бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск ад

Историја на Банка ДСК АД

Историја на Банка ДСК АД

Банка ДСК АД е една од најстарите банки во Бугарија, со богата историја која започнала пред повеќе од 60 години. Банката била основана во 1951 година како Държавна спестовна каса, а во 1991 година била претворена во Банка ДСК АД.

Во текот на годините, Банка ДСК АД се развивала и проширувала своите услуги и продукти. Во 2003 година, банката станала дел од групацијата на Европската банка за воспоставување и развој (ЕБВР), што и донело дополнителен импулс за нејзиниот развој.

Денес, Банка ДСК АД е една од водечките банки во Бугарија, со широк спектар на услуги и продукти за своите клиенти. Банката има мрежа од повеќе од 200 филијали и банкомати низ целата земја, што ја прави достапна за голем број на луѓе.

Банката ДСК АД е позната и по својата корпоративна одговорност, со активно учество во различни проекти и иницијативи за заштита на животната средина, поддршка на образованието и културата, како и социјална поддршка на најранливите групи во општеството.

Во следните одломоци, ќе ги истражиме подетално услугите на Банка ДСК АД и нејзината корпоративна одговорност.

Услуги на Банка ДСК АД

Услуги на Банка ДСК АД

Банка ДСК АД нуди широк спектар на услуги и продукти за своите клиенти, вклучувајќи ги сметководствени услуги, кредити, депозити, картички услуги, онлајн банкарство и многу други.

Една од најпопуларните услуги на Банка ДСК АД е сметководствената услуга, која вклучува отварање на тековни сметки, штедни сметки и сметки за пензиски фондови.

Клиентите можат да ги користат овие сметки за плаќање на сметки, примање на плати, како и за други финансиски трансакции.

Банка ДСК АД нуди и широк спектар на кредити, вклучувајќи лични кредити, кредити за купување на недвижности, кредити за автомобили и кредити за мали и средни претпријатија. Клиентите можат да изберат најдобриот кредит според нивните потреби и можности, со различни услови за отплата и каматни стапки.

Картичките услуги на Банка ДСК АД вклучуваат дебитни картички, кредитни картички и предплатени картички. Клиентите можат да ги користат овие картички за плаќање на стоки и услуги, како и за повлекување на пари од банкомати.

Онлајн банкарството е уште една од услугите на Банка ДСК АД, која овозможува клиентите да ги контролираат своите финансии од каде и да се наоѓаат. Клиентите можат да ги проверуваат своите сметки, да ги прават плаќања, да ги пренесуваат парите и да ги следат своите трансакции преку интернет.

Сите овие услуги и продукти на Банка ДСК АД се достапни за клиентите преку мрежата од филијали и банкомати, како и преку онлајн банкарството. Банката се стреми да ги задоволи потребите на своите клиенти и да им овозможи најдобра и најефикасна услуга.

Корпоративна одговорност на Банка ДСК АД

Корпоративна одговорност на Банка ДСК АД

Банка ДСК АД е посветена на корпоративната одговорност и активно учествува во различни проекти и иницијативи за заштита на животната средина, поддршка на образованието и културата, како и социјална поддршка на најранливите групи во општеството.

Еден од најзначајните проекти на Банка ДСК АД е “Зелена Банка”, која има за цел да ги подобри еколошките услови во земјата. Банката го намали својот карбонски отпечаток и го зголеми уделот на обновливите извори на енергија.

Овој проект е дел од стратегијата на Банка ДСК АД за одржлив развој и заштита на животната средина.

Банка ДСК АД има и активна улога во поддршката на образованието и културата. Банката ги поддржува различни образовни и културни институции, како и млади таленти во различни области.

Банката ДСК АД го поддржува и спортот, со спонзорирање на различни спортски настани и тимови.

Социјалната одговорност е уште еден аспект на корпоративната одговорност на Банка ДСК АД. Банката има активна улога во поддршката на најранливите групи во општеството, вклучувајќи ги децата, лицата со инвалидност, старите лица и други.

Банката ДСК АД има различни програми за социјална поддршка, како и за волонтеризам, со цел да ги подобри условите на живот на најранливите групи во општеството.

Сите овие иницијативи и проекти на Банка ДСК АД го прават еден од најодржливите и одговорни банки во Бугарија. Банката ДСК АД се стреми да го подобри животот на луѓето и да го заштити околината, со што допринесува за одржлив развој на земјата.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq