бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск стара загора

История на Банка ДСК Стара Загора

Банка ДСК Стара Загора е една от най-старите банки в България, която е основана през 1951 година. От тогава насам тя е била една от най-успешните и иновативни банки в страната. През годините Банка ДСК Стара Загора е успяла да се превърне в една от водещите банки в България, като предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти.

В началото на съществуването си, Банка ДСК Стара Загора е била известна като “Индустриална банка” и е работела предимно със селскостопански предприятия и производители. Впоследствие, банката се разширява и започва да предлага услуги на всички типове клиенти, включително и на физически лица.

През годините Банка ДСК Стара Загора е претърпяла множество промени и приспособления, за да отговаря на нуждите на своите клиенти.

Тя е била една от първите банки в България, която е внедрила онлайн банкиране и мобилно банкиране, като по този начин е улеснила достъпа на своите клиенти до банковите услуги.

През 2003 година Банка ДСК Стара Загора е придобита от италианската банка УниКредит, която е една от най-големите банки в Европа. С тази сделка банката става част от един от най-големите банкови холдинги в света и получава възможност да предлага още по-широк спектър от банкови услуги на своите клиенти.

Днес Банка ДСК Стара Загора продължава да бъде една от водещите банки в България, като предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти. Тя разполага с множество филиали и банкомати в цялата страна, което я прави достъпна за всички желаещи да използват услугите й. Банката продължава да иновира и да развива услугите си, за да отговаря на нуждите на своите клиенти в дигиталната епоха.

Услуги на Банка ДСК Стара Загора

Банка ДСК Стара Загора предлага множество банкови услуги на своите клиенти. Тези услуги включват всичко от банкови сметки и кредити до инвестиционни продукти и застраховки. Банката е посветена на предоставянето на висококачествени услуги на своите клиенти и се стреми да отговори на всички техни нужди.

Една от основните услуги, предлагани от Банка ДСК Стара Загора, е банкова сметка.

Тя предлага различни видове сметки, включително течни сметки, спестовни сметки и сметки за фирми. Клиентите могат да използват онлайн банкиране, за да проверят баланса си, да правят плащания и да извършват други банкови операции.

Банката предлага и различни видове кредити, включително ипотечни кредити, потребителски кредити и кредитни карти. Клиентите могат да изберат кредит с фиксирана или променлива лихва, в зависимост от техните нужди.

Банката предлага и услуги за рефинансиране на кредити, които могат да помогнат на клиентите да намалят месечните си разходи.

Банката ДСК Стара Загора предлага и различни видове инвестиционни продукти, които могат да помогнат на клиентите да увеличат своите спестявания. Тези продукти включват акции, облигации и инвестиционни фондове. Клиентите могат да получат съвети от опитни инвестиционни консултанти, които ще им помогнат да изберат най-подходящите продукти за техните нужди.

Банката ДСК Стара Загора предлага и различни видове застраховки, които могат да помогнат на клиентите да защитят своята собственост и да се чувстват по-спокойни.

Тези застраховки включват автомобилни застраховки, застраховки на имущество и застраховки на живота.

Накрая, Банка ДСК Стара Загора предлага и услуги за чуждестранни валути и международни преводи. Тези услуги могат да помогнат на клиентите да извършват бизнес с чуждестранни партньори и да извличат печалби от своите инвестиции в чужбина.

В крайна сметка, Банка ДСК Стара Загора е една от водещите банки в България, която предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти. Банката е посветена на предоставянето на висококачествени услуги и се стреми да отговори на всички техни нужди.

Контакти и локации на Банка ДСК Стара Загора

Банка ДСК Стара Загора разполага с множество филиали и банкомати в цялата страна, което я прави достъпна за всички желаещи да използват услугите й. Клиентите могат да посетят най-близката филия на Банка ДСК Стара Загора, за да открият повече за услугите й и да получат съвети от опитни банкови консултанти.

Банката предлага и онлайн услуги, които позволяват на клиентите да използват услугите й от вкъщи или от всяко друго място. Клиентите могат да използват онлайн банкиране, за да проверят баланса си, да правят плащания и да извършват други банкови операции. Те могат да използват мобилно банкиране, за да получат достъп до своите банкови сметки чрез своите мобилни устройства.

Банката ДСК Стара Загора предлага и услуги за онлайн откриване на банкова сметка.

Това позволява на клиентите да открият нова банкова сметка онлайн, без да е необходимо да посетят някоя от филиалите на банката.

Клиентите могат да се свържат с Банка ДСК Стара Загора чрез нейния контактен център, който е на разположение 24/7. Те могат да зададат въпроси, да получат съвети и да получат помощ при използването на услугите на банката.

Накрая, Банка ДСК Стара Загора предлага и услуги за онлайн сигурност, които помагат на клиентите да защитят своите банкови сметки и лични данни. Тези услуги включват двуфакторна автентикация, защита от фишинг атаки и много други.

В крайна сметка, Банка ДСК Стара Загора е една от най-достъпните банки в България, която предлага множество услуги на своите клиенти. Тя разполага с множество филиали и банкомати в цялата страна, както и с онлайн услуги, които правят използването на услугите й лесно и удобно. Клиентите могат да получат съвети и помощ от опитни банкови консултанти, както и да се свържат с банката чрез нейния контактен център.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq