бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

А1 бърз кредит

A1 е българска компания за предоставяне на потребителски кредити и кредитни карти. Ако търсите бърз кредит от A1, можете да използвате следните методи:

Онлайн кандидатстване: A1 предоставя удобна онлайн форма за кандидатстване за кредит. Можете да посетите уебсайта на A1 и да попълните кандидатурата за кредит онлайн. Ще ви бъдат изискани лични данни като име, адрес, данни за работата, данни за доходите, задължения и друга информация. Когато попълните формата, трябва да изчакате потвърждение от A1 за кандидатстването ви.
Комуникация с A1 директно: Можете да се свържете с A1 директно и да запитате за критериите за кредитиране и каква информация се изисква за да кандидатствате за кредит. Обикновено A1 ще изисква лична информация като име, адрес, данни за работата, данни за доходите, задълженията и друга информация, за да проучи дали сте подходящ кандидат за кредит. Можете да използвате телефона, имейл или онлайн форма за контакт на сайта на A1.
Офис на A1: Можете да посетите най-близкия офис на A1 и да кандидатствате за кредит на място. Трябва да имате при себе си лична карта и други документи, които могат да бъдат изискани за потвърждение на информацията, която сте предоставили.
При кандидатстване за кредит от A1, трябва да имате предвид, че сумата на кредита, лихвите и разходите на кредита могат да варират в зависимост от кредитния рейтинг, който имате, както и от други фактори като срока на кредита и размера на месечните вноски. Преди да кандидатствате, е препоръчително да сравните различните оферти на пазара, за да намерите най-добрата за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq