бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск еад

История и развитие на Банка ДСК ЕАД

Банка ДСК ЕАД е една от най-старите и най-уважаваните банки в България. Тя е основана през 1951 година, като първоначално функционира като Държавна спестовна каса. През годините банката се развива и променя своето име и статут няколко пъти, докато през 2003 година става Държавна спестовна каса – Банка ДСК ЕАД.

През последните години Банка ДСК ЕАД претърпява бързо развитие и промени. Тя става част от групата OTP, една от най-големите банкови групи в Централна и Източна Европа. Това дава на Банка ДСК ЕАД възможността да разшири своите бизнес дейности и да предоставя нови продукти и услуги на своите клиенти.

След присъединяването към групата OTP, Банка ДСК ЕАД започва да предлага разнообразни банкови продукти и услуги.

Тя предлага различни видове кредити, включително ипотечни, автокредити и потребителски кредити. Освен това, банката предлага и разнообразни възможности за инвестиране и спестяване, както и услуги за корпоративни клиенти.

Банка ДСК ЕАД се отличава също така със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност. Тя активно подкрепя различни проекти и инициативи, които се фокусират върху подпомагане на обществото и опазване на околната среда. Банката се стреми да бъде активен участник в развитието на българската икономика и да допринесе за подобряване на живота на хората в страната.

В заключение, Банка ДСК ЕАД през годините е изградила солидна репутация и доверие сред своите клиенти. Тя продължава да се развива и да предлага иновативни продукти и услуги, като в същото време проявява отговорност и ангажираност към обществото и околната среда.

Продукти и услуги на Банка ДСК ЕАД

Продуктите и услугите, които предлага Банка ДСК ЕАД, са разнообразни и отговарят на различните нужди и изисквания на клиентите. Банката се стреми да предоставя удобство и качество на своите клиенти и да им осигури пълна финансова подкрепа.

Един от основните продукти, предлагани от Банка ДСК ЕАД, са различни видове кредити. Тези включват ипотечни кредити, които предоставят възможност за закупуване на имот или строителство на нов дом. Банката предлага конкурентни лихвени проценти и гъвкави условия за връщане на кредита, с което улеснява клиентите си в процеса на придобиване на собствен жилищен имот.

Освен ипотечни кредити, Банка ДСК ЕАД предоставя и автокредити, които помагат на клиентите да придобият автомобил по изгодни условия.

Тези кредити са с гъвкави срокове и ниски лихвени проценти, което прави покупката на нов автомобил по-достъпна и лесна.

Банката предлага и разнообразни спестителни продукти, които дават възможност на клиентите да спестят и инвестират своите пари. Откриването на депозити е един от популярните способи да се наложи оставането на парите в банката и да се генерират доходи. Банка ДСК ЕАД предоставя различни видове депозити с различни лихвени проценти, където клиентите могат да изберат най-подходящия за тях вариант.

Освен това, Банка ДСК ЕАД предоставя и услуги за корпоративни клиенти, които включват разчетни сметки, кредитиране на бизнес проекти, инвестиции и международни плащания. Банката има специализирани екипи от професионалисти, които помагат на предприятията да управляват ефективно финансовите си операции и да постигнат своите бизнес цели.

В заключение, Банка ДСК ЕАД предлага широка гама от продукти и услуги, които отговарят на различните нужди и предпочитания на клиентите. От ипотечни и автокредити до спестителни продукти и услуги за корпоративни клиенти, Банка ДСК ЕАД се стреми да осигури пълна финансова подкрепа и удовлетворение на своите клиенти.

Корпоративна отговорност и социална ангажираност на Банка ДСК ЕАД

Банка ДСК ЕАД е известна не само със своите финансови продукти и услуги, но и със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност. Като една от водещите банки в България, Банка ДСК ЕАД придава голямо значение на своята роля в обществото и се стреми да допринесе за подобряване на условията на живот на хората в страната.

Банката активно подкрепя различни проекти и инициативи, фокусирани върху образование, култура, спорт и околна среда. Тя е партньор на много образователни институции и организации, като предоставя финансова помощ за образователни програми и стипендии. Банка ДСК ЕАД осигурява възможности за обучение и развитие на младите хора, които са бъдещето на страната.

Освен това, Банка ДСК ЕАД подкрепя културата и изкуството чрез спонсорства на различни културни събития, фестивали и изложби. Тя също така подкрепя спорта и е основен спонсор на няколко спортни клуба и състезания.

Банката се стреми да насърчава здравословния начин на живот и участието в спортни дейности като средство за подобряване на физическото и психическото благополучие на хората.

Банка ДСК ЕАД също така е ангажирана с опазването на околната среда. Тя използва екологосъобразни практики в своите операции и подкрепя проекти, свързани с опазването на природата. Банката предлага и екологично осведомени продукти и услуги, които насърчават устойчивото развитие и отговорно използване на ресурсите.

В заключение, Банка ДСК ЕАД се отличава със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност. Тя активно подкрепя проекти и инициативи, които имат положителен принос за обществото и околната среда. Банката се стреми да играе активна роля в подобряването на условията на живот на хората в България и да допринася за устойчивото развитие на обществото.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq