бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск еик

Банка ДСК ЕИК – история и развитие

Банка ДСК ЕИК е една от водещите банки в България и региона. Тя е част от групата OTP Bank, която е една от най-големите банкови групи в Централна и Източна Европа. Банката е основана през 1951 година като Държавна спестовна каса, а през 1999 година е преобразувана в Банка ДСК.

През годините Банка ДСК ЕИК е претърпяла множество промени и развития. През 2003 година банката е приватизирана и става част от групата на UniCredit. През 2018 година UniCredit продава Банка ДСК на OTP Bank, която вече е собственик на банката.

Банката е известна със своите иновативни продукти и услуги, които са насочени към нуждите на клиентите.

Тя предлага разнообразни банкови продукти и услуги като кредити, депозити, кредитни карти, онлайн банкиране и други. Банката е насочена към клиентите от различни сектори на икономиката и има широко присъствие в страната.

Банка ДСК ЕИК е известна също и със своята корпоративна отговорност.

Тя подкрепя множество социални и културни инициативи и е активен участник в обществените дела. Банката е ангажирана да подпомага развитието на българската икономика и да подкрепя малките и средните предприятия.

Банка ДСК ЕИК е една от най-успешните банки в България и региона. Тя продължава да се развива и да иновира, за да отговаря на нуждите на своите клиенти и да се превърне в една от най-добрите банки в региона.

Какво означава ЕИК на Банка ДСК и защо е важно?

ЕИК е абревиатура, която означава Единен идентификационен код. Това е уникален идентификационен номер, който се използва за идентифициране на юридически лица в България. В случая с Банка ДСК, ЕИК е важен, защото той я идентифицира като юридическо лице и я прави законно действаща на територията на България.

Банка ДСК ЕИК е 831503152. Това е уникален идентификационен номер, който се използва от банката за различни цели, като например за сметководство и данъчни декларации. ЕИК на Банка ДСК е важен и за клиентите на банката, тъй като те могат да го използват за проверка на легитимността на банката.

Банка ДСК ЕИК също така е важен и за регулаторните органи в България. Те използват ЕИК на банката за наблюдение на дейността й и за гарантиране на съответствието й с регулаторните изисквания.

Използването на ЕИК е част от по-широката стратегия на Банка ДСК за подобряване на прозрачността и легитимността на дейността й.

Банката се стреми да бъде отговорна и прозрачна във всички аспекти на дейността си и използването на ЕИК е една от мерките, които прилага за постигане на тази цел.

В заключение, ЕИК на Банка ДСК е важен идентификационен номер, който я прави законно действаща на територията на България. Той е важен и за клиентите на банката, за регулаторните органи и за самата банка, която използва ЕИК като част от стратегията си за подобряване на прозрачността и легитимността на дейността си.

Банка ДСК ЕИК – водеща банка в България и региона

Банка ДСК ЕИК е една от водещите банки в България и региона. Тя предлага различни банкови продукти и услуги за своите клиенти, като кредити, депозити, кредитни карти и онлайн банкиране. Банката е насочена към клиентите от различни сектори на икономиката и има широко присъствие в страната.

Банка ДСК ЕИК е известна също и със своята корпоративна отговорност.

Тя подкрепя множество социални и културни инициативи и е активен участник в обществените дела. Банката е ангажирана да подпомага развитието на българската икономика и да подкрепя малките и средните предприятия.

Банка ДСК ЕИК е водеща банка в България и региона и има множество награди и признания за своята дейност. През 2020 година банката получава наградата “Банка на годината” в конкурса на списание “Банки и пари”. Това е една от най-престижните награди в банковия сектор в България и свидетелства за високото качество на услугите, които предлага банката.

Банката е известна също така и със своята иновативност. Тя е първата банка в България, която предлага услугата “Мобилна наличност”. Това е услуга, която позволява на клиентите на банката да теглят пари от банкомати без да използват карта. Вместо това, клиентите могат да използват мобилното си устройство за да генерират код, който да въведат в банкомата.

Банка ДСК ЕИК е част от групата OTP Bank, която е една от най-големите банкови групи в Централна и Източна Европа. Това позволява на банката да предлага своите услуги и на клиентите в други страни в региона.

В заключение, Банка ДСК ЕИК е водеща банка в България и региона, която предлага разнообразни банкови продукти и услуги за своите клиенти. Тя е известна също и със своята корпоративна отговорност и иновативност. Банката е част от групата OTP Bank, което й позволява да предлага своите услуги и на клиентите в други страни в региона.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq