бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск мол пловдив

Услуги на Банка ДСК Мол Пловдив

Банка ДСК Мол Пловдив е една от водещите банки в България, която предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти. Банката е част от групата на УниКредит, която е една от най-големите банкови групи в Европа.

Банката ДСК Мол Пловдив предлага различни видове банкови услуги, включително депозити, кредити, кредитни карти, застраховки и инвестиционни продукти. Клиентите на банката могат да използват онлайн банкиране, мобилно банкиране и да посетят някоя от филиалите на банката в страната.

Банката ДСК Мол Пловдив се гордее с висококачественото обслужване на своите клиенти.

Банката има специализиран екип от професионалисти, който е готов да отговори на всякакви въпроси и да помогне на клиентите да изберат най-подходящите за тях банкови продукти.

Банката ДСК Мол Пловдив е на разположение на своите клиенти в удобно за тях време и място. Клиентите могат да посетят някоя от филиалите на банката в страната или да използват онлайн банкиране и мобилно банкиране.

Банката ДСК Мол Пловдив е изборът на много клиенти в България, които ценят високото качество на обслужване и разнообразните банкови продукти. Ако търсите надеждна банка, която да ви помогне да управлявате финансите си, Банка ДСК Мол Пловдив е правилният избор за вас.

Локация на Банка ДСК Мол Пловдив

Филиалите на Банка ДСК Мол Пловдив са разположени в цялата страна, за да осигурят удобство на клиентите. Банката има филиали в големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе и други.

Филиалите на Банка ДСК Мол Пловдив са оборудвани с модерни технологии и предлагат разнообразни банкови услуги.

Клиентите могат да получат съвети от специалисти в областта на банковите продукти и да получат персонализирано обслужване.

Локацията на Банка ДСК Мол Пловдив е много удобна за клиентите. Филиалите на банката са разположени в централните части на градовете и лесно достъпни с обществен транспорт или с личен автомобил.

Клиентите могат да посетят някой от филиалите на Банка ДСК Мол Пловдив, за да получат консултация от специалисти, да открият нова банкова сметка или да получат кредит. Филиалите на банката са оборудвани с модерни технологии, които позволяват бързо и лесно обслужване на клиентите.

Банка ДСК Мол Пловдив има и онлайн банкиране, което позволява на клиентите да управляват своите сметки от вкъщи или от офиса си.

Онлайн банкирането на банката е лесно за използване и осигурява високо ниво на сигурност на транзакциите.

Филиалите на Банка ДСК Мол Пловдив са разположени в удобни места за клиентите и предлагат разнообразни банкови услуги. Клиентите могат да посетят някой от филиалите на банката или да използват онлайн банкиране, за да получат персонализирано обслужване и да управляват своите финанси.

Контакти на Банка ДСК Мол Пловдив

Клиентите на Банка ДСК Мол Пловдив могат да се свържат с банката чрез различни начини на комуникация. Банката предлага телефонен център, онлайн чат, имейл и социални мрежи за контакт с клиентите.

Телефонният център на Банка ДСК Мол Пловдив е на разположение на клиентите 24/7. Клиентите могат да получат съвети и помощ от специалисти в областта на банковите продукти и услуги.

Телефонният център на банката е лесен за използване и осигурява бързо обслужване на клиентите.

Онлайн чатът на Банка ДСК Мол Пловдив е друг начин за контакт с банката. Клиентите могат да се свържат с банката чрез онлайн чат, за да получат съвети и помощ от специалисти в областта на банковите продукти и услуги. Онлайн чатът на банката е лесен за използване и осигурява бързо обслужване на клиентите.

Имейлът е още един начин за контакт с Банка ДСК Мол Пловдив. Клиентите могат да изпратят имейл до банката, за да получат съвети и помощ от специалисти в областта на банковите продукти и услуги. Банката осигурява бърз отговор на имейлите на клиентите.

Социалните мрежи са още един начин за контакт с Банка ДСК Мол Пловдив.

Клиентите могат да изпратят съобщения до банката чрез социалните мрежи, за да получат съвети и помощ от специалисти в областта на банковите продукти и услуги. Банката отговаря на съобщенията на клиентите възможно най-бързо.

Банка ДСК Мол Пловдив е на разположение на своите клиенти по всяко време и по всякакъв начин на комуникация. Клиентите могат да се свържат с банката чрез телефонен център, онлайн чат, имейл и социални мрежи, за да получат съвети и помощ от специалисти в областта на банковите продукти и услуги.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq