бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка уникредит булбанк

История и развитие на Банка Уникредит Булбанк

Историята и развитието на Банка Уникредит Булбанк се простира на много години и е свързано със силното присъствие на Уникредит Груп в България. Банката е една от най-големите и влиятелни финансови институции в страната и е част от международната банкова група Уникредит, която е една от най-големите в Европа.

Банката Уникредит Булбанк е създадена през 1997 година след сливането на Булбанк и Уникредит Тиролска банка. Оттогава тя преживява постоянен растеж и развитие, като се превръща в един от водещите банки в България. Банката предлага широка гама от банкови услуги и продукти на своите клиенти, включително индивидуални и корпоративни клиенти.

През годините Банка Уникредит Булбанк е успяла да се утвърди като надежден и иновативен партньор за своите клиенти. Тя предлага различни видове кредити, депозити, карти и други банкови услуги, които отговарят на нуждите на различни видове клиенти.

Банката също така предлага услуги за онлайн банкиране, което улеснява и ускорява процеса на извършване на финансови операции.

Банка Уникредит Булбанк е известна също така със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност. Тя активно подкрепя различни обществени и културни инициативи, като се стреми да допринесе за подобряването на обществото и околната среда. Банката е ангажирана също така и със своите служители, като им предлага различни възможности за обучение и развитие.

В заключение, Банка Уникредит Булбанк е една от водещите банки в България, която предлага широка гама от банкови услуги и продукти на своите клиенти. Тя е известна също така със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност. Банката продължава да се развива и иновира, за да отговори на нуждите на своите клиенти и да бъде активен участник в обществото.

Продукти и услуги на Банка Уникредит Булбанк

Продуктите и услугите, които предлага Банка Уникредит Булбанк, са разнообразни и отговарят на нуждите на различни видове клиенти. Банката се стреми да предоставя иновативни и удобни решения, които да улеснят финансовите операции на своите клиенти.

Една от основните услуги, предлагани от Банка Уникредит Булбанк, е откриването на банкови сметки.

Клиентите имат възможност да открият различни видове сметки – индивидуални, бизнес или специализирани сметки за специфични нужди. Банката предлага и различни видове карти – дебитни, кредитни и предплатени, които позволяват удобство и сигурност при плащанията.

Банката Уникредит Булбанк предоставя и различни видове кредити. Клиентите имат възможност да вземат ипотечни кредити за покупка на имот, потребителски кредити за лични нужди, бизнес кредити за развитие на предприятия и други.

Банката предлага и услуги за управление на ликвидността и инвестиции, които помагат на клиентите да управляват ефективно своите финанси.

Банката Уникредит Булбанк също така предоставя услуги за онлайн банкиране, което позволява на клиентите да извършват банкови операции по всяко време и от всяко място. Това включва възможността за преводи, плащания на сметки, проверка на баланс и други.

Онлайн банкирането е удобно и безопасно решение за клиентите на Банка Уникредит Булбанк.

Като част от Уникредит Груп, Банка Уникредит Булбанк предоставя и международни банкови услуги. Тя осигурява валутни сметки, плащания и преводи в чужбина, валутни кредити и други услуги, които помагат на клиентите при тяхната международна дейност.

В заключение, Банка Уникредит Булбанк предлага разнообразни и иновативни продукти и услуги на своите клиенти. Откриването на банкови сметки, кредити, онлайн банкиране и международни услуги са само част от това, което предлага банката. Тя се стреми да удовлетвори нуждите на своите клиенти и да предостави удобство и сигурност във финансовите им операции.

Корпоративна отговорност и социална ангажираност на Банка Уникредит Булбанк

Банка Уникредит Булбанк е известна не само със своите продукти и услуги, но и със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност. Банката държи на високите стандарти на етичност и отговорност във всички свои дейности и се стреми да бъде активен участник в обществото.

Една от основните области на корпоративната отговорност на Банка Уникредит Булбанк е опазването на околната среда.

Тя се ангажира да намали негативните въздействия върху околната среда и да насърчи устойчивото развитие. Банката въвежда различни мерки за енергийна ефективност, рециклиране на отпадъци и намаляване на въглеродния отпечатък. Тя подкрепя и инициативи за опазване на природата и биоразнообразието.

Освен това, Банка Уникредит Булбанк е активен участник в обществените и социалните инициативи.

Тя подкрепя различни проекти в областта на образованието, културата и спорта. Банката съдейства за развитието на общностите, в които е присъства, и се стреми да подобри качеството на живот на хората.

Банката Уникредит Булбанк също така е ангажирана със своите служители.

Тя предлага различни възможности за обучение и развитие, които помагат на служителите да развият своите умения и професионални възможности. Банката създава и подкрепя политики за равенство и разнообразие, като се стреми да създаде инклузивна работна среда, където всеки може да се развива и да допринася за успеха на организацията.

В заключение, Банка Уникредит Булбанк е ангажирана с корпоративна отговорност и социална ангажираност. Тя се стреми да бъде отговорен и етичен партньор, който не само предлага качествени продукти и услуги, но и се грижи за обществото и околната среда. Банката подкрепя различни обществени и социални инициативи и се грижи за своите служители, като им предоставя възможности за развитие и подобряване на качеството на техния живот.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq