бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск аспарухово

Историята на Банка ДСК Аспарухово: от създаването до днес

Банка ДСК Аспарухово е една от най-старите и утвърдени банки в България. Тя започва своята история през 1951 година, когато е създадена като Държавна спестовна каса. От самото начало, целта на банката е да предоставя финансови услуги на населението и да подпомага икономическото развитие на страната.

През годините, Банка ДСК Аспарухово се разраства и променя своето име няколко пъти.

През 1952 година тя става Държавна спестовна каса “Септемврийска”. През 1960 година се слива с Държавния селскостопански банк и става Държавна спестовна каса “Септемврийска-ДСК”. През 1990 година се преобразува в търговска банка с името Държавна спестовна каса.

В 1997 година банката се приватизира и започва да функционира като акционерно дружество, като придобива наименованието Държавна спестовна каса – ДСК АД.

Днес Банка ДСК Аспарухово е една от водещите банки в България и предлага широка гама от финансови услуги на своите клиенти. Тя разполага с множество отделения и банкомати по цялата страна, което я прави достъпна и удобна за всички свои клиенти.

Банката се отличава със своята надеждност и непрекъснато стремеж за иновации и съвършенстване на услугите си.

Това я прави предпочитан партньор за множество клиенти, както физически лица, така и предприятия. Банката предлага различни видове заеми, депозити, кредитни карти, електронни услуги и много други.

Историята и развитието на Банка ДСК Аспарухово са свързани с множество успехи и постижения. Тя се стреми да бъде винаги на страната на своите клиенти и да им предоставя най-добрите финансови решения. Банката продължава да се развива и да иновира, за да отговаря на нуждите и очакванията на своите клиенти, като по този начин укрепва своята позиция на пазара и допринася за икономическия растеж на страната.

Услугите и предимствата на Банка ДСК Аспарухово за клиентите

Банка ДСК Аспарухово предлага разнообразие от услуги и предимства за своите клиенти. Нейната главна цел е да създава и поддържа дълготрайни и успешни взаимоотношения с всеки един от тях.

Едно от основните предимства, които предлага Банка ДСК Аспарухово, е голямото разнообразие от финансови продукти. Тя предлага широка гама от заеми, включително ипотечни и потребителски кредити.

Клиентите имат възможност да избират най-подходящия за тях заем, при това на изгодни условия и съобразени с техните финансови възможности.

Освен заемите, Банка ДСК Аспарухово предоставя и различни видове депозити. Това позволява на клиентите да спестят и да увеличат своите средства, като получават допълнителен доход от лихвите. Банката предлага както краткосрочни, така и дългосрочни депозити, в зависимост от нуждите и целите на клиентите.

Освен финансовите продукти, Банка ДСК Аспарухово предоставя и разнообразни банкови услуги.

Тя разполага със система за електронно банкиране, която позволява на клиентите да извършват банкови операции по всяко време и от всяко място. Това включва преводи, плащания, проверка на сметки и други. Банката също така предлага и кредитни карти, които дават възможност на клиентите да правят покупки и да извършват плащания по света.

Основното предимство на Банка ДСК Аспарухово е нейната грижа за клиентите и техните нужди.

Банката има професионален екип, който се стреми да предоставя персонализирани решения и да отговаря на индивидуалните нужди на всеки клиент. Клиентите могат да разчитат на компетентно и качествено обслужване, както и на консултации и съвети при вземане на финансови решения.

В заключение, Банка ДСК Аспарухово предлага широка гама от услуги и предимства за своите клиенти. Нейното стремеж към иновации и персонализирано обслужване я прави предпочитан избор за много хора. Със своите финансови решения и качествено обслужване, Банка ДСК Аспарухово продължава да се утвърждава като водеща банка в България.

Социалната отговорност на Банка ДСК Аспарухово в общността

Банка ДСК Аспарухово е активен участник в общността и изразява своята социална отговорност чрез различни инициативи и програми. Тя се стреми да подпомага развитието на общността, в която функционира, като активно се включва в социални и културни проекти.

Една от инициативите на Банка ДСК Аспарухово е подкрепата на образованието.

Тя осигурява стипендии на студенти, които проявяват отлични постижения в училище или университет. Това им помага да продължат образованието си и да развият своя потенциал в избраната област.

Освен това, Банка ДСК Аспарухово организира различни културни събития и спонсорира местни културни и спортни проекти. Тя подкрепя концерти, изложби, фестивали и спортни мероприятия, които обогатяват културния живот на общността и предоставят възможности за забавление и развлечения на хората.

Банката също така се ангажира с различни благотворителни каузи.

Тя подкрепя социални и здравни институции, които се грижат за нуждаещите се и болни хора. Банката дарява финансови средства и оказва подкрепа на организации и проекти, които се борят с бедността, бездомността, злоупотребата на наркотици и други социални проблеми.

Социалната отговорност на Банка ДСК Аспарухово се изразява и в нейните екологични инициативи.

Тя подкрепя проекти за опазване на околната среда и намаляване на екологичния отпечатък. Банката насърчава устойчивото използване на енергия и ресурси, както и промоцията на рециклирането и преобразуването на отпадъци.

В заключение, Банка ДСК Аспарухово изразява своята социална отговорност към общността чрез различни инициативи и програми. Тя подкрепя образованието, културата, спорта и благотворителността, като се стреми да подобри качеството на живот на хората в общността и да допринесе за развитието и благоденствието на цялата общност. Банка ДСК Аспарухово се гордее със своята социална ангажираност и продължава да разширява своята дейност в тази насока.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq