бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка уникредит софия

Историята на Банка Уникредит София: От основаването до днес

Банка Уникредит София е една от водещите банки в България, която е част от групата Уникредит – една от най-големите банки в Европа. Историята на Банка Уникредит София започва през 1997 година, когато тя е основана като Булбанк АД. През 2000 година Булбанк АД става част от Уникредит групата и променя името си на Уникредит Булбанк. През следващите години банката претърпява редица промени и развитие, като през 2009 година се преименува на Банка Уникредит София, за да отрази по-добре своето местоположение и роля в банковия сектор на страната.

През годините Банка Уникредит София се утвърждава като водеща институция във финансовия сектор на България.

Тя предлага широка гама от банкови услуги и продукти, които отговарят на нуждите на различни клиенти – от физически лица до големи корпорации. Банката е активна и в сферата на инвестиционното банкиране и предоставя различни финансови решения за своите клиенти.

Банката се отличава със своята стабилност и надеждност, което я прави предпочитан избор за много хора и фирми. Тя има дългогодишен опит и експертиза в банковата сфера, което се отразява на качеството на услугите, които предоставя.

Днес Банка Уникредит София продължава да развива своята дейност, като осигурява на клиентите си иновативни решения и услуги, които отговарят на съвременните нужди и изисквания. Банката има активна роля в обществото и подкрепя различни инициативи и проекти в областта на културата, спорта и образованието.

Със своята богата история и успешно развитие, Банка Уникредит София продължава да се утвърждава като водеща банка в България, която предоставя на своите клиенти надеждни и иновативни финансови решения.

Продуктовата гама на Банка Уникредит София: Кредити, депозити и други финансови услуги

Продуктовата гама на Банка Уникредит София е изключително разнообразна и отговаря на нуждите на различни типове клиенти. Банката предлага различни видове кредити, депозити и други финансови услуги, които могат да бъдат персонализирани според индивидуалните нужди и предпочитания на клиентите.

Една от основните услуги, предоставяни от Банка Уникредит София, са кредитите. Банката предлага различни видове кредити, включително потребителски кредити, ипотечни кредити, автокредити и бизнес кредити. Клиентите имат възможността да изберат най-подходящия вид кредит за тях, като се консултират със специалистите на банката и се запознаят с условията и изискванията за получаване на кредит.

Освен кредитите, Банка Уникредит София предлага и различни видове депозити. Клиентите имат възможността да открият депозити с различни срокове и лихви, които отговарят на тяхната инвестиционна стратегия и цели.

Депозитите предоставят възможност за спестяване и придобиване на допълнителен доход.

Освен кредити и депозити, Банка Уникредит София предоставя и други финансови услуги, които допълват продуктовата гама на банката. Това включва услуги като кредитни карти, платежни услуги, онлайн банкиране и инвестиционни продукти. Клиентите имат възможността да използват различни инструменти и услуги, които им помагат да управляват своите финанси по-ефективно и да постигнат своите финансови цели.

Банка Уникредит София се стреми да предоставя на клиентите си най-добрите финансови решения и услуги. Тя постоянно развива и обновява своята продуктова гама, за да отговори на променящите се нужди и изисквания на клиентите. Клиентите могат да се доверят на Банка Уникредит София за качествено обслужване и индивидуално внимание към техните финансови нужди.

Корпоративната отговорност на Банка Уникредит София: Социални и екологични инициативи

Банка Уникредит София не само се стреми да бъде водеща банка в България, но също така полага голям акцент върху своята корпоративна отговорност и ангажимент към обществото и околната среда. Банката има различни социални и екологични инициативи, които я правят активен участник в обществените дела.

Една от основните социални инициативи на Банка Уникредит София е подкрепата на образованието. Банката подкрепя различни образователни проекти и програми, които насърчават развитието на младите хора и им дават възможност да придобият необходимите знания и умения за успешното си бъдеще. Това включва стипендии, партньорства с училища и университети, както и организиране на образователни събития.

Освен образованието, Банка Уникредит София се ангажира и с различни социални инициативи, които помагат на хора в нужда.

Това включва подкрепа на благотворителни организации, дарения и доброволческа работа. Банката се стреми да бъде активен участник в борбата с бедността и неравенството, като помага на хора и общности, които се нуждаят от помощ.

От гледна точка на екологичната отговорност, Банка Уникредит София се стреми да намали негативното си въздействие върху околната среда. Банката инвестира в енергийна ефективност и възобновяеми източници на енергия, както и осигурява възможности за клиентите си да използват електронни услуги и да намалят печатането на хартия. Банката също така подкрепя инициативи и проекти, свързани със защитата на околната среда и опазването на природните ресурси.

Социалните и екологичните инициативи на Банка Уникредит София я правят не само финансов институт, но и активен участник в подпомагането на обществото и опазването на околната среда. Банката демонстрира своята ангажираност към обществото и желание да бъде полезна и отговорна институция.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq