бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск контакти

Како да контактирате Банка ДСК?

Банка ДСК е една од водечките банки в България, която предлага различни финансови услуги и продукти. За да се свържете с Банка ДСК, има няколко начина, които може да използвате.

Първият начин е да се обадите на телефонния номер на банката. Банка ДСК има централен телефонен номер, който можете да използвате за всякакви въпроси и запитвания.

Телефонният номер на Банка ДСК е 0700 11 888. Той е на разположение на клиентите от понеделник до петък от 8:30 ч. до 17:30 ч. и в събота от 9:00 ч.

до 13:00 ч.

Вторият начин, по който можете да се свържете с Банка ДСК, е да посетите някоя от банковите филиали. Банка ДСК има много филиали в цялата страна, където можете да получите информация за услугите и продуктите на банката. Можете да намерите най-близката филия на Банка ДСК, като посетите уебсайта на банката и използвате функцията за търсене на филиали.

Третият начин, по който можете да се свържете с Банка ДСК, е чрез уебсайта на банката.

На уебсайта на Банка ДСК можете да намерите информация за продуктите и услугите на банката, както и да поставите въпроси и да получите отговори на тях. Можете да посетите уебсайта на Банка ДСК на адрес www.dskbank.bg.

Всички тези начини за контакт с Банка ДСК са лесни и удобни за клиентите на банката. Ако имате въпроси или нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с Банка ДСК чрез някой от тези начини за контакт. Банка ДСК е готова да ви помогне и да ви предостави най-доброто обслужване.

Контактирајте го Банка ДСК за услуги и продукти

Банка ДСК предлага много различни финансови услуги и продукти, които можете да получите чрез контактиране на банката. Ако искате да откриете повече за услугите и продуктите на Банка ДСК, можете да се свържете с банката по някой от следните начини.

Първо, можете да се свържете с Банка ДСК чрез телефонния номер на банката. Телефонният номер на Банка ДСК е 0700 11 888, който е на разположение на клиентите от понеделник до петък от 8:30 ч.

до 17:30 ч. и в събота от 9:00 ч. до 13:00 ч. Можете да използвате телефонния номер, за да получите информация за услугите и продуктите на банката, както и да зададете въпроси и да получите отговори на тях.

Второ, можете да посетите някоя от филиите на Банка ДСК.

Банката има много филиали в цялата страна, където можете да получите информация за услугите и продуктите на банката. Можете да намерите най-близката филия на Банка ДСК, като посетите уебсайта на банката и използвате функцията за търсене на филиали. Във филиалите на Банка ДСК можете да получите консултация от квалифицирани специалисти и да откриете най-доброто решение за вашите финансови нужди.

Трето, можете да се свържете с Банка ДСК чрез уебсайта на банката.

На уебсайта на Банка ДСК можете да намерите информация за продуктите и услугите на банката, както и да поставите въпроси и да получите отговори на тях. Можете да посетите уебсайта на Банка ДСК на адрес www.dskbank.bg.

Както виждате, има много начини да се свържете с Банка ДСК за услуги и продукти. Независимо от начина, който изберете, Банка ДСК е готова да ви помогне и да ви предостави най-доброто обслужване. Не се колебайте да се свържете с банката, ако имате въпроси или нужда от помощ.

Банка ДСК контакти за проблеми и жалби

Въпреки че Банка ДСК се стреми да предоставя най-доброто обслужване на своите клиенти, може да се случат ситуации, в които имате проблеми или жалби. В тези случаи, може да се свържете с Банка ДСК, за да получите помощ и да намерите решение на вашия проблем.

Ако имате проблем или жалба, може да се свържете с Банка ДСК чрез телефонния номер на банката или чрез уебсайта на банката.

Телефонният номер на Банка ДСК е 0700 11 888, който е на разположение на клиентите от понеделник до петък от 8:30 ч. до 17:30 ч. и в събота от 9:00 ч.

до 13:00 ч. Можете да използвате телефонния номер, за да поставите вашата жалба или да получите помощ в решаването на вашия проблем.

Ако предпочитате да поставите вашата жалба чрез уебсайта на Банка ДСК, можете да го направите като посетите страницата за жалби на уебсайта на банката.

Там ще намерите формуляр за жалби, който трябва да попълните и да изпратите. Вашата жалба ще бъде изпратена към отдела за обслужване на клиенти на Банка ДСК, който ще се свърже с вас възможно най-скоро, за да ви помогне да решите вашата проблем.

Банка ДСК се стреми да решава всички жалби на своите клиенти възможно най-бързо и ефективно. Ако имате проблем или жалба, не се колебайте да се свържете с Банка ДСК, за да получите помощ и да намерите решение на вашия проблем. Банка ДСК е готова да ви предостави най-доброто обслужване и да реши вашите проблеми, за да можете да се чувствате спокойни и уверени във вашия избор на банка.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq