бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка дск

История на Банка ДСК

Банка ДСК е една от водещите банки в България, която има богата история. Банката е основана през 1951 година като Държавна спестовна каса и в началото на съществуването си предоставя предимно спестовни услуги. След няколко години банката започва да предлага и заеми, а през 1967 година се преименува на Държавна спестовна каса – Банка.

През 1999 година Банка ДСК се приватизира и става част от международната група UniCredit.

Оттогава насам банката продължава да развива услугите си и да се превръща в една от най-големите и модерни банки в България.

Днес Банка ДСК разполага с много филиали в цялата страна и предлага различни продукти и услуги за своите клиенти. Тя е известна със своите иновативни решения и високотехнологични услуги, които правят банката една от най-добрите в България.

Банката предоставя разнообразни услуги като депозити, кредити, карти, лизинг, застраховки и много други. Тя е известна с добре развитата си мрежа от банкомати и терминали за плащане, както и с мобилното си приложение, което е много удобно за клиентите.

Банка ДСК се гордее с многото награди, които е спечелила през годините. Тя е била най-добрата банка в България за 2018 година според изследване на Euromoney, а през 2019 година е била отличена като най-добрата банка в България за клиентски услуги от агенцията за рейтинги Global Finance.

С дългата си история и постоянния си напредък, Банка ДСК продължава да бъде една от най-успешните банки в България и да предлага висококачествени услуги на своите клиенти.

Услуги на Банка ДСК

Банка ДСК е банка, която предлага много разнообразни услуги на своите клиенти. Тези услуги включват депозити, кредити, карти, лизинг, застраховки и много други. Банката предлага различни видове депозити, като например депозити с фиксирана лихва, депозити с променлива лихва и депозити на различни валути. Кредитите, които банката предлага, са за различни цели – за жилищно строителство, автомобили, потребителски кредити и други.

Банка ДСК също така предлага и различни карти за своите клиенти, като кредитни карти, дебитни карти и предплатени карти.

Тези карти могат да се използват за различни цели, като например за онлайн покупки, за плащания в магазини и ресторанти или за теглене на пари от банкомати.

Лизингът е също една от услугите, които Банка ДСК предлага на своите клиенти. Тази услуга позволява на клиентите да закупят автомобил, който да се ползва за определен период от време, като се заплаща месечна вноска. В края на периода на лизинга клиентът може да продължи да ползва автомобила, да го върне на банката или да го закупи на цена, която е договорена предварително.

Застраховките са още една услуга, която Банка ДСК предлага на своите клиенти. Тези застраховки включват автомобилни застраховки, застраховки на имущество, застраховки на живот и здраве и много други.

Банка ДСК е известна също така с много иновативни решения, които правят услугите й много удобни и достъпни за клиентите. Например, банката предлага мобилно приложение, което позволява на клиентите да правят различни банкови операции, като например да правят преводи, да плащат сметки и да проверяват баланса на своите сметки.

Банка ДСК е известна също така и с добре развитата си мрежа от банкомати и терминали за плащане, което прави услугите й много удобни и достъпни за клиентите в цялата страна.

Иновации в Банка ДСК

Банка ДСК е известна с множество иновации, които правят услугите й все по-удобни и достъпни за клиентите. Една от последните иновации на банката е въвеждането на възможността за онлайн откриване на сметки. Това е много удобно за клиентите, тъй като освобождава от необходимостта да се посещава филиал на банката и да се попълват множество документи.

Банката ДСК също така предлага и услугата за онлайн банкиране, която позволява на клиентите да правят различни банкови операции от всяко устройство, свързано с интернет. Тази услуга предоставя достъп до информация за баланса на сметките, възможности за преводи, плащания и много други.

Банка ДСК е известна също така с много високотехнологични решения, които правят услугите й много по-удобни и ефективни.

Едно от тези решения е въвеждането на автоматизирани системи за разграничаване на фалшиви банкноти и за бързо издаване на наличност в банкоматите.

Банката ДСК също така инвестира много в обучение на своите служители, които да могат да предоставят най-висококачествените услуги на своите клиенти. Това позволява на банката да се превърне в една от най-добрите и най-ефективни банки в България.

Банка ДСК е известна и с много социални и културни инициативи, които подкрепя. Тя е спонсор на множество културни събития и спортни мероприятия, както и на множество благотворителни кампании.

Като водеща банка в България, Банка ДСК продължава да иновира и да развива услугите си, за да отговаря на нуждите на своите клиенти. Тя е посветена на предоставянето на най-добрите и най-ефективни услуги на своите клиенти и на развитието на иновативни решения, които да правят банковите услуги все по-удобни и достъпни за всеки.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq