бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск еик

История и развитие на Банка ДСК ЕИК

Банка ДСК ЕИК е една от най-големите и най-стари банки в България. Създадена през 1951 година, тя има дълга и впечатляваща история на развитие и успех. През годините Банка ДСК ЕИК се утвърждава като лидер на банковия пазар и непрекъснато разширява своите услуги и продукти.

За времето на социализма, Банка ДСК ЕИК е била единствената банка в страната и е играла важна роля в икономиката и финансовата система на България. След падането на комунизма, банката преживява значителни промени и се превръща в една от най-динамично развиващите се финансови институции в страната.

След приватизацията на банката, Банка ДСК ЕИК става част от групата на Корпорацията за осигуряване на взаимозависимост между различни банки и осигуряващи дружества. Това дава възможност на Банка ДСК ЕИК да предлага разнообразни финансови услуги на своите клиенти, като кредити, депозити, застраховки и други.

През последните години Банка ДСК ЕИК е насочила усилията си към модернизация и иновации в банковия сектор.

Тя предлага широка гама от продукти и услуги, включително онлайн банкиране, мобилни приложения и други технологични решения, които улесняват клиентите й в техните финансови операции.

Банка ДСК ЕИК е известна също така със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност. Тя подкрепя различни инициативи и проекти, свързани с образование, култура, спорт и околна среда. Банката активно участва в социални програми и проекти, като тясно сътрудничи с неправителствени организации и обществени институции.

В заключение, Банка ДСК ЕИК е една от най-реномираните и успешни банки в България. Нейната история и развитие са свързани със значителни промени и иновации в банковата сфера. Банката продължава да се развива и се стреми да отговори на всички нужди и изисквания на своите клиенти, като същевременно остава лидер в областта на корпоративната отговорност и социалната ангажираност.

Продукти и услуги на Банка ДСК ЕИК

Продуктите и услугите, предлагани от Банка ДСК ЕИК, са разнообразни и отговарят на различните финансови нужди на клиентите. Банката е насочена към предоставяне на надеждни и удобни услуги, които помагат на клиентите да управляват своите финанси по-ефективно.

Един от основните продукти, предлагани от Банка ДСК ЕИК, са различни видове кредити.

Клиентите могат да избират между ипотечни и потребителски кредити, като сумата и срокът на погасяване се определят според нуждите и възможностите на клиента. Банката предлага и кредити за бизнес клиенти, които помагат на предприятията да финансират своите развойни проекти и да увеличат своята конкурентоспособност на пазара.

Освен кредитите, Банка ДСК ЕИК предлага и различни видове депозити. Клиентите имат възможност да отворят различни сметки за спестявания с различни условия и лихвени проценти.

Това помага на клиентите да управляват своите финансови ресурси и да ги увеличат постепенно.

Банката предлага и широка гама от плащателни инструменти, като дебитни и кредитни карти. Клиентите могат да избират между различни видове карти, включително международни карти за пътуване, които им осигуряват удобство и сигурност при плащанията им.

Онлайн банкирането е също важна част от услугите на Банка ДСК ЕИК.

Клиентите имат достъп до своите банкови сметки и услуги през интернет, като могат да извършват плащания, да преглеждат транзакции и да управляват своите финанси от всяко място и по всяко време.

Банка ДСК ЕИК също така разполага с услуги за застраховане, включително застраховки на имущество и живот. Това помага на клиентите да си защитят активите и да се чувстват по-сигурни.

В заключение, Банка ДСК ЕИК предлага разнообразни продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различните клиенти. От кредити и депозити до плащателни инструменти и онлайн банкиране, банката се стреми да улеснява и подобрява финансовото управление на своите клиенти. Тя се отличава също така с високо ниво на сигурност и надеждност, което прави я предпочитан избор за много хора.

Корпоративна отговорност и социална ангажираност на Банка ДСК ЕИК

Банка ДСК ЕИК е особено ангажирана с корпоративна отговорност и социална ангажираност. Тя осъществява широк спектър от инициативи и програми, които имат за цел да подпомогнат различни области на обществото и да подобрят качеството на живот на хората.

Една от основните области на корпоративната отговорност на Банка ДСК ЕИК е образованието.

Тя подкрепя образователни проекти и инициативи, които насърчават ученето и развитието на младите хора. Банката предоставя стипендии и грантове за образователни институции, съдейства за реализирането на учебни програми и организира образователни събития и конференции.

Освен образованието, Банка ДСК ЕИК се ангажира и с различни културни и художествени проекти. Тя подкрепя музеи, галерии, театри и фестивали, които са от съществено значение за културното наследство и творчеството в България.

Банката също така е партньор на различни спортни събития и фондации, които насърчават спорта и здравословния начин на живот.

Околната среда е още една област, в която Банка ДСК ЕИК проявява социална ангажираност. Тя подкрепя проекти и инициативи за опазване на природата и екологичната устойчивост.

Банката се стреми да намали емисиите на въглероден диоксид и да насърчи енергийна ефективност във всички свои операции.

Банка ДСК ЕИК също така се включва в социални програми, които имат за цел да подпомогнат маргинализираните групи в обществото. Тя подкрепя редица благотворителни инициативи, които помагат на хора със специални нужди, бездомни и бедни хора, както и на хора, които се нуждаят от медицинска помощ.

В заключение, Банка ДСК ЕИК е силно ангажирана с корпоративна отговорност и социална ангажираност. Тя подкрепя инициативи и програми в областите на образованието, културата, околната среда и социалната помощ. Банката играе активна роля в подобряването на обществото и грижи се за доброто на всички свои заинтересовани страни.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq