бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск софия

История на Банка ДСК София

Банка ДСК София е една от най-старите банки в България, която е основана през 1951 година. Тя е била създадена като държавна банка, която е предназначена да финансира различни инфраструктурни проекти в страната. През 1999 година Банка ДСК е приватизирана и става част от групата на УниКредит, която е една от най-големите банкови групи в Европа.

След приватизацията, Банка ДСК София започва да разширява своите услуги и да предлага различни продукти за своите клиенти.

Тя е една от най-големите банки в България и има широка мрежа от филиали в цялата страна.

Банка ДСК София е известна със своите иновативни продукти и услуги, които отговарят на нуждите на клиентите. Тя предлага различни видове кредити, депозити, карти за плащане, онлайн банкиране и много други услуги.

Банката има и силна корпоративна култура, която е насочена към удовлетворяване на нуждите на клиентите и насърчаване на иновациите. Това я прави една от най-предпочитаните банки в България.

Днес Банка ДСК София продължава да развива своите услуги и да предлага иновативни продукти, които отговарят на нуждите на клиентите. Тя има широка мрежа от филиали в цялата страна и продължава да бъде една от най-големите и най-успешните банки в България.

Услуги на Банка ДСК София

Банка ДСК София предлага различни услуги, които отговарят на нуждите на различни типове клиенти. Една от най-популярните услуги на банката е кредитирането. Банката предлага различни видове кредити, като лични кредити, ипотечни кредити, автокредити и други.

Клиентите могат да изберат най-подходящия кредит за тях, като се консултират с банковия персонал.

Освен кредити, Банка ДСК София предлага и различни видове депозити. Клиентите могат да изберат между различни видове депозити, като срочни депозити, депозити със защита на капитала и други. Банката предлага конкурентни лихви и гъвкави условия за депозитите си.

Банката предлага и различни видове карти за плащане, които са удобни за ежедневната употреба.

Клиентите могат да изберат между дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти. Банката предлага и онлайн банкиране, което позволява на клиентите да контролират своите финанси по всяко време и навсякъде.

Освен това, Банка ДСК София предлага и други услуги, като застраховки, инвестиционни продукти и други. Клиентите могат да получат консултации от банковия персонал и да изберат най-подходящите продукти за тях.

Банката е известна със своите иновативни продукти и услуги, които отговарят на нуждите на клиентите.

Тя има силна корпоративна култура, която е насочена към удовлетворяване на нуждите на клиентите и насърчаване на иновациите. Това я прави една от най-предпочитаните банки в България.

Банка ДСК София се стреми да предоставя висококачествени услуги на своите клиенти и да им помага да постигнат финансовата си стабилност. Тя продължава да развива своите услуги и да предлага иновативни продукти, които отговарят на нуждите на клиентите.

Филиали на Банка ДСК София в София

Банка ДСК София има широка мрежа от филиали в цялата страна, които предлагат различни услуги на клиентите. В София има множество филиали на банката, които са разположени в различни квартали на града.

Един от най-големите филиали на Банка ДСК София е разположен в центъра на града, на булевард “Витоша”. Този филиал е един от най-посещаваните от клиентите на банката и предлага широка гама от услуги.

Друга голяма филия на Банка ДСК София е разположена в квартал “Лозенец”.

Този филиал е удобен за жителите на квартала и предлага различни видове кредити, депозити и други услуги.

Банка ДСК София има филиали и в други квартали на града, като “Изток”, “Младост”, “Дружба” и други. Тези филиали са удобни за жителите на тези квартали и предлагат различни услуги на клиентите.

Освен това, Банка ДСК София предлага и мобилни услуги, които позволяват на клиентите да извършват банкови операции по всяко време и навсякъде. Клиентите могат да използват мобилното приложение на банката, за да проверят баланса си, да извършват преводи и други операции.

Банката има силна присъствие в цялата страна и предлага различни услуги на своите клиенти. Банката продължава да развива своята мрежа от филиали и да предлага иновативни продукти, които отговарят на нуждите на клиентите.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq