бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск дружба

История на Банка ДСК Дружба

Банка ДСК Дружба е една от водещите банки в България, която е основана през 1951 година. От самото начало на своето съществуване, тя е била насочена към развитието на икономиката на страната и подпомагането на малките и средни предприятия.

През годините Банка ДСК Дружба е успяла да се утвърди като една от най-стабилните и надеждни банки в България. Тя е била активен участник в развитието на множество инициативи, които са имали за цел да подобрят живота на хората в страната.

През 2003 година Банка ДСК Дружба е придобита от голямата гръцка банка Национална Банка на Гърция, която е част от групата на Европейската централна банка.

Това е било голямо признание за банката и за нейните усилия за развитие на икономиката на България.

Днес Банка ДСК Дружба продължава да бъде един от най-важните играчи на българския банков пазар. Тя предлага широк спектър от финансови услуги, като кредити, депозити, кредитни карти и други. Банката има мрежа от над 100 офиса в цялата страна и е на разположение на своите клиенти 24 часа в денонощието.

Услуги на Банка ДСК Дружба

Банка ДСК Дружба е една от най-големите банки в България, която предлага разнообразни финансови услуги на своите клиенти. Тя е насочена към удовлетворяване на нуждите на всички видове клиенти, включително физически лица, малки и средни предприятия и големи корпорации.

Банката предлага различни видове кредити, като лични кредити, ипотечни кредити, автомобилни кредити и други. Те са на разположение на клиентите на Банка ДСК Дружба на достъпни условия и с конкурентни лихвени проценти.

Освен кредити, Банка ДСК Дружба предлага и различни видове депозити, включително срочни депозити, депозити със защитен капитал и други.

Тези депозити са на разположение на клиентите на банката на конкурентни лихвени проценти и са идеални за хора, които търсят сигурност и стабилност в своите инвестиции.

Банката предлага също и различни видове кредитни карти, които могат да бъдат използвани за пазаруване, пътувания и други нужди. Картите на Банка ДСК Дружба са на разположение на клиентите на банката на достъпни условия и с конкурентни лихвени проценти.

Освен това, Банка ДСК Дружба предлага и различни видове инвестиционни продукти, които могат да бъдат използвани за постигане на високи доходи. Тези продукти включват акции, облигации, инвестиционни фондове и други.

Банката има за цел да предоставя на своите клиенти най-добрите финансови услуги на пазара. Това е основна цел на Банка ДСК Дружба и тя работи усилено, за да я постигне.

Клиентски център на Банка ДСК Дружба

Клиентският център на Банка ДСК Дружба е на разположение на всички клиенти на банката за всякакви въпроси и нужди. Той предлага широк спектър от услуги, които могат да помогнат на клиентите на Банка ДСК Дружба да се справят с финансовите си нужди.

Клиентите на Банка ДСК Дружба могат да се свържат с клиентския център на банката по телефон, имейл или чат. Там те могат да получат отговори на всички въпроси, които имат за финансовите продукти и услуги на банката.

Клиентският център на Банка ДСК Дружба предлага и помощ при управлението на онлайн банкирането.

Той предлага на клиентите на банката инструкции за регистрация и използване на онлайн банкирането, както и помощ при решаване на проблеми, които могат да възникнат при използването му.

Освен това, клиентският център на Банка ДСК Дружба предлага и услуги за блокиране на кредитни карти и докладване на изгубени или откраднати карти. Това е много важно за клиентите на банката, които искат да се уверят, че техните карти са в безопасност.

Клиентският център на Банка ДСК Дружба също така предлага и услуги за заявяване на кредити, депозити и други финансови продукти. Това е много удобно за клиентите на банката, които искат да получат информация за финансовите продукти на Банка ДСК Дружба и да направят заявка за тях.

Банка ДСК Дружба е ангажирана да предоставя на своите клиенти най-добрите финансови услуги на пазара. Клиентският център на банката е една от най-важните части от тази ангажираност и той работи усилено, за да осигури на клиентите на Банка ДСК Дружба най-доброто обслужване.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq