бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банка уникредит

Историята на Банка Уникредит: От основаването до днес

Банка Уникредит е една от най-големите банки в Европа, със седалище в Италия. Тя е основана през 1998 г.

като слива две италиански банки – Унивърсална банка и Кредито икономико. От самото си начало, Банка Уникредит се фокусира върху предоставянето на иновативни финансови услуги и продукти на своите клиенти.

След като създаде здрава основа на италианския пазар, Банка Уникредит започва да разширява своето присъствие в други страни. През 2005 г., тя придобива немската банка Хайпоференцбанк, което и дава възможност да се утвърди като водеща банка в Средна и Източна Европа.

Следващите години са отбелязани със значими придобивания и сливания, които засилват позициите на Банка Уникредит в региона.

През последните години, Банка Уникредит е активно насочена към цифровата трансформация и развитието на нови технологии. Тя инвестира в иновации и дигитализация, с цел да подобри клиентското изживяване и да предложи по-ефективни финансови решения.

Днес, Банка Уникредит има присъствие в над 15 страни по света и предлага широка гама от финансови услуги и продукти на своите клиенти.

Тя се стреми да бъде банката, която се отличава с иновативност, качество и надеждност. Банката привлича клиенти от различни сектори, предоставяйки им персонализирани решения, които отговарят на техните нужди и цели.

Историята на Банка Уникредит е свидетелство за нейната ангажираност към развитието и растежа. Тя продължава да се разширява и развива, като в същото време запазва своите ценности и посветеност към клиентите си. Банката участва активно в икономическия и социален живот на общностите, в които оперира, като се стреми да бъде партньор в тяхното развитие и напредък.

Услугите и продуктите на Банка Уникредит: Какво предлага на клиентите си

Банка Уникредит предлага разнообразни услуги и продукти на своите клиенти, за да отговори на техните финансови нужди и цели. Тя разполага с голямо портфолио от банкови продукти, включително различни видове заеми, депозити, кредитни карти, инвестиционни възможности и много други.

Една от основните услуги, предлагани от Банка Уникредит, е банковото кредитиране.

Клиентите имат възможност да получават заеми за финансиране на различни цели – за покупка на имоти, автомобили, бизнес разширение и други. Банката предлага гъвкави условия за кредитиране, като се стреми да отговори на специфичните нужди на всеки клиент.

Освен кредитиране, Банка Уникредит предлага и широка гама от инвестиционни продукти. Клиентите имат възможност да инвестират в акции, облигации, инвестиционни фондове и други финансови инструменти.

Банката предоставя професионални консултации и съвети на своите клиенти, за да им помогне да вземат информирани инвестиционни решения.

Банка Уникредит също така предлага различни видове депозити, които позволяват на клиентите да спестяват и да увеличават своите средства. Клиентите могат да избират от различни срокове и лихвени проценти, в зависимост от своите предпочитания и цели.

Една от големите предимства на Банка Уникредит е нейната цифрова платформа.

Клиентите имат достъп до онлайн банкиране, което им позволява да управляват своите сметки и да извършват банкови операции по всяко време и от всяко място. Банката предоставя и мобилно приложение, което дава възможност за бърз и удобен достъп до финансовите услуги.

Банка Уникредит се стреми да бъде иновативна и да предлага модерни и удобни решения на своите клиенти. Тя активно следи тенденциите в банковия сектор и инвестира в развитието на нови технологии, за да гарантира, че клиентите получават най-добрите услуги и продукти. Банката има за цел да улесни финансовото управление на своите клиенти и да им помогне да постигнат финансовата си стабилност и успех.

Корпоративната отговорност на Банка Уникредит: Ангажиментът към обществото и околната среда

Банка Уникредит проявява сериозен ангажимент към корпоративната отговорност и устойчиво развитие. Тя е насочена към изграждането на дългосрочни и взаимовигодни връзки с обществото и околната среда.

Банката активно подкрепя социални и културни инициативи в общностите, в които е активна.

Тя инвестира в проекти, които насърчават образованието, културата, спорта и други сфери от обществения живот. Банката участва в благотворителни инициативи, които имат положително въздействие върху хората и обществото като цяло.

Една от основните области, в които Банка Уникредит се активизира, е опазването на околната среда. Тя се стреми да намали негативното въздействие на своите дейности върху околната среда и да подкрепя устойчивото развитие.

Банката промотира енергийна ефективност, възобновяеми източници на енергия и други практики, които намаляват въглеродния отпечатък.

Банка Уникредит осъществява своите корпоративни отговорности не само чрез собствените си дейности, но и като подкрепя други организации и институции, които се занимават със социални и екологични въпроси. Тя се ангажира да работи с партньори, които споделят нейните ценности и стремеж към устойчиво развитие.

Във връзка с корпоративната си отговорност, Банка Уникредит поставя голям акцент върху прозрачността и отчетността.

Тя редовно публикува информация за своите дейности и постижения в областта на устойчивото развитие. Банката се стреми да бъде отговорна и отчетлива към своите клиенти, акционери, регулатори и обществото като цяло.

Корпоративната отговорност на Банка Уникредит е интегрирана в нейната стратегия и операционна дейност. Тя е посветена на създаването на устойчиви икономически, социални и екологични резултати. Банката се стреми да бъде модел на добра корпоративна гражданственост и да допринесе за по-добро бъдеще за всички.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq