бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка уникредит булбанк софия

История и развитие на Банка Уникредит Булбанк София

Банка Уникредит Булбанк София е една от водещите банки в България, предлагаща широк спектър от финансови услуги и продукти на своите клиенти. Банката има богата история и успешно развитие през годините, което я прави надежден партньор за множество български фирми и домакинства.

Банката Уникредит Булбанк София е основана през 1992 година и през годините се утвърждава като една от водещите институции на българския финансов пазар. Тя е част от глобалната банкова група Уникредит, която е присъстваща в над 14 страни по света. Седалището на банката се намира в София и тя разполага с мрежа от филиали и отделения в цялата страна.

Банката Уникредит Булбанк София предлага разнообразие от продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни клиенти.

Тя предоставя възможности за откриване на банкови сметки, кредити, дебитни и кредитни карти, електронни банкинг услуги, инвестиционни продукти и други. Банката се стреми да предоставя на своите клиенти иновативни и удобни решения за управление на финансите им.

Банката Уникредит Булбанк София също така е активен участник в обществото и има изразена корпоративна отговорност и социална ангажираност. Тя подкрепя различни социални и културни инициативи, както и проекти, насочени към опазването на околната среда и възможностите за образование и професионално развитие. Банката участва и в програми за обучение и подкрепа на млади предприемачи и стартиращи фирми.

С обширна мрежа от клонове, богато портфолио от продукти и услуги и ангажираност към обществото, Банка Уникредит Булбанк София продължава да бъде предпочитан банков партньор за много клиенти. Тя се отличава с висок професионализъм, иновативност и отговорност към клиентите си, като продължава да развива и подобрява своите продукти и услуги, за да отговори на нарастващите нужди на бизнеса и домакинствата в България.

Продукти и услуги на Банка Уникредит Булбанк София

Банка Уникредит Булбанк София предлага широка гама от продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни клиенти. Като утвърдена институция на българския финансов пазар, банката предлага разнообразни възможности за своите клиенти.

Една от основните услуги, които предлага Банка Уникредит Булбанк София, е откриването на банкови сметки. Клиентите имат възможност да открият различни видове сметки – текущи, спестовни, валутни и други. Те могат да използват тези сметки за управление на своите финанси, както и за получаване на плащания и извършване на преводи.

Освен това, Банка Уникредит Булбанк София предлага различни видове кредити – заличаващи, потребителски, ипотечни, бизнес кредити и други. Клиентите имат възможност да получат финансова помощ за различни нужди – от покриване на разходи за образование и здравеопазване до реализация на бизнес проекти и купуване на имоти.

Банката Уникредит Булбанк София предлага и различни видове карти – дебитни и кредитни.

Дебитните карти могат да бъдат използвани за плащания и тегления от банкомати, докато кредитните карти предоставят възможност за покупки на изплащане и други привилегии за клиентите. Карти могат да бъдат използвани както в страната, така и в чужбина.

Банката Уникредит Булбанк София също така предлага електронни банкинг услуги, които позволяват на клиентите да управляват своите сметки и да извършват различни операции през интернет или мобилни устройства. Това включва преводи, плащания на сметки, проверка на баланс, заявки за кредити и други.

С продуктите и услугите си, Банка Уникредит Булбанк София се стреми да отговори на различните нужди на своите клиенти. Тя предлага удобни и иновативни решения за управление на финансите, като по този начин създава доверие и удовлетвореност у своите клиенти. Банката продължава да развива и подобрява своите продукти и услуги, за да отговори на нарастващите нужди на бизнеса и домакинствата в България.

Корпоративна отговорност и социална ангажираност на Банка Уникредит Булбанк София

Банка Уникредит Булбанк София проявява силна корпоративна отговорност и социална ангажираност към обществото. Тя се стреми да бъде активен участник в различни социални и културни инициативи, които имат положително въздействие върху обществото и околната среда.

Банката Уникредит Булбанк София подкрепя различни проекти и програми, насочени към образованието и професионалното развитие. Тя осъществява инициативи за подкрепа на младите предприемачи и стартиращи фирми, като им предоставя необходимата финансова помощ и консултации. През годините банката е инвестирала значителни средства в образователни проекти, които имат за цел да подобрят качеството на образованието и да подкрепят развитието на младите таланти.

Освен това, Банка Уникредит Булбанк София активно се ангажира с опазването на околната среда. Тя подкрепя проекти, в които се насърчава устойчивото развитие и екологичното осъзнаване.

Банката се стреми да намали отпечатъка си върху околната среда, като въвежда енергоспестяващи технологии в собствените си сгради и насърчава клиентите си да приемат екологично отговорен начин на живот.

Банката Уникредит Булбанк София също така подкрепя различни благотворителни организации и инициативи. Тя финансира и участва в проекти, които помагат на хора в нужда, бездомници, хора с увреждания и други уязвими групи. Банката се стреми да бъде активен участник в подобряването на живота на хората и насърчава своите служители да се включат в доброволчески дейности.

Със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност, Банка Уникредит Булбанк София изгражда дългосрочни отношения с обществото и клиентите си. Тя се стреми да бъде по-добър и отговорен гражданин и да допринесе за устойчивото развитие на България. Банката продължава да инвестира в различни проекти и инициативи, които имат положително въздействие върху обществото и околната среда.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq