треба да ги внесете вашите лични податоци, како и информации за вашиот доход и финансиски статус.

Откако ќе го пополните апликацијата, треба да ја испратите за да биде процесирана. Обично, Алианц банка ќе ви одговори во рок од 24 часа со одобрување или одбивање на вашата апликација.

Кога ќе биде одобрена вашата апликација, кредитот ќе биде преведен на вашата банкарска сметка во рок од неколку работни дена.

Земањето на кредити онлајн од Алианц банка е едноставно и брзо решение за луѓето кои имаат потреба од финансиска помош. Со само неколку кликања, можете да земете кредит и да го решите вашето финансиско прашање.

Предности на кредитите онлајн од Алианц банка

Алианц банк кредити онлајн имаат многу предности за луѓето кои ги земаат. Еве некои од нив:

1. Брзина и едноставност – Земањето на кредити онлајн од Алианц банка е многу брзо и едноставно решение.

Не морате да одите во банката и да чекате во ред, туку можете да го пополните апликацијата од вашата канцеларија или дома. Одобрувањето на кредитот е брзо и обично ви се одговара во рок од 24 часа.

2. Флексибилност – Алианц банк кредити онлајн ви овозможуваат да го изберете износот на кредитот и времетраењето на ратата кои одговараат на вашите потреби и финансиски можности. Можете да земете кредит од 1.000 до 50.000 лева со рок на отплата од 6 до 84 месеци.

3.

Ниски каматни стапки – Алианц банк кредити онлајн имаат ниски каматни стапки, што значи дека ќе плаќате помалку за кредитот во долгорочен период. Каматните стапки се одредуваат во зависност од износот на кредитот, времетраењето на ратата и вашата кредитна историја.

4. Безбедност – Земањето на кредити онлајн од Алианц банка е безбедно и сигурно решение.

Сите вашите лични податоци и финансиски информации се заштитени со најсовремените технологии за безбедност.

5. Достапност – Алианц банк кредити онлајн се достапни 24/7, што значи дека можете да ги земете кога и каде што ви одговара. Нема потреба да се придржувате на работно време на банката или да чекате во ред.

Алианц банк кредити онлајн имаат многу предности за луѓето кои ги земаат. Ова е брзо, едноставно и безбедно решение за вашите финансиски потреби.

Како да го пресметате износот на кредитите онлајн од Алианц банка?

Како да го пресметате износот на кредитите онлајн од Алианц банка? Ова е едноставен процес кој може да го направите преку интернет. Еве како:

1.

Одете на веб-сајтот на Алианц банка и кликнете на кредити онлајн. Таму ќе најдете калкулатор за кредити кој може да ви помогне да го пресметате износот на кредитот и месечната рата.

2. Внесете ги потребните информации – Во калкулаторот за кредити, ќе треба да ги внесете износот на кредитот, времетраењето на ратата и каматната стапка.

Овие информации може да ги најдете на веб-сајтот на Алианц банка или да ги добиете од банкарот.

3. Пресметајте го износот на кредитот – Кога ќе ги внесете сите потребни информации, калкулаторот за кредити ќе го пресмета износот на кредитот и месечната рата.

Ова ви овозможува да го планирате вашиот буџет и да знаете колку ќе треба да плаќате месечно за кредитот.

4. Поднесете апликација за кредит – Кога ќе го пресметате износот на кредитот, можете да поднесете апликација за кредит онлајн. Ова е едноставен процес кој може да го направите од вашата канцеларија или дома.

Пресметувањето на износот на кредитите онлајн од Алианц банка е едноставен процес кој може да го направите преку интернет. Ова ви овозможува да го планирате вашиот буџет и да знаете колку ќе треба да плаќате месечно за кредитот.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq