бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка бургас

История на Банка Бургас

История на Банка Бургас

Банка Бургас е една от най-старите банки в България, която е основана през 1871 година. Тя е създадена като частна банка, която предоставя финансови услуги на местните жители и бизнеси в Бургас и региона. През годините Банка Бургас се е развивала и разширявала своите услуги, за да отговори на нуждите на своите клиенти.

През 1947 година Банка Бургас е национализирана и става част от държавния банков сектор.

През 1990 година, след падането на комунизма в България, Банка Бургас се преобразува в акционерно дружество и започва да функционира като частна банка.

Днес Банка Бургас е една от водещите банки в България, която предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Тя има мрежа от филиали в цялата страна и е известна със своята висока професионалност и качество на обслужване. Банката е активен участник в икономическия живот на България и подкрепя различни инициативи и проекти за развитие на бизнеса и обществото.

Услуги на Банка Бургас

Услуги на Банка Бургас

Банка Бургас предлага разнообразни финансови услуги на своите клиенти. Тя предоставя банкови сметки за физически и юридически лица, кредити, дебитни и кредитни карти, онлайн банкиране и много други услуги.

Една от ключовите услуги, които предлага Банка Бургас, е кредитирането. Банката предоставя различни видове кредити, като лични кредити, ипотечни кредити, автокредити и бизнес кредити. Кредитите на Банка Бургас са с конкурентни лихви и гъвкави условия за погасяване.

Освен кредитирането, Банка Бургас предлага и различни видове банкови сметки.

Те включват текущи сметки, спестовни сметки и валутни сметки. Клиентите на Банка Бургас могат да използват онлайн банкиране, за да управляват своите сметки и да извършват банкови операции по всяко време и от всяко място.

Банката предлага и дебитни и кредитни карти, които могат да бъдат използвани за плащания в магазини и онлайн, както и за теглене на пари от банкомати. Кредитните карти на Банка Бургас имат различни лимити и предлагат различни бонуси и награди за клиентите.

Банка Бургас предоставя и други услуги, като валутна търговия, инвестиционни продукти и застраховки. Клиентите на Банка Бургас могат да получат консултации от опитни банкови специалисти, които ще им помогнат да изберат най-подходящите финансови продукти за тяхната индивидуална ситуация.

В крайна сметка, Банка Бургас е банка, която предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Тя е известна със своята висока професионалност и качество на обслужване и е готова да отговори на нуждите на всеки клиент.

Филиали на Банка Бургас

Филиали на Банка Бургас

Банка Бургас има мрежа от филиали в цялата страна, които предоставят финансови услуги на своите клиенти. Филиалите на Банка Бургас са разположени в големите градове, както и в по-малките градове и села, за да могат да обслужват максимален брой клиенти.

В Бургас Банка Бургас има няколко филиала, които са разположени в централните части на града. Те предлагат широк спектър от финансови услуги на местните жители и бизнеси. Филиалите на Банка Бургас в Бургас са със съвременен дизайн и оборудвани с най-новите технологии за банково обслужване.

Освен в Бургас, Банка Бургас има филиали и в други градове в България.

Те включват София, Варна, Пловдив, Русе, Стара Загора и много други градове. Филиалите на Банка Бургас в тези градове предоставят същите финансови услуги като тези в Бургас.

Филиалите на Банка Бургас са оборудвани с модерни системи за банково обслужване, които позволяват на клиентите да извършват банкови операции бързо и лесно. Те предлагат и консултации от опитни банкови специалисти, които ще помогнат на клиентите да изберат най-подходящите финансови продукти за тяхната индивидуална ситуация.

В заключение, филиалите на Банка Бургас са разположени в цялата страна и предоставят широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Те са оборудвани с модерни технологии за банково обслужване и предлагат консултации от опитни банкови специалисти. Банка Бургас е готова да отговори на нуждите на всеки клиент и да му предостави най-доброто финансово обслужване.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq