бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка райфайзен

История и развитие на Банка Райфайзен

Банка Райфайзен е една от водещите финансови институции в България, която предлага широка гама от банкови услуги и продукти на своите клиенти. Тя е част от германската група Райфайзен Банк Интернешънъл, която е присъствала на българския пазар от 2000 година.

Историята на Банка Райфайзен започва през 19 век в Австрия, когато банката е създадена като кооперативно дружество. През годините компанията се разраства и успява да се утвърди като водеща банкова институция в Централна и Източна Европа.

През 2000 година Райфайзен Банк Интернешънъл влиза на българския пазар чрез придобиването на бившата ДСК Банка.

След придобиването на ДСК Банка, Банка Райфайзен започва интензивен процес на развитие и модернизация. Тя успешно интегрира операциите на ДСК в своите системи и започва да предлага нови и иновативни продукти и услуги на своите клиенти. Банката активно инвестира в развитието на своята мрежа от отделения и внедрява нови технологии, за да осигури висококачествено обслужване на своите клиенти.

Днес Банка Райфайзен е прочута със своите конкурентни условия на пазара, високо качество на обслужване и иновативни продукти.

Тя предлага разнообразие от банкови услуги като кредити, депозити, карти, застраховки и инвестиционни възможности. Банката има широка клиентска база от физически и юридически лица и се гордее със своите стабилни финансови показатели и добре развита корпоративна култура.

Банка Райфайзен не само се отличава със своите финансови резултати, но и се грижи за обществото. Тя активно се ангажира с различни проекти и инициативи, които подкрепят образованието, културата, спорта и околната среда.

Банката осъществява своята корпоративна отговорност като подкрепя различни социални инициативи и фондации, които имат положителен принос за обществото.

Банка Райфайзен продължава да развива своята мрежа от отделения и да предлага качествени банкови услуги на своите клиенти. Тя е насочена към иновациите и постоянно търси начини да подобри своите продукти и услуги. Банката винаги се стреми да отговори на нуждите на клиентите си и да предлага решения, които са в съответствие със съвременните тенденции и изисквания.

Продукти и услуги на Банка Райфайзен

Банка Райфайзен предлага широка гама от продукти и услуги, които са насочени към задоволяването на нуждите на своите клиенти. Банката има различни видове кредити, включително потребителски кредити, ипотечни кредити и бизнес кредити.

Те предоставят възможност на клиентите да финансират различни проекти и да реализират своите цели.

Освен кредити, Банка Райфайзен предлага и широка гама от депозитни продукти. Клиентите имат възможност да открият сметки за спестявания с различни условия и лихви, които отговарят на техните нужди и финансови цели. Банката предоставя и депозитни сертификати, които са подходящи за инвеститори, които търсят по-голяма доходност от своите спестявания.

Банка Райфайзен също така предлага различни видове карти, включително дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти.

Те предоставят удобство и сигурност при плащанията, както в страната, така и в чужбина.

Освен традиционните банкови услуги, Банка Райфайзен предлага и инвестиционни възможности. Те включват финансови инструменти като акции, облигации и инвестиционни фондове.

Клиентите имат възможност да инвестират своите средства и да генерират допълнителен доход.

Като модерна банка, Банка Райфайзен също така предлага различни онлайн услуги и мобилни приложения, които улесняват клиентите при управлението на техните финанси. Те могат да проверяват своите сметки, да извършват плащания и да прехвърлят пари с лекота, без да посещават отделение на банката.

Банката също така има специализирани услуги за корпоративни клиенти, които включват финансиране на бизнес проекти, управление на ликвидността и валутни операции. Те предоставят необходимите инструменти и решения, за да помогнат на предприятията да постигнат своите финансови цели.

В крайна сметка, Банка Райфайзен предлага разнообразие от продукти и услуги, които са прилагаеми за различни финансови нужди и цели. Банката се стреми да предоставя висококачествено обслужване и иновативни решения, за да задоволи своите клиенти и да им помогне в постигането на успеха.

Корпоративна отговорност и социална ангажираност на Банка Райфайзен

Банка Райфайзен се отличава не само със своите финансови услуги, но и със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност. Тя привежда в действие принципите на устойчиво развитие и се стреми да бъде активен участник в обществото, в което функционира.

Банката има ясна стратегия за корпоративна отговорност, която включва различни инициативи и програми. Тя се ангажира да работи в съответствие с високите стандарти на корпоративна устойчивост и да поддържа отлични практики във всичките си операции.

Едно от големите постижения на Банка Райфайзен в областта на корпоративната отговорност е въвеждането на политика за устойчивост и защита на околната среда. Тя активно работи за намаляване на въглеродния отпечатък и опазване на природните ресурси. Банката инвестира в зелени технологии, подкрепя проекти за енергийна ефективност и поддържа програми за рециклиране и опазване на околната среда. Това допринася за устойчивото развитие на обществото и за защитата на природата.

Банка Райфайзен също така има силна ангажираност в областта на образованието.

Тя подкрепя различни образователни инициативи и програми, които предоставят възможност за развитие и обучение на младите хора. Банката предоставя стипендии, организира стажантски програми и подкрепя проекти за подобряване на образователната инфраструктура. Това помага на младите хора да получат качествено образование и да се подготвят за бъдещите си кариери.

Освен това, Банка Райфайзен е активен поддръжник на културата и изкуството. Тя подкрепя различни културни събития, музеи и галерии, които популяризират и запазват културното наследство.

Банката организира изложби и културни проекти, които допринасят за развитието на културата в обществото.

Банка Райфайзен не пренебрегва и социално уязвимите групи в обществото. Тя подкрепя социални институции, неправителствени организации и програми за интеграция на хората с увреждания. Банката осигурява финансови средства и волонтърска помощ, за да подпомогне тези групи да имат равен достъп до образование, здравеопазване и възможности за заетост.

В заключение, Банка Райфайзен е активен участник в обществото и се грижи за обществения благоденствие. Тя изпълнява своята корпоративна отговорност и социална ангажираност чрез различни инициативи и програми, които подпомагат устойчивото развитие, образованието, културата и социалната интеграция. Банката е ангажирана да продължи да работи за благото на обществото и за задоволяването на нуждите на своите клиенти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq