бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск атм

История и развитие на Банка ДСК АТМ

Банка ДСК АТМ е една от най-големите и преуспели банки в България. Тя има богата история, която започва още през 1951 година. През това време банката се нарича Държавна спестовна каса (ДСК) и е основана с цел да предоставя услуги на гражданите за съхранение на пари и пестене.

Поначало, Държавната спестовна каса е организирана като каса за съхранение на пари и пестене само на господстващия клас в България. През 1991 година обаче, се случва промяна и банката се трансформира във финансова институция, отворена за всички граждани на страната.

Това е и времето, когато банката променя имената си в ДСК Банка.

През 1998 година, ДСК Банка се слива с друга голяма банка в България – Александровска банка и по този начин се създава една от най-големите финансови институции в страната – Банка ДСК АД.

Следващите години са маркирани със значително разширение на дейността на банката. Банката ДСК АД става водеща банка в България и развива широка мрежа от банкови клонове и АТМ-и по цялата страна. Тези АТМ-и предлагат различни услуги, като теглене на пари, проверка на баланс, преводи и други.

Днес Банка ДСК АТМ продължава да се развива и предлага разнообразни банкови услуги на своите клиенти. Тя е известна със своята надеждност и професионализъм и е предпочитан избор за хората и бизнесите в България. Банката ДСК АТМ върши значителна част от банковите операции в страната и продължава да се развива, за да отговори на нуждите и изискванията на своите клиенти.

Основаване на Банка ДСК АТМ и първите й стъпки

Основаването на Банка ДСК АТМ и първите й стъпки са от съществено значение за развитието й като водеща банка в България. След промените през 1991 година, когато Държавната спестовна каса се трансформира в ДСК Банка, тя започва да предоставя своите услуги на всички граждани на страната.

През това време, ДСК Банка се фокусира върху разширяването на своята мрежа от клонове и АТМ-и. Стратегията й е да предоставя удобство и достъпност на своите клиенти. Това включва създаването на нови клонове и инсталирането на АТМ-и в удобни и популярни места като търговски центрове, големи училища и жилищни комплекси.

След сливането с Александровска банка през 1998 година, ДСК Банка променя името си на Банка ДСК АД. Това става една от най-големите финансови институции в България и започва да конкурира успешно другите банки на пазара.

Банката ДСК АТМ активно разширява своята мрежа от клонове и АТМ-и и инвестира в модернизацията на своите технологии и системи.

През първите години на функциониране, Банка ДСК АТМ насочва вниманието си върху развитието на банковите услуги за физически лица. Тя предлага широка гама от продукти и услуги като потребителски кредити, ипотечни кредити, депозити, карти и други. След това, банката постепенно се разширява и насочва вниманието си и към бизнес клиентите, предлагайки специализирани услуги като бизнес кредити и корпоративно банкиране.

В първите години от основаването си, Банка ДСК АТМ успява да се утвърди като надежден и професионален банков партньор. Разширяването на мрежата й от клонове и АТМ-и, както и развитието на разнообразни банкови услуги, предостави на клиентите на банката лесен достъп до своите сметки и възможности за финансов растеж. Банка ДСК АТМ продължава своята успешна история на развитие и се превръща в една от водещите банки в България.

Развитие и превръщане в една от водещите банки в България

Развитието на Банка ДСК АТМ през годините я превръща в една от водещите банки в България. След сливането с Александровска банка през 1998 година, банката продължава да инвестира във висококачествени услуги и модернизация на технологиите си. Това й позволява да предлага на клиентите си бързо, ефективно и сигурно банкиране.

Банката ДСК АТМ разполага с широка мрежа от клонове и АТМ-и, което осигурява лесен достъп на клиентите до банковите услуги.

Тя е известна със своите иновативни решения и постоянни подобрения на процесите си. Банката предлага разнообразни продукти и услуги за физически и юридически лица, включително кредити, депозити, карти, електронни плащания и други.

През последните години, Банка ДСК АТМ активно инвестира в цифровизацията на своите услуги.

Това включва разработването на удобни онлайн и мобилни платформи, които позволяват на клиентите да управляват своите сметки и да извършват финансови операции по всяко време и навсякъде. Банката също така предлага различни дигитални инструменти и иновативни решения, които улесняват банкирането и подобряват потребителския опит.

Банка ДСК АТМ също така активно подкрепя различни инициативи и проекти в обществото. Тя е ангажирана със социална отговорност и устойчиво развитие, като подкрепя образованието, културата и спорта.

Банката е партньор на много инициативи и организации, които допринасят за благото на обществото.

С развитието и превръщането си в една от водещите банки в България, Банка ДСК АТМ продължава да се стреми към иновации и отговаря на нуждите на своите клиенти. Тя се утвърждава като надежден и професионален банков партньор, който предоставя качествени услуги и се грижи за финансовото благополучие на своите клиенти. Банка ДСК АТМ остава лидер в банковия сектор и залага на бъдещите тенденции във финансовата индустрия.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq