бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка уникредит булбанк софия

История на Банка Уникредит Булбанк София

Банка Уникредит Булбанк София е една от най-големите банки в България. Тя е част от глобалната банкова група Уникредит, която е една от най-големите банкови групи в Европа. Банката е основана през 1992 година като Българо-Италианска Търговска Банка. През 2000 година тя се присъединява към Уникредит групата и през 2002 година променя името си на Банка Уникредит Булбанк София.

От тогава насам, Банка Уникредит Булбанк София се утвърждава като един от най-големите и най-успешните банки в България.

Тя предлага широк спектър от банкови услуги и продукти, включително кредити, депозити, карти за плащане, онлайн банкиране и други.

Банката е известна също така с иновативните си решения и технологии. Тя е първата банка в България, която предлага мобилно банкиране на своите клиенти. Тя също така е една от първите банки в България, която предлага услугата за онлайн кредитиране.

Банка Уникредит Булбанк София е известна също така със своите социални и културни инициативи. Тя подкрепя множество проекти и организации, които работят за благото на обществото и културата в България.

В заключение, Банка Уникредит Булбанк София е една от най-успешните и иновативни банки в България. Тя предлага широк спектър от банкови услуги и продукти, като същевременно подкрепя социални и културни инициативи в България.

Продукти и услуги на Банка Уникредит Булбанк София

Банка Уникредит Булбанк София предлага широк спектър от банкови услуги и продукти на своите клиенти. Тя е една от най-големите и най-успешните банки в България, която предлага богата гама от финансови продукти и услуги за всички видове клиенти, включително физически лица, малки и средни предприятия, големи корпорации и държавни институции.

Банката предлага различни видове кредити, включително ипотечни кредити, потребителски кредити, бизнес кредити и други. Кредитите на Банка Уникредит Булбанк София са с конкурентни лихви и гъвкави условия за погасяване.

Освен кредити, банката предлага и различни видове депозити, включително банкови депозити, депозити с висок лихвен процент и други.

Тези депозити предлагат високи лихви и гъвкави условия за погасяване.

Банката предлага също така и различни видове карти за плащане, включително дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти. Картите на Банка Уникредит Булбанк София са сигурни и удобни за използване, като предлагат гъвкави условия за плащане и ниски такси за обслужване.

Освен тези стандартни банкови продукти и услуги, Банка Уникредит Булбанк София предлага и различни специализирани услуги, като например услуги за валутна търговия, инвестиционни услуги, застраховки и други.

В заключение, Банка Уникредит Булбанк София предлага широк спектър от банкови услуги и продукти, които отговарят на нуждите на всички видове клиенти. Банката е известна с конкурентните си условия за кредитиране и депозити, както и със своите удобни и сигурни карти за плащане.

Филиали на Банка Уникредит Булбанк София в София и други градове

Банка Уникредит Булбанк София има мрежа от филиали в цялата страна, която обслужва милиони клиенти. Тези филиали предлагат всички видове банкови услуги и продукти на Банка Уникредит Булбанк София и са на разположение на клиентите им.

В София, Банка Уникредит Булбанк София има множество филиали, които обслужват големи корпорации, малки и средни предприятия и физически лица.

Тези филиали са разположени в централните части на града, както и в неговите околности.

Освен в София, Банка Уникредит Булбанк София има филиали и в други градове в България. Тези филиали предлагат същите услуги и продукти като тези в София и са на разположение на клиентите на банката.

Клиентите на Банка Уникредит Булбанк София могат да ползват услугите на филиалите на банката, както и да използват онлайн банкирането и мобилното банкиране, които са на разположение на клиентите им 24/7.

В заключение, Банка Уникредит Булбанк София има мрежа от филиали в цялата страна, които предлагат всички видове банкови услуги и продукти на банката. Клиентите на банката могат да ползват услугите на тези филиали, както и да използват онлайн и мобилното банкиране, които са на разположение на клиентите им 24/7.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq