бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка уникредит софия

История на Банка Уникредит София

История на Банка Уникредит София

Банка Уникредит София е една от водещите банки в България, която предлага широк спектър от банкови услуги и продукти на своите клиенти. Банката е част от групата Уникредит, която е една от най-големите банкови групи в Европа.

Банката Уникредит София е основана през 1997 година като Търговска банка на Италия в България. През 2002 година банката се преименува на Уникредит Булбанк, а през 2008 година се обединява със Заедно банк и става част от Уникредит Груп.

През годините Банка Уникредит София се развива бързо и успешно, като предлага на своите клиенти иновативни продукти и услуги.

Банката има широка мрежа от филиали в цялата страна и предлага удобни и лесни начини за обслужване на клиентите си.

Банката Уникредит София е известна със своята отговорност към обществото и околната среда. Банката активно подкрепя различни инициативи и проекти, които имат за цел да подобрят качеството на живот на хората и да опазват околната среда.

Банката Уникредит София продължава да се развива и да предлага на своите клиенти най-добрите банкови услуги и продукти. Банката е готова да отговори на нуждите на всеки свой клиент и да му предложи индивидуално решение за неговите финансови нужди.

Продукти и услуги на Банка Уникредит София

Продукти и услуги на Банка Уникредит София

Банка Уникредит София предлага широк спектър от банкови продукти и услуги на своите клиенти. Банката има за цел да отговори на нуждите на всеки свой клиент и да му предложи индивидуално решение за неговите финансови нужди.

Банката предлага различни видове банкови сметки, като лични сметки, бизнес сметки и спестовни сметки. Клиентите на Банка Уникредит София могат да изберат най-подходящата за тях сметка и да я управляват лесно и удобно.

Банката предлага и различни видове кредити, като лични кредити, бизнес кредити и ипотечни кредити.

Клиентите на Банка Уникредит София могат да получат кредит с лесно и бързо одобрение и да го използват за реализиране на своите финансови цели.

Банката предлага и различни видове карти, като дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти. Клиентите на Банка Уникредит София могат да изберат най-подходящата за тях карта и да я използват за плащания по своите нужди.

Банката предлага и различни видове онлайн услуги, като интернет банкиране, мобилно банкиране и електронни плащания. Клиентите на Банка Уникредит София могат да управляват своите сметки и да извършват плащания по всяко време и навсякъде.

Банката Уникредит София се стреми да предложи на своите клиенти най-добрите банкови продукти и услуги, които да отговарят на техните нужди и да им помогнат да постигнат финансовата си стабилност.

Филиали и обслужване на клиенти в Банка Уникредит София

Филиали и обслужване на клиенти в Банка Уникредит София

Банка Уникредит София има широка мрежа от филиали в цялата страна, които предлагат удобни и лесни начини за обслужване на клиентите. Филиалите на Банка Уникредит София са разположени на удобни места и предлагат различни видове банкови услуги.

Клиентите на Банка Уникредит София могат да посетят най-близкия филиал и да получат професионална консултация от опитни банкови служители. Филиалите на Банка Уникредит София предлагат и различни видове банкови продукти, като кредити, сметки и карти.

Банката Уникредит София предлага и онлайн услуги, които позволяват на клиентите да управляват своите сметки и да извършват плащания по всяко време и навсякъде.

Клиентите на Банка Уникредит София могат да използват интернет банкиране, мобилно банкиране и електронни плащания, за да управляват своите финанси.

Банката Уникредит София има и специализирани отдели, които предлагат специализирани банкови услуги на своите клиенти. Например, Банката Уникредит София предлага отдел за корпоративни клиенти, който предлага специализирани банкови продукти и услуги на големи и средни предприятия.

Банката Уникредит София се стреми да предложи на своите клиенти най-доброто обслужване и да отговори на техните нужди. Банката има за цел да предоставя на своите клиенти удобни и лесни начини за обслужване и да им помага да постигнат финансовата си стабилност.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq