бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Асет банк

История и развитие на Асет банк

Асет банк е една от водещите банки в България и има дълга и успешна история на развитие. Банката е създадена през 2007 година и оттогава се развива динамично, стремейки се да предоставя на клиентите си висококачествени продукти и услуги.

От самото си създаване, Асет банк е насочен към постигане на дългосрочни отношения с клиентите си.

Това се доказва и от факта, че банката предлага широка гама от банкови продукти и услуги, които отговарят на нуждите и изискванията на различни типове клиенти.

Банката предлага разнообразни кредитни и депозитни продукти, както и инвестиционни възможности за клиентите си. Кредитните продукти включват ипотечни и потребителски кредити, както и бизнес заеми. Депозитните продукти в Асет Банк са разнообразни видове сметки, които предлагат конкурентни лихви и гъвкави условия.

Освен банковите продукти, банката Асет предлага и разнообразие от банкови услуги.

Това включва онлайн и мобилно банкиране, което позволява на клиентите да управляват своите сметки и да извършват различни банкови операции по всяко време и от всяко място. Банката предлага и кредитни карти с различни функционалности и предимства, които улесняват плащането и пазаруването.

Актив Банк също е ангажирана с корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие.

Банката активно участва в различни благотворителни и обществени инициативи, които подкрепят общественото благо. Това включва финансиране на проекти в областта на здравеопазването, образованието и културата, както и подкрепа на местни общности и екологични инициативи.

В заключение, една банка със стабилна и успешна история на развитие е Банката на активите. Банката предлага широка гама от продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни типове клиенти. Отделно, Банката на Асетите е активно ангажирана с корпоративна социална отговорност и придава значение на устойчивото развитие и подкрепа на обществените инициативи.

Продукти и услуги, предлагани от Асет банк

Продуктите и услугите, предлагани от Асет банк, са разнообразни и отговарят на нуждите на различни типове клиенти. Банката предлага широка гама от банковски продукти, като кредити, депозити и инвестиционни възможности.

Един от основните продукти, предлагани от Асет банк, са кредитите. Клиентите могат да избират от различни видове кредити, включително ипотечни кредити, потребителски кредити и бизнес заеми.

Ипотечните кредити предоставят възможност на клиентите да си закупят жилище и да го финансират чрез банков кредит. Потребителските кредити са предназначени за различни лични нужди, като покупка на автомобил, ремонт на жилище или почивка. Бизнес заемите, от своя страна, предоставят възможност на предприемачите да финансират своите бизнес проекти и развитие.

Другият важен продукт на банката е депозитите.

Банката предлага различни видове депозитни сметки, които предоставят възможност на клиентите да спестяват и получават лихва върху своите средства. В зависимост от нуждите и предпочитанията на клиентите, те могат да избират между различни видове депозити, като срочен депозит, спестовен депозит или сметка за натрупване на пенсионни средства.

Освен традиционните банкови продукти, Aсет банка предлага и възможности за инвестиции. Клиентите могат да инвестират своите средства в различни финансови инструменти, като акции, облигации и инвестиционни фондове.

Банката предлага консултации и съдействие на клиентите си при избора и управлението на техните инвестиции.

В заключение, банката предлага разнообразни продукти и услуги, които отговарят на нуждите и изискванията на клиентите. Кредитите, депозитите и инвестиционните възможности са само част от широката гама от продукти, които банката предлага. Клиентите могат да се възползват от конкурентни условия и професионално обслужване при използване на продуктите и услугите, предлагани от нашата банка.

Корпоративна социална отговорност на Асет банк

Корпоративната социална отговорност е важна част от дейността на Асет банк. Банката проявява пълна ангажираност към обществото и околната среда, като подкрепя различни благотворителни и обществени инициативи.

Асет банк активно участва в проекти, свързани със здравеопазването.

Те финансират различни здравни програми и инициативи, които имат за цел подобряване на здравето и благополучието на обществото. Това включва финансиране на медицинско оборудване за болници и здравни центрове, подкрепа на проекти за предоставяне на здравна грижа на хора в нужда и участие в кампании за превенция на различни заболявания.

Освен това, банката се ангажира с образованието и подкрепя различни образователни проекти. Те предоставят финансиране за училища, университети и образователни програми, които помагат на учениците и студентите да получат качествено образование.

Банката организира и участва в различни образователни инициативи, които насърчават развитието на умения и знания сред младите хора.

Околната среда е също важна област, към която нашата институция проявява отговорност. Банката подкрепя екологични проекти и инициативи, насочени към опазване на природата и устойчивото развитие.

Те финансират проекти за почистване на околната среда, развитие на възобновяеми енергийни източници и въведение на екологично чисти технологии. Банката също така стимулира клиентите си да се включат в екологично осъзнати практики, като предлага продукти и услуги, свързани със спестяване на енергия и екологично отговорно потребление.

В заключение, Банката изразява силно ангажираност към обществото и околната среда чрез своята корпоративна социална отговорност. Банката подкрепя различни благотворителни и обществени инициативи, свързани със здравеопазването, образованието и опазването на околната среда. Те се стремят да бъдат активен и положителен участник в обществото и да допринасят за неговото благоденствие и устойчиво развитие.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq