бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка уникредит

История на Банка Уникредит: От основаването до днес

Банка Уникредит е една от водещите банки в България, която предлага широк спектър от финансови продукти и услуги на своите клиенти. Историята на банката започва през 1997 година, когато тя е основана като Булбанк АД. През 2000 година, италианската банка Уникредит придобива контролния пакет от акции на Булбанк АД и започва да я управлява.

След това, банката започва да разширява своята дейност в България, като придобива други банки като Хибу АД, Булброкърс АД и Райфайзенбанк България АД.

През 2008 година, Булбанк АД се преименува на Уникредит Булбанк АД, като това става и за другите придобити банки.

Днес, Банка Уникредит е една от най-големите банки в България, която предлага широк спектър от финансови продукти и услуги на своите клиенти. Банката разполага с мрежа от над 200 офиса в цялата страна и предлага услуги като кредити, депозити, карти за плащане, онлайн банкиране и други.

Банката Уникредит е известна със своята ангажираност към финансовата стабилност и сигурност на своите клиенти. Тя е активен участник в програмата за гарантиране на влоговете на клиентите, която е въведена от Българската народна банка. Банката Уникредит също така е активен участник в различни инициативи за подобряване на финансовата грамотност на своите клиенти и обществото като цяло.

В заключение, Банка Уникредит е водеща банка в България, която предлага широк спектър от финансови продукти и услуги на своите клиенти. Тя е ангажирана с финансовата стабилност и сигурност на своите клиенти и е активен участник в различни инициативи за подобряване на финансовата грамотност на обществото.

Продукти и услуги на Банка Уникредит: Какво предлага банката?

Банка Уникредит е известна със своите разнообразни финансови продукти и услуги, които предлага на своите клиенти. Банката предлага кредити за различни нужди, като лични, за жилище, за автомобили и други. Кредитите на Банка Уникредит са с конкурентни лихвени проценти и гъвкави условия за погасяване.

Освен кредити, Банка Уникредит предлага и различни видове депозити, като срочни депозити, депозити с висока лихва и други. Депозитите на банката са с гарантирана лихва и са подходящи за клиенти, които търсят сигурност и стабилност в своите инвестиции.

Банката Уникредит предлага и различни видове карти за плащане, като дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти.

Картите на банката са със сигурностни функции и предлагат удобство и гъвкавост при плащанията.

Освен това, Банка Уникредит предлага и онлайн банкиране, което позволява на клиентите да управляват своите финанси от всяко място и по всяко време. Онлайн банкирането на банката е сигурно и удобно и предлага различни функции като преводи, плащания и други.

Банката Уникредит предлага и специализирани финансови продукти и услуги за бизнес клиенти, като бизнес кредити, факторинг, лизинг и други. Тези продукти и услуги са насочени към нуждите на бизнес клиентите и им предоставят гъвкавост и удобство при управлението на техните финанси.

В заключение, Банка Уникредит предлага широк спектър от финансови продукти и услуги на своите клиенти. Кредитите, депозитите, карти за плащане, онлайн банкирането и специализираните финансови продукти и услуги за бизнес клиенти са само част от това, което банката предлага. Банката Уникредит е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предлага гъвкави и конкурентни решения за тях.

Банка Уникредит и финансовата стабилност: Какво прави банката, за да гарантира сигурността на клиентите си?

Банка Уникредит е ангажирана с финансовата стабилност и сигурност на своите клиенти. Тя предприема различни мерки, за да гарантира това. Една от тези мерки е участието на банката в програмата за гарантиране на влоговете на клиентите, която е въведена от Българската народна банка.

Тази програма гарантира, че в случай на фалит на банката, клиентите й ще получат обезщетение за своите влогове.

Освен това, Банка Уникредит предприема и други мерки за гарантиране на финансовата стабилност и сигурност на своите клиенти. Тя инвестира в модерни технологии и системи за сигурност, за да предотврати измамите и кражбите на данни. Банката също така предоставя на своите клиенти сигурностни функции за техните карти за плащане и онлайн банкиране.

Банката Уникредит е активен участник в различни инициативи за подобряване на финансовата грамотност на своите клиенти и обществото като цяло.

Тя предоставя на своите клиенти информация и обучение за финансовите продукти и услуги, които предлага. Банката също така участва в различни кампании и проекти, които имат за цел да подобрят финансовата грамотност на обществото.

Банката Уникредит е ангажирана също така и с опазването на околната среда и устойчивото развитие. Тя инвестира в зелени технологии и проекти, които имат за цел да намалят въглеродните емисии и да опазват околната среда.

Банката Уникредит също така предоставя на своите клиенти възможности за инвестиране в зелени проекти и компании.

В заключение, Банка Уникредит е ангажирана с финансовата стабилност и сигурност на своите клиенти. Тя предприема различни мерки, за да гарантира това, като участва в програмата за гарантиране на влоговете на клиентите, инвестира в модерни технологии и системи за сигурност и предоставя на своите клиенти обучение за финансовата грамотност. Банката Уникредит е също така ангажирана с опазването на околната среда и устойчивото развитие.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq