бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск централа

История и развитие на Банка ДСК Централа

Банка ДСК Централа е една от най-големите банки в България с дългогодишен опит и стабилна репутация. Тя е основана през 1951 година като Държавна Стопанска Каса (ДСК) и през годините се е развила в сила и авторитет в банковия сектор.

През 1991 година банката претърпява промени в своята структура и преминава към акционерно дружество.

Това отваря врати за разширяване на дейността и предлагане на нови услуги и продукти на клиентите. Банка ДСК Централа започва да се развива активно и да утвърждава позициите си на пазара.

През годините банката изгражда силна мрежа от клонове и обслужващи пунктове в цялата страна, което я прави достъпна и удобна за клиентите. Банковата институция предлага широк спектър от финансови продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни групи клиенти.

Банка ДСК Централа е известна също така с иновативния си подход към развитието на бизнеса.

Тя активно инвестира в технологии и модернизира своите системи и процеси, с което създава по-ефективни и удобни условия за своите клиенти. Банката продължава да расте и да се развива в съответствие със съвременните тенденции в банковата индустрия.

Банката също така е активно ангажирана с различни обществени и социални инициативи.

Тя подкрепя разнообразни програми и проекти, насочени към подобряване на образованието, здравеопазването и културата. Банката доказва своята корпоративна отговорност и социална ангажираност, като допринася за благоденствието и развитието на обществото.

С голям опит и утвърдени позиции на пазара, Банка ДСК Централа продължава да бъде предпочитан партньор за много клиенти. Тя продължава да се развива и модернизира, за да отговаря на нуждите и изискванията на съвременните клиенти. Това прави банката един от водещите банки в България и предпочитан избор за много хора.

Продукти и услуги на Банка ДСК Централа

Продуктите и услугите на Банка ДСК Централа са насочени към различни клиенти и техните финансови нужди. Банката предлага разнообразие от банкови сметки, като текущи сметки, сметки за спестявания и депозитни сметки, които позволяват на клиентите да управляват своите пари по удобен и сигурен начин.

Освен това, Банка ДСК Централа предлага различни видове кредити – потребителски, ипотечни, автомобилни и бизнес кредити. Кредитите са съобразени със специфичните нужди на клиентите и предоставят възможност за финансиране на различни цели – покупка на имот, ремонт на жилище, закупуване на кола или развитие на бизнес.

Банката предлага и различни видове карти – дебитни, кредитни и предплатени карти, които предоставят удобство и лесен достъп до парите на клиентите.

С карти на Банка ДСК Централа клиентите могат да плащат в магазини и онлайн, да теглят пари от банкомати и да извършват други банкови операции.

Освен финансовите продукти, Банка ДСК Централа предлага и различни услуги, свързани със сигурността на парите на клиентите. Банката предоставя услугата “Електронно банкиране”, която позволява на клиентите да управляват своите сметки и да извършват различни банкови операции чрез интернет или мобилно приложение. Банката осигурява и услугата “Мобилно банкиране”, която позволява на клиентите да получават информация за своите сметки и да извършват плащания чрез мобилния си телефон.

Банка ДСК Централа се стреми да предложи на клиентите си иновативни решения и удобни услуги, които да отговарят на техните нужди и да им осигурят лесна и безопасна финансова управление. С продуктите и услугите си, Банка ДСК Централа остава водеща банка в България и предпочитан избор за много клиенти.

Корпоративна отговорност и социална ангажираност на Банка ДСК Централа

Банка ДСК Централа се отличава със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност. Тя е активно ангажирана с различни обществени и социални инициативи, като подкрепя разнообразни програми и проекти, насочени към подобряване на образованието, здравеопазването и културата.

Банката изразява своята корпоративна отговорност чрез участие в благотворителни кампании и дарения за подкрепа на нуждаещи се. Банка ДСК Централа подкрепя проекти, свързани с образованието, като предоставя стипендии и финансова помощ на образователни институции.

Тя подкрепя също така и проекти, които се фокусират върху здравеопазването и подобряването на качеството на живот на хората.

Освен това, Банка ДСК Централа се стреми да бъде активен участник в опазването на околната среда чрез внедряване на екологосъобразни практики и подкрепа на проекти за опазване на природните ресурси. Банката се ангажира с намаляване на въглеродния отпечатък и енергийната ефективност във всички свои операции.

Като отговорна финансова институция, Банка ДСК Централа има строги етични принципи и се придържа към високи стандарти за делова етика и добро управление. Тя се грижи за интересите на своите клиенти и стреми се да създаде доверие и дългосрочни взаимоотношения с тях.

Основната цел на Банка ДСК Централа е да бъде партньор и съпричастен в развитието на обществото и създаването на устойчиво и благополучно бъдеще. Със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност, Банка ДСК Централа допринася за благоденствието и развитието на обществото, като продължава да бъде предпочитан партньор за много клиенти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq