бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск ринг мол

История и развитие на Банка ДСК Ринг Мол

Банка ДСК Ринг Мол е една от най-големите финансови институции в България, със седалище в София. Тя има дълга и успешна история, която започва през 1991 година, когато банката е основана като „Банка за стопанско строителство и контрол” (ДСК). През годините банката се развива и променя името си няколко пъти, но запазва лидерската си позиция на банка, която предлага широка гама от финансови услуги на своите клиенти.

Банката ДСК Ринг Мол е основана с цел да отговаря на растящите нужди на българската икономика и да предоставя висококачествени банкови услуги на своите клиенти. През първите години на съществуването си, банката се фокусира върху финансиране на инфраструктурни проекти, строителство на жилищни сгради и стимулиране на малките и средни предприятия.

Това позволява на Банка ДСК Ринг Мол да изгради стабилна и надеждна репутация на финансов партньор.

С годините развитието на Банка ДСК Ринг Мол не спира и институцията се утвърждава като един от водещите банки в България. Банката разширява своята дейност и предлага различни видове кредити, депозити, инвестиционни продукти и други финансови услуги. Банката също така развива мрежата си от филиали и предлага удобни онлайн банкиране и мобилни приложения, които улесняват достъпа на клиентите до банковите услуги.

Благодарение на своето непрекъснато развитие и ангажираност към клиентите си, Банка ДСК Ринг Мол завоюва широка популярност сред българските потребители. Тя се отличава със своята професионална експертиза, отговорност към клиентите и иновативен подход в предлагането на финансови услуги. Банката ДСК Ринг Мол продължава да иновира и разширява своите услуги, за да отговори на нуждите на съвременните клиенти и да се превърне в предпочитаната банка за много хора в България.

Основаване и първоначална дейност на банката

Банка ДСК Ринг Мол е основана през 1991 година, като “Банка за стопанско строителство и контрол” (ДСК). От самото си създаване, банката има за цел да предоставя качествени банкови услуги на своите клиенти и да отговаря на техните финансови нужди. През първото десетилетие на съществуването си, фокусът на банката е върху финансирането на инфраструктурни проекти и строителството на жилищни сгради. Това допринася за утвърждаването на Банка ДСК Ринг Мол като надежден и стабилен финансов партньор.

През тези първи години на дейност, банката е свързана с икономическото развитие на България и активно участва във финансирането на инфраструктурни проекти с национално значение. Тя играе ролята на ключов финансов институт, подкрепящ строителството на магистрали, железопътни линии, енергийни проекти и други инфраструктурни обекти.

Това помага на Банка ДСК Ринг Мол да утвърди връзката си с икономическия растеж и да се превърне в един от водещите банки в България.

През 2003 година, банката променя името си на “Банка ДСК Ринг Мол” и започва да привлича все повече клиенти с разнообразните си банкови услуги. В следващите години, банката разширява дейността си и предлага кредитиране на малките и средните предприятия, насърчавайки техния растеж и развитие. Банката ДСК Ринг Мол става популярен избор сред предприемачите, които търсят финансиране за своите проекти и различни видове кредити.

Освен това, банката развива онлайн банкиране и мобилни приложения, които улесняват достъпа на клиентите до банковите услуги. Това включва възможността за онлайн плащания, преводи и управление на сметките, което е от изключителна полза за клиентите на Банка ДСК Ринг Мол. Следователно, банката продължава да се развива и привлича все повече клиенти с разнообразните си банкови услуги и удобството, което предлага чрез онлайн платформите си.

Развитие и нарастване на популярността на Банка ДСК Ринг Мол

Развитието на Банка ДСК Ринг Мол продължава и се основава на непрекъснатото усъвършенстване на предлаганите услуги и отговаряне на нуждите на клиентите. Това е една от причините, поради които банката привлича все повече популярност и доверие от страна на българските потребители.

Банката ДСК Ринг Мол успешно се адаптира към променящите се условия на пазара и отговаря на новите потребности на клиентите. Тя предлага широка гама от продукти и услуги, включително различни видове кредити, депозити, инвестиционни продукти и осигурителни услуги. Банката също така предоставя услуги за дистанционно банкиране, което позволява на клиентите да управляват сметките си и да извършват финансови операции от всяко място и по всяко време. Това прави Банка ДСК Ринг Мол изключително удобна и достъпна за своите клиенти.

С нарастването на популярността си, Банка ДСК Ринг Мол разширява и мрежата си от филиали.

Това позволява на клиентите да получат персонализирана услуга и съвети от опитни банкови специалисти. Банката също така предлага конкурентни лихвени проценти и висококачествено обслужване, което привлича все повече клиенти.

Освен това, Банка ДСК Ринг Мол активно подкрепя общественото благо и социалната отговорност. Тя участва в различни благотворителни и културни инициативи, които допринасят за развитието на общността. Банката също така предлага специални програми и финансови инструменти за студенти, предприемачи и млади професионалисти, които подкрепят тяхното образование и развитие.

В заключение, Банка ДСК Ринг Мол е един от водещите банки в България, която продължава да се развива и привлича все повече клиенти с висококачествените си банкови услуги и иновативните си решения. Банката се отличава със своята история, надеждност и отговорност към клиентите си, което я прави предпочитан избор за много хора в България.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq