бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск дружба

История и развитие на Банка ДСК Дружба

Банка ДСК Дружба е една от най-големите банки в България и има дълга и успешна история на развитие. От своето създаване през 1951 година, банката се развива и расте, като предлага на клиентите си разнообразие от продукти и услуги.

Създадена като Държавна сберегателна каса, банката бързо придобива популярност и доверие сред клиентите. През годините, Банка ДСК Дружба разширява своето присъствие в цялата страна и става банка с широка мрежа от клонове и обслужване на клиенти.

Една от основните причини за успеха на Банка ДСК Дружба е постоянната й ангажираност с клиентите и тяхната финансова сигурност. Банката предлага разнообразие от продукти и услуги за физически и юридически лица, като се стреми да отговори на всички техни нужди и изисквания.

През годините, Банка ДСК Дружба е разширила своите дейности и включва в гамата си и други финансови услуги като кредитиране на малки и средни предприятия, инвестиционни продукти и осигурителни услуги.

Банката също така предлага различни видове банкови сметки, дебитни и кредитни карти, както и онлайн банкиране за удобство на клиентите си.

Банка ДСК Дружба е известна също и със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност. Банката подкрепя множество обществени инициативи и проекти, насочени към подобряване на образованието, културата и здравеопазването. Тя е активен партньор на много общности в цялата страна, като се стреми да помага за развитието и благосъстоянието на националната икономика.

Историята и развитието на Банка ДСК Дружба са ключови фактори за нейния успех и популярност. Банката е постоянно насочена към удовлетворяване на нуждите на клиентите си и винаги се стреми да предлага иновативни и качествени продукти и услуги. Сегашното положение на Банка ДСК Дружба на българския финансов пазар е резултат от нейния ангажимент и непрекъснатото й развитие.

Продукти и услуги на Банка ДСК Дружба

Продуктите и услугите, предлагани от Банка ДСК Дружба, са напълно адаптирани към нуждите и изискванията на клиентите. Банката предлага разнообразие от банкови сметки за физически и юридически лица. Физическите лица имат възможност да открият текущи сметки, спестовни сметки и депозитни сметки с различни лихви и условия.

Банката също така предлага различни видове кредити за физически лица, включително ипотечни кредити, потребителски кредити и автокредити. Клиентите имат възможност да избират между различни варианти за срок на кредита и гъвкави условия за погасяване.

За юридическите лица, Банка ДСК Дружба предлага бизнес сметки и кредити, които са специално проектирани за нуждите на предприятията.

Банката предоставя и услуги за плащания и трансфери, инвестиционни продукти и осигурителни услуги, които могат да помогнат на предприятията да управляват ефективно финансовите си операции.

Като част от своята стратегия за развитие, Банка ДСК Дружба активно инвестира в технологии и иновации, за да осигури на клиентите си модерни и удобни услуги. Онлайн банкирането е отличен пример за това.

Клиентите на Банка ДСК Дружба имат възможност да използват онлайн банкиране, което им позволява да управляват своите сметки и да извършват плащания по всяко време и от всяко място.

Банка ДСК Дружба се отличава с широката гама от продукти и услуги, които предлага на своите клиенти. Банката стреми да бъде партньор на клиентите си и да им осигури не само финансова стабилност, но и удобство и иновативни възможности. С постоянно развиващия се финансов пазар, Банка ДСК Дружба остава лидер в индустрията и продължава да се адаптира към нуждите на своите клиенти.

Корпоративна отговорност и социална ангажираност на Банка ДСК Дружба

Банка ДСК Дружба не само се отличава със своите продукти и услуги, но и със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност. Банката е особено ангажирана с развитието на образованието и подкрепя множество образователни инициативи и проекти. Тя предоставя стипендии, организира обучения и сътрудничи с учебни заведения, за да помогне на младите хора да достигнат своя пълен потенциал.

Освен образователните инициативи, Банка ДСК Дружба се ангажира и със социални и екологични проблеми. Банката подкрепя проекти, свързани със защитата на околната среда и подобряването на качеството на живот. Тя активно участва в инициативи за опазване на природата и енергийна ефективност, като се стреми да бъде екологично отговорна институция.

Важна част от корпоративната отговорност на Банка ДСК Дружба е и социалната й ангажираност.

Банката подкрепя социални проекти и организации, които се борят с бедността, бездомността и социалното изключване. Тя предоставя финансиране и помощ за различни благотворителни кампании и инициативи, които имат за цел подпомагане на нуждаещите се.

Банка ДСК Дружба също така има инициативи, насочени към подпомагане на бизнеса и икономическото развитие. Тя подкрепя малките и средните предприятия и предоставя финансиране и консултации, за да им помогне да растат и да се развиват.

Социалната ангажираност и корпоративната отговорност на Банка ДСК Дружба са част от нейната идентичност и ценности. Банката се стреми да бъде активен участник в обществото и да допринася за неговото благосъстояние и устойчиво развитие. Тя постоянно търси нови начини да помага и да подкрепя тези, които се нуждаят от помощ.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq