бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск централа

История на Банка ДСК Централа: От основаването до днес

Банка ДСК Централа е една от водещите банки в България, която предлага широк спектър от финансови услуги. Основана е през 1951 година като Държавна спестовна каса (ДСК) и е била една от най-големите банки в България през социалистическия период.

След промените в страната през 1990 година, банката е приватизирана и е преименувана на ДСК Банка, която е била част от италианската група UniCredit.

През 2016 година ДСК Банка е преименувана на Банка ДСК Централа, след като е закупена от холдинга на американската банка Citigroup. След тази сделка, банката е променила своята стратегия и се фокусира върху предоставянето на качествени финансови услуги на своите клиенти.

Днес Банка ДСК Централа предлага широк спектър от финансови продукти и услуги, включително кредити, депозити, карти за плащане, инвестиционни услуги и много други. Банката се стреми да предоставя на своите клиенти иновативни и удобни решения за управление на техните финанси.

Банка ДСК Централа е известна със своята стабилност и надеждност, което я прави предпочитан партньор на много български и международни компании. Банката има широка мрежа от филиали и банкомати в цялата страна, което я прави достъпна за всички свои клиенти.

В заключение, Банка ДСК Централа има дълга история на предоставяне на качествени финансови услуги на своите клиенти. Със своята стабилност и надеждност, банката продължава да бъде предпочитан партньор на много български и международни компании.

Услуги на Банка ДСК Централа: Кредити, депозити и други финансови продукти

Банка ДСК Централа е една от водещите банки в България и предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Една от основните услуги, която предлага банката, са кредитите. Банката предлага различни видове кредити, като ипотечни кредити, потребителски кредити и бизнес кредити.

Кредитите на Банка ДСК Централа са с конкурентни лихвени проценти и гъвкави условия за погасяване на дълга.

Банката предлага и различни видове депозити, като сметки за спестявания, депозити с фиксиран лихвен процент и други. Депозитите на Банка ДСК Централа са със сигурността на държавната гаранция за влоговете, която предоставя до 196 000 лева за всяка банкова сметка.

Освен кредити и депозити, Банка ДСК Централа предлага и други финансови продукти, като карти за плащане, мобилно банкиране, онлайн банкиране, инвестиционни услуги и много други. Картите за плащане на банката са удобни и сигурни за използване в България и в чужбина. Банката предлага и мобилно и онлайн банкиране, което позволява на клиентите да управляват своите финанси от всяко място и по всяко време.

Банка ДСК Централа предлага и инвестиционни услуги, като фондове и облигации, които могат да помогнат на клиентите да увеличат своята печалба. Банката има опитни инвестиционни консултанти, които могат да помогнат на клиентите да изберат най-подходящите инвестиционни продукти за тяхната инвестиционна стратегия.

В заключение, Банка ДСК Централа предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти, включително кредити, депозити, карти за плащане, мобилно банкиране, онлайн банкиране, инвестиционни услуги и много други. Банката има гъвкави условия и конкурентни лихвени проценти за своите продукти, което я прави предпочитан избор за много клиенти в България.

Как да откриете най-близката филиал на Банка ДСК Централа: Онлайн търсачка и контактни данни

Ако сте клиент на Банка ДСК Централа или искате да станете такъв, може да търсите най-близката банкова филиал на банката. Банката има мрежа от филиали в цялата страна, които предлагат различни видове финансови услуги на клиентите. За да намерите най-близката филиал на Банка ДСК Централа, може да използвате онлайн търсачка на банката.

Тази търсачка ще ви помогне да намерите най-близката филиал на банката, като въведете пощенския си код или името на населеното място, в което се намирате.

Освен това, можете да намерите контактните данни на Банка ДСК Централа на уебсайта на банката. Там ще намерите телефонни номера на клиентската услуга на банката, която може да ви помогне с всякакви въпроси, свързани с финансовите продукти на банката.

Можете да се свържете с клиентската услуга на банката и да получите информация за най-близката филиал на банката, както и за други финансови продукти, които предлага.

Банка ДСК Централа се стреми да предоставя на своите клиенти удобни и лесни начини за управление на техните финанси. Затова банката предлага мобилно и онлайн банкиране, което позволява на клиентите да управляват своите сметки от всяко място и по всяко време.

Можете да използвате мобилното и онлайн банкиране на банката, за да проверите баланса на своята сметка, да направите плащания, да прехвърляте пари между свои сметки и много други.

В заключение, Банка ДСК Централа има мрежа от филиали в цялата страна и предлага онлайн търсачка и контактни данни, които могат да ви помогнат да намерите най-близката филиал на банката. Банката предоставя и мобилно и онлайн банкиране, което позволява на клиентите да управляват своите сметки от всяко място и по всяко време.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq