бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

А1 кеш кредит

Како да земете А1 кеш кредит?

А1 кеш кредит е една од најпопуларните услуги на А1 България. Со А1 кеш кредит можете да земете кредит во брзина, без да морате да одите до банката. Во оваа секција, ние ќе ви објасниме како да земете кредит преку А1.

Прво, треба да сте А1 клиент. Ако не сте, треба да се регистрирате на А1 веб страната или во А1 продавниците.

Кога ќе станете А1 клиент, треба да се најавите на А1 Мојот профил.

Когато влезете в профила си, трябва да натиснете бутона “Кеш кредит” и да попълните кратката форма. Во формуларот ќе треба да го внесете износот на кредитот и периодот на враќање. Кога ќе го пополните формуларот, треба да кликнете на копчето „Потврди“.

Потоа, ќе добиете SMS порака со потврда за кредитот. Кредитот ќе биде исплатен на вашата А1 сметка во рок од 24 часа.

За да го вратите кредитот, треба да го платите со А1 кредитен бон. Боновите може да ги купите во А1 продавниците или на А1 веб страната.

В следващия раздел ще ви разясниме условията за кредитиране от А1.

Услови за А1 кеш кредит.

Условите за А1 кеш кредит се многу прости и лесни за разбирање. За да земете кредит преку А1, треба да исполнувате следните услови:

Прво, треба да сте А1 клиент со активна А1 сметка. Ако не сте А1 клиент, треба да се регистрирате на А1 веб страната или во А1 продавниците.

Второ, треба да имате доволно кредитен лимит на вашата А1 сметка. Кредитниот лимит зависи од вашата кредитна историја и од вашите платежни навики.

Трето, треба да го пополните краткиот формулар за кредитот и да го потврдите.

Четврто, треба да го вратите кредитот во рокот кој сте го наведеле во формуларот.

Ако не го вратите кредитот во рокот, ќе платите казнени поени и ќе имате проблеми со вашата кредитна историја.

Кредитните услови на А1 кеш кредит се многу флексибилни и прилагодливи. Можете да земете кредит во износ од 50 до 1000 лева, со период на враќање од 5 до 30 дена. Каматната стапка зависи од износот на кредитот и од периодот на враќање.

Кредитите на А1 кеш са изключително популярни благодарение на улеснените им условия и бързината на изплащане. За да научите повече за условията на кеш кредитите на А1, моля свържете се с екипа на А1 за поддръжка на клиенти. В следващия раздел ще разгледаме ползите от паричните заеми на А1.

Предности на А1 кеш кредит.

А1 кеш кредит е одлична услуга за луѓето кои имаат потреба од пари во брзина. Освен што е лесна за земање, А1 кеш кредит има и многу предности.

Първото предимство на кеш кредитите на А1 е бързината на изплащане. Кредитот ќе биде исплатен на вашата А1 сметка во рок од 24 часа.

Ова значи дека ќе можете да ги користите парите веднаш откако ќе ги добиете.

Второто предимство на кеш кредитите на A1 е гъвкавостта на условията. Можете да земете кредит во износ од 50 до 1000 лева, со период на враќање од 5 до 30 дена. Каматната стапка зависи од износот на кредитот и од периодот на враќање.

Третото предимство на А1 кеш кредита е лесното получаване.

Не мора да одите до банката или да исполнувате многу формулари. Се што треба да направите е да се најавите на А1 Мојот профил и да пополните краткиот формулар за кредитот.

Четвъртото предимство на кеш кредитите на А1 е свързано със сигурността. А1 има многу високи стандарди за безбедност на вашите лични податоци и на вашата А1 сметка.

Можете да бидете сигурни дека вашите податоци и пари се безбедни.

Крайната предност на кеш кредита на А1 е, че не е необходимо да имате добра кредитна история, за да получите кредит. Кредитът на А1 за пари е достъпен за всички клиенти на А1 с активен акаунт в А1.

Сите овие предности го прават А1 кеш кредитот еден од најдобрите начини за земање на пари во брзина. За да земете кредит преку А1, посетете ја А1 веб страната или контактирајте го екипата на А1 за поддршка на клиенти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq