бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск овча купел

История и развитие на Банка ДСК Овча купел

Историята и развитието на Банка ДСК Овча купел
Банка ДСК Овча купел е една от най-големите банки в България и има богата история, което я прави един от най-доверените финансови институции в страната. Създадена през 1951 година като Държавна спестовна каса, банката претърпява няколко преименувания и преобразувания през годините, преди да стане част от ДСК Банка АД през 2003 година.

Банката започва своята дейност в района на Овча купел, София, като малък финансов институт, предоставящ услуги на местните жители. С развитието на района и нарастването на бизнеса, банката успява да увеличи своите операции и присъствие в цялата страна. През 90-те години на 20-ти век, банката започва да предлага различни видове кредити и финансови продукти, което допринася за нейното разрастване и утвърждаване на пазара.

През 2003 година ДСК Банка АД придобива Банка ДСК Овча купел, като последната остава независима марка, запазвайки своето име и идентичност.

Това присъединяване дава възможност на Банката ДСК Овча купел да разшири своите операции и да постигне по-голяма стабилност и сигурност за своите клиенти.

Днес, Банка ДСК Овча купел предлага широка гама от банкови услуги, включително различни видове депозити, кредити, инвестиционни продукти и електронни банкови услуги. С активно присъствие в цялата страна, банката разполага с множество отделения и банкомати, които осигуряват удобство и лесен достъп до услугите й за клиентите.

Банката ДСК Овча купел също така се отличава със своята обществена отговорност и социални инициативи. Тя активно подкрепя различни културни, спортни и образователни събития, които допринасят за обществото и развитието на страната. Банката също така подкрепя инициативи, свързани с опазване на околната среда и стимулира устойчивото развитие.

С богатата си история и постоянното развитие, Банка ДСК Овча купел продължава да бъде една от водещите банки в България. Със своите продукти и услуги, банката предлага на клиентите си сигурност и увереност във финансовите им решения, като в същото време допринася за развитието на обществото и околната среда.

Продукти и услуги на Банка ДСК Овча купел

Банка ДСК Овча купел предлага разнообразие от продукти и услуги, които отговарят на различните нужди и изисквания на клиентите. Отделно от основните банкови услуги като сметки, депозити и кредити, банката предлага и различни специализирани продукти, които са предназначени за конкретни сектори и клиенти.

Една от основните услуги, предлагани от Банка ДСК Овча купел, е предоставянето на ипотечни кредити. Тези кредити са предназначени за клиенти, които желаят да закупят имот или имат нужда от финансиране за строителство или ремонт. Банката предлага различни варианти на ипотечните кредити, които са съобразени със спецификите на пазара и нуждите на клиентите.

Освен ипотечни кредити, Банка ДСК Овча купел предлага и различни видове потребителски кредити. Тези кредити могат да бъдат използвани за покриване на разходи като пътувания, образование, ремонт на жилище или други неотложни нужди.

Банката предлага гъвкави условия и конкурентни лихвени проценти за потребителските кредити, което ги прави достъпни и удобни за клиентите.

Банката ДСК Овча купел също така предлага различни видове депозити, които са съобразени със спецификите и нуждите на клиентите. Това включва обикновени депозити с фиксиран или променлив лихвен процент, както и различни видове спестовни сметки. Банката осигурява сигурност и надеждност на депозитите чрез гаранционния фонд на Българската народна банка.

Освен традиционните банкови услуги, Банка ДСК Овча купел предлага и различни електронни банкови услуги, които предоставят удобство и лесен достъп до банковите операции. Това включва онлайн банкиране, мобилно банкиране и други дигитални решения, които позволяват на клиентите да управляват своите сметки и да извършват плащания по всяко време и от всяко място.

С разнообразието от продукти и услуги, предлагани от Банка ДСК Овча купел, клиентите имат възможност да изберат тези, които най-добре отговарят на техните нужди и предпочитания. Банката се стреми да предоставя високо качество на услугите си и да отговаря на изискванията на клиентите си, като в същото време осигурява сигурност и надеждност във финансовите им операции.

Обществена отговорност и социални инициативи на Банка ДСК Овча купел

Обществената отговорност и социалните инициативи на Банка ДСК Овча купел са от основно значение за банката и нейните клиенти. Банката е ангажирана със създаването на положителни промени в обществото и прилага различни инициативи, които подкрепят образованието, здравеопазването, културата и околната среда.

Една от основните области, в които Банка ДСК Овча купел активно подпомага, е образованието. Банката осигурява стипендии и грантове за студенти, които дават възможност на младите хора да получат качествено образование и да се развият в своите области.

Освен това, банката извършва инициативи за образователни програми и кампании, които имат за цел да повишат осведомеността и знанията на обществото.

Здравеопазването е друга област, в която Банка ДСК Овча купел проявява голям интерес. Банката подкрепя различни проекти и инициативи в сферата на здравеопазването, като например изграждане на модерни медицински центрове, предоставяне на финансова помощ за лечение на болни хора и подкрепа на медицински изследвания.

Културата също заема важно място в социалните инициативи на Банка ДСК Овча купел. Банката подкрепя различни културни събития, фестивали и изложби, които спомагат за запазването на културното наследство и просперитета на българската култура.

Банката също така подкрепя местни творци и изкуството като цяло, като предоставя финансова помощ и помага за развитието на творчески и културни проекти.

Въпреки това, най-важната социална инициатива на Банка ДСК Овча купел е свързана с опазването на околната среда. Банката активно подкрепя зелени инициативи и стимулира устойчивото развитие. Тя инвестира в проекти за възобновяема енергия, енергийна ефективност и опазване на природните ресурси.

Банката също така извършва различни кампании и предоставя финансова помощ за опазването на екосистемите и биоразнообразието.

Със своите социални инициативи, Банка ДСК Овча купел допринася за по-доброто бъдеще на обществото и околната среда. Банката се стреми да бъде пример за корпоративна отговорност и да създаде положителен принос към обществото, в което функционира. Това прави Банка ДСК Овча купел не само предпочитан партньор за банкови услуги, но и социално отговорна институция, която работи за благото на обществото.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq