бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск ад

История и развитие на Банка ДСК АД

Историята и развитието на Банка ДСК АД се простира на много години и е плод на усилията на множество хора. Банката е основана през 1951 година и е една от най-големите банки в България. През първите години на своето съществуване, Банка ДСК АД се фокусира върху предоставянето на кредити за жилищно строителство и подпомагане на развитието на селското стопанство. Това е било от голямо значение за развитието на селските райони и за подобряване на условията на живот на селското население.

През следващите години, Банка ДСК АД продължава да се развива и променя своята структура в съответствие с променящите се икономически и финансови условия. Банката започва да предлага нови финансови продукти и услуги, като кредитни карти, депозити и инвестиционни възможности.

Това позволява на клиентите на Банка ДСК АД да получат по-голяма гъвкавост и удобство при управлението на своите финанси.

След приватизацията през 1997 година, Банка ДСК АД става част от групата на УниКредит, една от водещите банкови групи в Европа. Това отваря нови възможности за развитие и модернизация на банката. Банката внася нови технологии и подобрява услугите си, за да отговори на нуждите и очакванията на своите клиенти.

Сега, Банка ДСК АД е известна със своето широко портфолио от финансови продукти и услуги, които включват кредити, депозити, кредитни карти, инвестиционни възможности и др. Банката е насочена към клиентите си и им предлага иновативни решения за управление на финансите им. Банка ДСК АД се стреми да бъде надежден и дългосрочен партньор за своите клиенти, като ги подкрепя в постигането на техните финансови цели и амбиции.

Основаване и първите години на банката

Основаването на Банка ДСК АД е свързано с периода след Втората световна война, когато България преживява социалистически режим и национализация на финансовите институции. През 1951 година е създадена Държавната спестовна каса (ДСК), която е предшественик на съвременната Банка ДСК АД. В началото, ДСК се фокусира върху предоставянето на кредити за жилищно строителство и подпомагане на развитието на селското стопанство.

През първите години на съществуването си, Банка ДСК АД успява да се утвърди като водеща банка в страната, предлагайки различни финансови продукти и услуги на своите клиенти. Банката играе важна роля в подкрепата на икономическото развитие на България, като предоставя кредити за различни сектори на икономиката.

В средата на 90-те години на миналия век, Банка ДСК АД претърпява приватизация и става част от групата на УниКредит – една от водещите банкови групи в Европа.

Това отваря нови възможности за развитие и модернизация на банката. Банката внася нови технологии и подобрява услугите си, за да отговори на нуждите и очакванията на своите клиенти.

Сега, Банка ДСК АД е една от най-големите и най-успешните банки в България. Банката продължава да предлага различни финансови продукти и услуги, които отговарят на нуждите на своите клиенти. Банката се стреми да предоставя най-доброто обслужване и да бъде надежден и дългосрочен партньор във финансовите решения на своите клиенти. Банка ДСК АД продължава да се развива и приспособява към променящите се условия на пазара, за да остане водеща финансова институция в България.

Развитие и промени в структурата на Банка ДСК АД

Развитието на Банка ДСК АД през годините е било съпътствано от промени в структурата й. След приватизацията през 1997 година и влизането в групата на УниКредит, Банка ДСК АД започва да претърпява редица промени и модернизации в своята организационна структура.

След приватизацията, Банка ДСК АД се превръща в акционерно дружество и започва да функционира като самостоятелна финансова институция. В резултат на това, банката започва да предлага нови финансови продукти и услуги, като кредитни карти, депозити и инвестиционни възможности. Това води до разширяване на клиентската база на Банка ДСК АД и повишаване на нейната конкурентоспособност на пазара.

През последните години, Банка ДСК АД продължава да променя своята структура, за да отговори на съвременните икономически и финансови предизвикателства.

Банката инвестира значителни средства в модернизацията на своите технологии и системи, за да подобри ефективността и сигурността на своите операции. Това позволява на Банка ДСК АД да предлага по-бързи и по-удобни услуги на своите клиенти.

В същото време, Банка ДСК АД активно работи по разширяване на своята мрежа от отделения и банкомати, за да бъде по-достъпна за своите клиенти в цялата страна. Това помага на банката да укрепи своето присъствие и да удовлетвори нуждите на клиентите си в различни региони на България.

В заключение, Банка ДСК АД продължава да се развива и променя в съответствие с променящите се условия на пазара. Банката прави иновации в своите продукти и услуги, за да задоволи нуждите на своите клиенти и да остане водеща финансова институция в България. Банка ДСК АД се стреми да бъде надежден и дългосрочен партньор за своите клиенти, като ги подкрепя в постигането на техните финансови цели и амбиции.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq