бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск софия

История и развитие на Банка ДСК София

Банка ДСК София е една от най-големите банки в България и има богата история на развитие. Основана през 1951 година, банката има дългогодишен опит и доказана присъствие на банковия пазар. През годините Банка ДСК София се е утвърдила като водеща финансова институция, предлагаща разнообразни продукти и услуги на своите клиенти.

Банката е израствала и развивала се с различни презименования, което отразява и промяната на бизнес модела и стратегията й. От 1999 година Банка ДСК София става част от Национална Банка за Съхранение и Кредит (ДСК), като това й дава допълнителна сила и възможности за развитие.

През годините банката е активно развивала своята дейност, като се фокусира върху предлагане на иновативни и качествени банкови услуги и продукти.

Банка ДСК София е успяла да се превърне в предпочитан партньор на своите клиенти благодарение на непрекъснатото си стремеж към високо качество на обслужване и иновативни решения. Банката предлага голямо разнообразие от продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни групи клиенти – от физически лица и малки бизнеси до големи корпорации и институции.

Банката е известна също и със своята активна роля в обществото. Банка ДСК София осъществява политика на социална отговорност и подкрепа на различни културни, образователни и социални инициативи. Тя подкрепя младите таланти, спорта и културата, като се стреми да допринесе за развитието на българското общество.

С разнообразните си продукти и услуги, богатата си история и активната си роля в обществото, Банка ДСК София се утвърждава като водеща и надеждна банка, което я прави предпочитан избор за много клиенти. Нейната постоянна ангажираност с качеството и иновациите позволява на банката да остава в крак с времето и да отговаря на изискванията на съвременното банково обслужване.

Продукти и услуги на Банка ДСК София

Банка ДСК София предлага широка гама от продукти и услуги, които са насочени към удовлетворяване на различни банкови нужди на клиентите. Банката разполага с разнообразни банкови сметки, които са предназначени за физически лица, малки и средни предприятия, големи корпорации и институции. Клиентите имат възможност да открият търговски сметки, спестовни сметки и сметки за плащания, които са съобразени с техните специфични нужди и предпочитания.

Банката предлага и различни видове кредити, които са на разположение на клиентите за покриване на различни финансови нужди. Кредитите на Банка ДСК София са достъпни и за физически лица и за бизнес клиенти. Клиентите имат възможност да изберат между ипотечни кредити, потребителски кредити, кредитни карти и други видове кредити, които отговарят на техните специфични нужди.

Освен това, Банка ДСК София предлага и различни видове инвестиционни продукти.

Клиентите имат възможност да инвестират в акции, облигации, фондове и други инструменти за инвестиции. Банката осигурява необходимите инструменти и услуги, за да помогне на клиентите да правят информирани инвестиционни решения и да постигнат желаните резултати.

Напълно осъзнавайки важността на технологичното развитие, Банка ДСК София предлага и онлайн и мобилно банкиране, което дава възможност на клиентите да управляват своите банкови сметки и да извършват различни банкови операции по удобство, бързина и сигурност.

В съответствие със своята мисия и стратегия, Банка ДСК София се стреми да предлага качествени и иновативни продукти и услуги, които отговарят на нуждите на своите клиенти. Банката постоянно развива и актуализира своите продукти, за да отговори на променящите се банкови и финансови изисквания в съвременния свят.

Банка ДСК София се отличава също и със своето внимание към клиентите и бързата им подкрепа. Банката предлага удобни канали за комуникация, като клиентите могат да се свържат с Банка ДСК София по телефон, имейл или лично в най-близкото обслужвано отделение. Компетентните и отзивчиви служители на Банка ДСК София са на разположение на клиентите, за да ги съдействат и да отговорят на техните въпроси и нужди.

Клиентска подкрепа и социална отговорност на Банка ДСК София

Банка ДСК София не само предлага разнообразни продукти и услуги, но се отличава и със своята клиентска подкрепа и социална отговорност. Банката се стреми да осигури на своите клиенти не само качествено банково обслужване, но и активна подкрепа във всички финансови нужди и предизвикателства, пред които те са изправени.

Банката предоставя на своите клиенти експертно консултиране и съвети, които им помагат да вземат информирани решения при избора на подходящите продукти и услуги. Служителите на Банка ДСК София са обучени и компетентни, за да предоставят необходимата подкрепа и съдействие на клиентите. Освен това, Банка ДСК София предлага различни обучителни и информационни материали, които помагат на клиентите да разберат по-добре банковите услуги и да вземат информирани решения.

В рамките на своята социална отговорност, Банка ДСК София осъществява различни инициативи и проекти, които имат за цел да подкрепят и развиват обществото.

Банката активно подкрепя различни културни, образователни и социални инициативи. Тя инвестира в развитието на младите таланти, спорта и културата, като осигурява финансова подкрепа и ресурси за реализация на различни проекти. Банката се стреми да допринесе за подобряване на качеството на живот на хората и развитието на обществото.

Банка ДСК София също така подкрепя и различни инициативи, насочени към опазване на околната среда и устойчиво развитие. Тя въвежда и прилага политики за енергийна ефективност и опазване на природните ресурси, като промотира и насърчава клиентите си да приемат екологично отговорни практики.

С клиентска подкрепа и социална отговорност, Банка ДСК София се стреми да бъде активен и ангажиран партньор на своите клиенти и на обществото. Тя се отличава със своята грижа и отговорност към клиентите си и към обществото, като се стреми да допринесе за подобряване на живота на хората и за развитието на българското общество.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq