бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка райфайзен

История на Банка Райфайзен: от създаването до днес

Банка Райфайзен е една от най-големите банки в България, която предлага широка гама от продукти и услуги на своите клиенти. Историята на банката започва през 1994 година, когато тя е създадена като Райфайзенбанк България АД.

От тогава насам, банката се развива бързо и успешно, като днес е една от водещите банки в страната.

Банката Райфайзен е част от групата на Райфайзен Банк Интернешънъл, която е една от най-големите банкови групи в Централна и Източна Европа. Това дава възможност на банката да предлага на своите клиенти висококачествени банкови услуги и продукти, които отговарят на най-високите стандарти.

От създаването си до днес, Банка Райфайзен е успяла да се утвърди като една от най-надеждните и иновативни банки в България. Тя предлага широка гама от продукти и услуги, включително банкови сметки, кредити, депозити, карти за плащане, онлайн банкиране и много други.

Банката е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предлага персонализирани решения за всеки един от тях.

Банката Райфайзен е известна също така със своята обществена отговорност и социалните си проекти. Тя подкрепя множество инициативи в областта на здравеопазването, образованието, културата и околната среда.

Банката е ангажирана да допринася за по-доброто бъдеще на обществото и да помага на хората да постигнат своите цели и мечти.

В заключение, Банка Райфайзен е една от най-успешните и иновативни банки в България, която предлага на своите клиенти висококачествени банкови услуги и продукти. Тя е ангажирана с обществената отговорност и подкрепя множество социални проекти. Банката Райфайзен е готова да отговори на нуждите на всеки един от своите клиенти и да им предложи персонализирани решения за тяхната финансова стабилност и успех.

Продукти и услуги на Банка Райфайзен: какво предлага?

Банка Райфайзен предлага широка гама от продукти и услуги на своите клиенти, които отговарят на всякакви нужди и изисквания. Банката е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предлага персонализирани решения за всеки един от тях.

Една от основните услуги, които предлага Банка Райфайзен, е откриването на банкови сметки. Клиентите могат да изберат между различни видове сметки, като сметки за физически лица, сметки за юридически лица, сметки за студенти и други. Всички сметки са с високо ниво на сигурност и гарантират бърз и лесен достъп до парите на клиентите.

Банката Райфайзен предлага също така и различни видове кредити, които могат да помогнат на клиентите да постигнат своите цели и мечти.

Кредитите на банката са с конкурентни лихви и гъвкави условия за погасяване. Клиентите могат да изберат между различни видове кредити, като лични кредити, ипотечни кредити, автокредити и други.

Освен това, Банка Райфайзен предлага и различни видове карти за плащане, които могат да бъдат използвани както в България, така и в чужбина.

Картите на банката са с високо ниво на сигурност и предлагат много удобства на клиентите, като например онлайн плащания и извличане на пари от банкомати.

Банката Райфайзен предлага и услуги за онлайн банкиране, които позволяват на клиентите да управляват своите сметки и да извършват различни банкови операции от всяко място и по всяко време. Онлайн банкирането на банката е сигурно и лесно за използване, като предлага много удобства на клиентите.

В заключение, Банка Райфайзен предлага широка гама от продукти и услуги на своите клиенти, които отговарят на всякакви нужди и изисквания. Клиентите могат да изберат между различни видове банкови сметки, кредити, карти за плащане и услуги за онлайн банкиране. Банката Райфайзен е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предлага персонализирани решения за тяхната финансова стабилност и успех.

Банка Райфайзен и обществената отговорност: социалните проекти на банката

Банка Райфайзен е ангажирана с обществената отговорност и подкрепя множество социални проекти в България. Тя е убедена, че бизнесът има важна роля в обществото и може да допринесе за по-доброто му бъдеще. Банката Райфайзен подкрепя множество инициативи в областта на здравеопазването, образованието, културата и околната среда.

Тя работи с местни организации и неправителствени организации, за да подпомага проекти, които имат положителен принос за обществото.

Един от най-важните социални проекти, подкрепяни от Банка Райфайзен, е “Заедно за здраве”. Това е инициатива, която има за цел да подпомогне здравеопазването в България, като осигурява финансова подкрепа за медицински учреждения и организации, които работят в тази област. Банката Райфайзен е горд партньор на “Заедно за здраве” и активно подпомага инициативата.

Освен това, Банка Райфайзен подкрепя и образованието в България.

Тя работи с местни училища и университети, за да осигури възможности за образование и развитие на младите хора. Банката Райфайзен предоставя стипендии и други форми на финансова подкрепа за студенти, които имат нужда от това.

Банката Райфайзен е ангажирана и с опазването на околната среда. Тя работи за намаляване на въглеродния отпечатък и за опазване на природните ресурси.

Банката Райфайзен е горд партньор на множество инициативи за опазване на околната среда и активно подпомага тези проекти.

В заключение, Банка Райфайзен е ангажирана с обществената отговорност и подкрепя множество социални проекти в България. Тя работи за подпомагане на здравеопазването, образованието и опазването на околната среда. Банката Райфайзен е готова да допринесе за по-доброто бъдеще на обществото и да помага на хората да постигнат своите цели и мечти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq