бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка обб софия

История на Банка обб софия

Банка обб софия е една от най-големите банки в България, която предлага широка гама от банкови услуги и продукти. Историята на Банка обб софия започва през 1994 година, когато банката е основана като Обединена българска банка. През 2003 година банката променя името си след придобиването на Софийска банка.

От тогава насам, финансовата институция продължава да се развива и да предлага нови и иновативни продукти и услуги на своите клиенти. Банката е известна със своята висока степен на професионализъм и качество на обслужване, което я прави една от най-предпочитаните банки в България.

Банката предлага широка гама от продукти и услуги, включително банкови сметки, кредити, кредитни карти, депозити, инвестиционни продукти и други.

Банката е известна също така със своята онлайн банкинг платформа, която позволява на клиентите да управляват своите сметки и да извършват банкови операции от всяко място и по всяко време.

Банката обръща голямо внимание на корпоративната си отговорност и участва активно в различни социални и обществени инициативи. Банката е ангажирана с опазването на околната среда и подкрепя различни проекти, свързани с опазването на природата и биоразнообразието.

Банката също така подкрепя образованието и културата, като финансира различни образователни и културни проекти.

В заключение, една от водещите и успешни банки в България предлага широка гама от продукти и услуги на своите клиенти. Банката е известна със своята висока степен на професионализъм и качество на обслужване, както и със своята корпоративна отговорност и участие в различни социални и обществени инициативи.

Продукти и услуги на Банка обб софия

Продуктите и услугите, които предлага Банка обб софия, са много разнообразни и отговарят на нуждите на различни типове клиенти. Банката предлага банкови сметки за физически и юридически лица, като всяка от тях има свои предимства и условия.

Банката предлага различни видове кредити, включително потребителски кредити, ипотечни кредити, автокредити и други.

Кредитите на Банка обб софия са с конкурентни лихви и гъвкави условия за погасяване. Клиентите могат да изберат най-подходящия за тях вид кредит, който да отговаря на техните нужди и възможности.

Банката предлага и различни видове кредитни карти, които позволяват на клиентите да пазаруват по света и да извършват банкови операции по всяко време.

Кредитните карти на тази финансова институция предлагат конкурентни такси и разнообразни видове награди и бонуси.

Банката предлага и депозити с различни срокове и лихви, които позволяват на клиентите да спестят пари и да получат допълнителен доход. Банката предлага и инвестиционни продукти, като акции, облигации и фондове, които позволяват на клиентите да инвестират своите пари и да получат допълнителен доход.

Банката обръща голямо внимание на онлайн банкинга и предлага различни услуги и продукти, които могат да бъдат използвани онлайн. Клиентите могат да извършват банкови операции, да проверяват баланса на своите сметки и да получават информация за различни продукти и услуги на една от най-големите банки в България.

В заключение, тази банка предлага разнообразни продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни типове клиенти. Банката е известна със своята висока степен на професионализъм и качество на обслужване, което я прави една от най-предпочитаните банки в България.

Корпоративна отговорност на Банка обб софия

Корпоративната отговорност е важен аспект от дейността на Банка обб софия. Банката е ангажирана с опазването на околната среда и подкрепя различни проекти, свързани с опазването на природата и биоразнообразието. Банката също така подкрепя образованието и културата, като финансира различни образователни и културни проекти.

Банката обръща голямо внимание на социалната отговорност и подкрепя различни социални инициативи. Банката е ангажирана с подпомагането на хора в нужда и подпомагането на различни обществени проекти. Банката обръща голямо внимание на здравеопазването и подпомага различни здравни инициативи.

Банката обръща голямо внимание на етичните и морални принципи в бизнеса и работи в съответствие с всички закони и регулации. Банката също така поддържа високи стандарти за корпоративно управление и е ангажирана с прозрачността и отчетността към своите клиенти и акционери.

Банката обръща голямо внимание на развитието на своите служители и подпомага техния професионален и личен растеж.

Банката предлага обучения и тренинги, които помагат на служителите да развият своите умения и да се развиват в професионален план.

В заключение, Банка обб софия е ангажирана с корпоративната си отговорност и подкрепя различни социални, културни и образователни инициативи. Банката работи в съответствие с всички закони и регулации и поддържа високи стандарти за корпоративно управление. Банката обръща голямо внимание на развитието на своите служители и подпомага техния професионален и личен растеж.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq