бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск дондуков

Историята на Банка ДСК Дондуков: От основаването до днес

Банка ДСК Дондуков е една от водещите банки в България с дългогодишна история и прочути финансови услуги. Основана през 1951 година, банката е носител на името на един от най-известните български политици – Тодор Дондуков.

За президент на Министерския съвет на България между 1913 и 1918 година, Тодор Дондуков играе важна роля в развитието на страната.

След основаването си, Банка ДСК Дондуков започва да предлага банкови услуги на гражданите и предприятията в страната. С годините, банката разширява своите дейности и се утвърждава като банков лидер на пазара.

През 1999 година, Банка ДСК Дондуков става част от Комерсиална банка АД, като запазва своята уникална идентичност и силна позиция в банковия сектор.

В продължение на годините, Банка ДСК Дондуков е иновативна и модерна институция, въведеши нови технологии и услуги за своите клиенти. Мрежата на банката включва отделения в страната и в чужбина, което я прави достъпна и удобна за всички свои клиенти.

Днес, Банка ДСК Дондуков продължава да предлага широк спектър от финансови продукти и услуги на своите клиенти. От кредити и ипотеки до депозити и инвестиции, банката осигурява всичко необходимо за финансовото обслужване на физически и юридически лица. Нейната мисия е да бъде надежден партньор за всеки, който има нужда от банкови услуги.

В заключение, Банка ДСК Дондуков е банка с богата история и силна присъствие в българския банков сектор. С утвърдената си репутация и непрекъснатото стремеж към иновации и клиентско удовлетворение, банката продължава да предлага качествени услуги и продукти на своите клиенти, доказвайки се като един от най-добрите финансови партньори в страната.

Услугите и продуктите на Банка ДСК Дондуков: Какво предлага банката на своите клиенти

Банка ДСК Дондуков предлага разнообразие от услуги и продукти, които отговарят на нуждите на своите клиенти. Банката е насочена към физически лица, предприятия и корпоративни клиенти, предлагайки им банкови услуги, които им помагат да управляват и развиват своите финанси.

За физическите лица, Банка ДСК Дондуков предлага различни видове кредити, включително потребителски кредити, ипотечни кредити и автокредити. Клиентите имат възможност да изберат най-подходящия кредит за тях и да се възползват от конкурентните лихвени проценти и гъвкави условия за погасяване на заема.

Освен кредити, Банка ДСК Дондуков предоставя и различни видове депозити, които позволяват на клиентите да спестяват и да увеличават своите средства. Те могат да избират между различни срокове на депозитите и да получават лихва върху тях.

Банката осигурява и услуги за плащане и парични преводи, които правят финансовите операции по-удобни за клиентите.

За предприятията, Банка ДСК Дондуков предлага бизнес кредити, които подпомагат развитието и растежа на бизнеса. Компаниите могат да получат кредити за инвестиции, оборотен капитал, разширение на дейността и много други. Банката предоставя и специализирани услуги за корпоративните клиенти, включително управление на ликвидността, инвестиционен банкинг и финансово консултиране.

Следващата услуга, която Банка ДСК Дондуков предлага на клиентите си е вносно-износно финансиране. Това включва предоставяне на кредити и други финансови инструменти, които помагат на клиентите да разширят своя бизнес в чужбина и да улеснят търговските си операции.

В заключение, Банка ДСК Дондуков предоставя широка гама от финансови услуги и продукти, които отговарят на нуждите на различни видове клиенти. Независимо дали става въпрос за физически лица, предприятия или корпорации, Банка ДСК Дондуков се стреми да предложи надеждни и иновативни решения, които помагат на клиентите да постигнат финансовия си успех.

Корпоративната отговорност на Банка ДСК Дондуков: Социални и екологични инициативи

Банка ДСК Дондуков е активно ангажирана с корпоративната отговорност и е водеща в областта на социалните и екологичните инициативи. Банката има цел да бъде положителна сила в обществото и да спомага за подобряване на живота на хората и опазването на околната среда.

Една от социалните инициативи, които Банка ДСК Дондуков подкрепя, е свързана с образованието. Банката предоставя стипендии и грантове на студенти с отлични постижения, които им помагат да продължат образованието си и да развиват своите умения и познания. Освен това, банката подкрепя проекти и инициативи в областта на образованието, като осигурява финансова подкрепа и експертно съдействие.

В сферата на екологичните инициативи, Банка ДСК Дондуков се стреми да намали въглеродния отпечатък на своите операции и да подкрепя проекти за опазване на околната среда.

Банката въвежда енергоспестяващи мерки в своите сгради, насърчава използването на възобновяеми източници на енергия и подкрепя инициативи за рециклиране и опазване на природните ресурси.

Банка ДСК Дондуков също така играе роля в подкрепата на обществените и културни събития. Тя подпомага културни институции, фестивали, спортни мероприятия и други инициативи, които обогатяват културния живот на обществото. Банката е ангажирана да подкрепя и насърчава талантите и творчеството на младите хора.

В крайна сметка, Банка ДСК Дондуков извършва значителни усилия в областта на корпоративната отговорност чрез подкрепата на социални и екологични инициативи. Банката има ангажимент да бъде добър гражданин и да допринесе за устойчивото развитие на обществото и околната среда. Тя се стреми да бъде пример за другите финансови институции и да поставя стандарт за отговорност и етика в бизнеса.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq