бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск русе

История на Банка ДСК Русе

Банка ДСК Русе е една от водещите банки в България. Тя има дълга история, която започва през 1951 г., когато е създадена като Държавна спестовна каса.

През 1991 г. тя се превръща в Българска държавна спестовна каса (БДСК), а през 1999 г. става част от групата на ДСК Банка.

През годините Банка ДСК Русе развива своята дейност и предлага широка гама от услуги и продукти на своите клиенти. Тя е известна със своята надеждност и качество на обслужване, което я прави една от най-предпочитаните банки в региона.

Банката има богата история на развитие и растеж.

През годините тя е инвестирала в модернизация на своите услуги и в наемането на квалифицирани специалисти, които да осигурят високо качество на обслужване за своите клиенти.

Банка ДСК Русе може да се гордее със своите многобройни награди и отличия. Тя е била номинирана за “Банка на годината” за различни категории и години, което я прави една от най-уважаваните банки в България.

Днес Банка ДСК Русе продължава да развива своите услуги и да предлага най-доброто на своите клиенти. Тя е готова да отговори на всякакви нужди и изисквания, като това я прави перфектен избор за всички, които търсят надеждност и качество на обслужване в банковия сектор.

Услуги на Банка ДСК Русе

Банка ДСК Русе предлага широка гама от банкови продукти и услуги на своите клиенти. Тези услуги могат да бъдат разделени на няколко категории, като банкови сметки, кредити, инвестиции, застраховки и др.

Банката предлага различни видове банкови сметки, като течни, спестовни и валутни сметки. Те са насочени към различни клиенти и имат различни условия.

Например течните сметки предоставят лесен и бърз достъп до парите на клиента, докато спестовните сметки са насочени към тези, които искат да спестят пари за по-дълъг период от време. Валутните сметки са подходящи за клиенти, които се занимават с международна търговия.

Кредитите са един от основните продукти на Банка ДСК Русе. Тя предлага различни видове кредити, като лични, ипотечни, автокредити и др.

Кредитите могат да бъдат получени от клиентите срещу залог на имущество или без такъв. Банката предоставя възможност за индивидуално оформяне на кредитните условия, за да отговори на нуждите на всеки клиент.

Инвестициите са също една от основните услуги, които предлага Банка ДСК Русе. Тя предоставя възможности за инвестиране в акции, облигации, фондове и др.

Банката предоставя и професионални консултации на клиентите си, за да им помогне да вземат най-доброто решение относно инвестициите си.

Застраховките са също една от услугите, предлагани от Банка ДСК Русе. Тя предоставя различни видове застраховки, като застраховки на живота, застраховки на имущество, застраховки на автомобили и др. Клиентите могат да избират от различни видове застраховки, в зависимост от техните нужди и предпочитания.

Всички тези услуги и продукти на Банка ДСК Русе са създадени с цел да отговорят на нуждите на всеки клиент. Банката се стреми да предлага най-добрата услуга и да осигури най-доброто обслужване на своите клиенти.

Контакти и локации на Банка ДСК Русе

Банка ДСК Русе има няколко локации в града, където клиентите могат да получат услуги и консултации. Една от тези локации е на булевард “България” 65. Тук клиентите могат да получат услуги като кредитиране, откриване на банкови сметки, застраховки и др. Банката предлага и услуги за онлайн банкиране, които могат да бъдат използвани от всички клиенти.

Друга от локациите на Банка ДСК Русе е на улица “Добруджа” 2.

Тази локация предлага услуги като откриване на банкови сметки и кредитиране. Клиентите могат да получат и консултации за инвестиране и застраховане.

Банката предлага и услуги в града на Русе, като мобилното банкиране и онлайн банкиране. Това позволява на клиентите да използват услугите на Банка ДСК Русе по всяко време и от всяко място.

За контакт с Банка ДСК Русе клиентите могат да използват телефонния номер 0700 12121 или да посетят най-близката локация на банката. Те могат да получат и информация за продуктите и услугите на банката чрез уебсайта й.

Клиентите на Банка ДСК Русе могат да се чувстват спокойни и уверени в качеството на услугите и продуктите, които получават. Банката се стреми да отговори на нуждите на всеки клиент и да ги обслужва на най-високо ниво.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq