бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Асет банк

История на Асет банк: от създаването до днес

Асет банк е българска банка, която започва своята дейност през 2007 година. От създаването си до днес, банката се развива бързо и успешно, предоставяйки на клиентите си широк спектър от финансови услуги и продукти.

Създаването на Асет банк се дължи на идеята на група от млади и опитни финансисти, които решиха да създадат банка, която да предлага конкурентни и иновативни финансови услуги на българския пазар. След успешното регистриране на банката, те започнаха да работят усилено за постигане на техните цели.

През първите години на работата си, този банков играч успя да се утвърди като един от лидерите на банковия пазар в България.

Банката предлага широк спектър от продукти и услуги, като кредити, депозити, инвестиционни продукти, карти и други финансови услуги.

През годините една от най-големите банки в България регистрира значителен ръст на своите активи. Банката има мрежа от клонове в цялата страна и е една от най-популярните банки за бизнес клиенти.

След като постигна значителен успех на българския пазар, банката продължи да разширява дейността си в други държави. Днес банката предлага своите услуги в няколко държави от Югоизточна Европа и е на път да стане една от водещите банки в региона.

Накратко, една българска банка успя да се развие успешно от момента на създаването си до днес. Банката предлага широк спектър от финансови услуги и продукти и е една от водещите банки в България.

Услуги на Асет банк: кредити, депозити и други финансови продукти

Услугите на Асет банк са насочени към различни категории клиенти, като физически лица, малки и средни предприятия, големи корпорации и институционални клиенти. Банката предлага широк спектър от финансови продукти и услуги, които отговарят на нуждите на всеки клиент.

Един от най-популярните продукти на Асет банк са кредитите.

Банката предлага различни видове кредити, включително ипотечни кредити, потребителски кредити и кредити за малки и средни предприятия. Кредитните продукти на банката са конкурентни и отговарят на нуждите на всеки клиент.

Освен кредити, банкът предлага и различни видове депозити. Клиентите на банката могат да избират от широка гама от депозити, включително краткосрочни, средносрочни и дългосрочни депозити.

Всеки депозит предлага различен лихвен процент, който отговаря на нуждите на клиента.

Банката предлага и инвестиционни продукти, като акции, облигации и взаимни фондове. Клиентите могат да избират от различни инвестиционни стратегии и да инвестират в различни активи.

Банката предлага индивидуално консултиране на своите клиенти, за да им помогне да вземат най-доброто решение за своите инвестиции.

Освен това, компанията предлага разнообразни финансови услуги като кредитни карти, онлайн банкиране, мобилно банкиране и други. Всички услуги на банката са ориентирани към удобството на клиентите и са на достъпни цени.

Клиентите на нашата банка имат достъп до конкурентни продукти и услуги, които отговарят на техните нужди. Банката предлага широка гама от финансови продукти и услуги, които са насочени към различни категории клиенти. Всички продукти и услуги на нашата банка са на достъпни цени и са предлагани с високо качество на обслужване и консултиране.

Развитие на Асет банк: стратегии и планове за бъдещето

Асет банк е постоянно насочена към развитието и насърчава иновациите във всички свои дейности. Банката има ясна стратегия за развитие и планове за бъдещето.

Една от стратегическите цели на Асет банк е да продължи да нараства и развива дейността си в България и региона. Банката се стреми да насърчава иновациите и да предоставя нови услуги и продукти, които отговарят на нуждите на своите клиенти.

Освен увеличаване на своята дейност в България, банката има планове за разширяване на дейността си в други страни. Банката вече има присъствие в няколко държави от региона и планира да продължи да се разширява.

Всички продукти и услуги на нашата банка са насочени към удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти.

Банката привлича нови клиенти и се грижи за удовлетворяване на нуждите на настоящите. Банката има комплексен подход към клиентите си, който включва индивидуално консултиране, конкурентни продукти и услуги, и висококачествено обслужване.

Един от главните компоненти на стратегията на банката е вложението в технологии. Банката предлага широка гама от онлайн и мобилни услуги, които позволяват на клиентите да управляват своите финанси по-лесно и удобно. Банката продължава да инвестира в технологии и да предоставя нови и иновативни продукти и услуги.

Като цяло, финансовата институция има ясна стратегия за развитие и планира да продължи да нараства и развива дейността си в България и региона. Банката продължава да насърчава иновациите и да инвестира в технологии, за да предоставя нови и по-добри услуги и продукти на своите клиенти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq