бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск велико търново

История на Банка ДСК във Велико Търново

Банка ДСК е една от водещите банки в България с богата история. Отварянето на първата банкова каса на ДСК във Велико Търново е датирано през 1879 г. Това е било в периода на Османската империя, когато България е била под турски контрол. Банката е била създадена от група български предприемачи, които са искали да осигурят на българските граждани добри условия за банкови услуги.

След освобождението на България от турско робство, Банка ДСК във Велико Търново продължава да развива своята дейност.

През 1947 година банката е национализирана от комунистическия режим. След края на комунистическия режим през 1989 година, Банка ДСК е приватизирана и отново става частна банка.

Днес Банка ДСК във Велико Търново е част от голямата банкова група UniCredit, която е една от най-големите банки в Европа. Банката предлага широк спектър от банкови услуги за своите клиенти, включително кредити, депозити, карти за плащане, онлайн банкиране и други.

Банка ДСК във Велико Търново е място, където клиентите могат да получат качествено обслужване и да се чувстват уверени във възможностите си да управляват своите финанси. Банката има дълга история и традиции във Велико Търново и продължава да бъде важен играч на банковия пазар в България.

Услуги на Банка ДСК във Велико Търново

Банка ДСК във Велико Търново предлага широка гама от банкови услуги, които могат да задоволят нуждите на всеки клиент. Една от най-популярните услуги, предлагани от банката, е кредитирането.

Банката предлага различни видове кредити, включително лични кредити, ипотечни кредити, автокредити и други. Кредитите на Банка ДСК във Велико Търново са с конкурентни лихвени проценти и гъвкави условия за погасяване на дълга.

Освен кредитирането, Банка ДСК във Велико Търново предлага и различни видове депозити. Клиентите могат да избират между различни видове депозити, включително срочни депозити, спестовни депозити и други.

Депозитите на банката са с гарантирана лихва и могат да бъдат отворени за различни периоди от време.

Освен това, Банка ДСК във Велико Търново предлага и различни видове карти за плащане. Клиентите могат да избират между дебитни карти, кредитни карти, предплатени карти и други.

Картите на банката са със защитени данни и могат да бъдат използвани за покупки в магазини, онлайн плащания и други.

Банка ДСК във Велико Търново предлага и онлайн банкиране, което е удобен начин за управление на финансите. Клиентите могат да използват онлайн банкирането, за да проверят баланса на сметките си, да правят преводи, да плащат сметки и други.

В края на краищата, Банка ДСК във Велико Търново е място, където клиентите могат да получат всички банкови услуги, от които се нуждаят. Банката предлага качествено обслужване и гъвкави условия за всеки клиент. Това прави Банка ДСК във Велико Търново една от най-добрите банки в региона.

Контакти и работно време на Банка ДСК във Велико Търново

Банка ДСК във Велико Търново е една от най-добрите банки в региона и предлага широк спектър от банкови услуги. За да се свържете с банката, можете да използвате няколко различни начина.

Един от начините за контакт с Банка ДСК във Велико Търново е чрез посещение на най-близкия отдел на банката.

Банката разполага с няколко отделения в града, където клиентите могат да получат лично обслужване от банкови служители. В отделенията на банката клиентите могат да открият нови сметки, да получат информация за банковите услуги и да получат помощ при използването на онлайн банкирането.

Освен посещението на отделенията на банката, клиентите могат да се свържат с Банка ДСК във Велико Търново и чрез телефон. Банката предлага телефонен център, който е на разположение на клиентите 24/7.

Клиентите могат да се свържат с телефонния център, за да получат информация за банковите услуги, да направят заявки за кредити или да получат помощ при използването на онлайн банкирането.

Накрая, клиентите могат да се свържат с Банка ДСК във Велико Търново и чрез уебсайта на банката. Уебсайтът на банката е лесен за използване и предлага достъп до всички банкови услуги.

Клиентите могат да използват уебсайта на банката, за да проверят баланса на сметките си, да правят преводи, да плащат сметки и други.

Работното време на Банка ДСК във Велико Търново е от понеделник до петък от 9:00 до 17:30 часа. Събота и неделя са почивни дни. Клиентите могат да се свържат с банката по всяко време, като използват телефонния център или уебсайта на банката.

В крайна сметка, Банка ДСК във Велико Търново е място, където клиентите могат да получат качествено обслужване и да получат достъп до широка гама от банкови услуги. Банката предлага няколко начина за контакт, които правят комуникацията между клиентите и банката лесна и удобна.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq