бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Асет банк софия

История на Асет банк софия

История на Асет банк София

Асет банк София е основан през 1994 г. под името Терра Банк. През 1999 г. банката е преименувана на Асет банк София след като е купена от Асет мениджмънт, една от водещите инвестиционни компании в България.

През годините Асет банк София е постигнала значителен ръст и развитие, особено след присъединяването й към Алфа банк Груп през 2007 г.

Това е спомогнало за разширяването на портфолиото от услуги, като банката се фокусира върху предоставянето на иновативни продукти и решения за своите клиенти.

Днес Асет банк София е една от водещите банки в България, с над 1300 служители и мрежа от над 100 офиса, разположени в цялата страна. Банката е фокусирана върху изграждането на дългосрочни отношения с клиентите си и предоставянето на висококачествени финансови услуги. Асет банк София има силна репутация в банковия сектор и е носител на множество награди за своите иновативни продукти и услуги.

Асет банк София постоянно инвестира в развитието на своята инфраструктура, технологии и служители, за да осигури висококачествено обслужване на клиентите си. В последно време, банката се фокусира върху предоставянето на цифрови услуги, за да отговори на нуждите на съвременните клиенти и да ги задоволи в пълна степен.

В кратък период от време, Асет банк София успява да се утвърди като водеща банка в България, като предоставя най-добрите услуги и продукти на своите клиенти и допринася за развитието на банковия сектор в страната.

Услуги на Асет банк софия

Услуги на Асет банк София

Асет банк София предлага широк спектър от финансови продукти и услуги, съобразени със специфичните нужди и цели на своите клиенти. Банката се фокусира върху предоставянето на персонализирани услуги, които да отговорят на нуждите на всеки клиент, като предлага следните услуги:

1. Банкови сметки – Асет банк София предлага различни видове банкови сметки, които да отговарят на нуждите на клиентите си.

Банката предлага различни видове сметки, като лични, бизнес и специализирани сметки.

2. Кредити – Асет банк София предлага широк спектър от кредити, включително ипотечни кредити, потребителски кредити, автокредити и бизнес кредити. Кредитите на банката са съобразени с нуждите на всеки клиент и предоставят персонализирано решение за финансовите им нужди.

3.

Инвестиции – Асет банк София предлага различни инвестиционни продукти, като акции, облигации, фондове и други. Клиентите на банката могат да инвестират в различни видове активи, като имоти, акции на компании, злато и други, като получават професионална консултация от страна на банката.

4. Дебитни и кредитни карти – Асет банк София предлага различни видове дебитни и кредитни карти, които да отговарят на нуждите на клиентите си.

Карти на банката осигуряват бърз и лесен начин за плащане на разходите на клиентите.

5. Електронни услуги – Асет банк София предлага удобни електронни услуги, като интернет банкиране, мобилно банкиране, плащания чрез терминали и други. Това позволява на клиентите на банката да управляват сметките си бързо и лесно, без да посещават банковата филиал.

Асет банк София продължава да развива нови и иновативни продукти и услуги, за да отговори на нуждите на съвременните клиенти и да предостави на своите клиенти персонализирани решения за финансовите им нужди.

Клиенти на Асет банк софия

Клиенти на Асет банк София

Асет банк София се фокусира върху изграждането на дългосрочни отношения с клиентите си и предоставянето на персонализирани решения за финансовите им нужди. Като една от водещите банки в България, Асет банк София има широк кръг на клиенти, който включва:

1.

Физически лица – Асет банк София предоставя различни финансови продукти и услуги, които да отговарят на нуждите на физическите лица. Клиентите на банката могат да открият лични сметки, да вземат кредити, да инвестират в различни инвестиционни продукти, да получат кредитни карти и да използват електронните услуги на банката.

2. Бизнес клиенти – Асет банк София предлага различни финансови продукти и услуги за бизнес клиентите, които да подкрепят растежа на техните бизнеси.

Банката предоставя бизнес сметки, бизнес кредити, инвестиционни продукти, кредитни карти и други услуги, които да помогнат за развитието на бизнеса на клиентите.

3. Институционални клиенти – Асет банк София предоставя услуги на институционални клиенти като пенсионни фондове, инвестиционни фондове, застрахователни компании и други.

Банката предлага инвестиционни продукти, финансови инструменти и други услуги, които да помогнат на институционалните клиенти да управляват своите активи по ефективен начин.

4. Международни клиенти – Асет банк София предоставя услуги на международни клиенти, които имат бизнес или финансови интереси в България. Банката предлага различни видове сметки, кредити, инвестиционни продукти и други услуги, които да отговарят на нуждите на международните клиенти.

Асет банк София се стреми да предоставя на всеки свой клиент персонализирани решения за финансовите им нужди и да им осигурява висококачествено обслужване. Банката има силна репутация в банковия сектор и е избрана от множество клиенти като предпочитана банка в България.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq