бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банки кредити без доказване на доход

В България банките обикновено изискват доказателства за доход при кредитиране, като например заплатени данъци, трудови договори, декларации за доходи и други. Това е необходимо, за да се уверят, че заемащият ще може да възстанови заема си.

Въпреки това, някои банки предлагат кредити без доказване на доход. В този случай, заемащият може да получи кредит, без да представя документи, които да потвърдят неговия доход. Тези кредити обикновено имат по-високи лихви и по-строги условия за погасяване.

Някои от банките в България, които предлагат кредити без доказване на доход, включват:

  1.     Cash Credit – тази банка предлага кредити без доказване на доход, но с по-високи лихви и по-късен срок за погасяване.
  2.     Micro Credit – тази банка предлага микрокредити без изискване на документи за доход, но с по-високи лихви.
  3.     Търговско-промишлена банка (ТПБ) – тази банка може да предложи кредити без доказване на доход, но само на клиенти с добра кредитна история.

Важно е да имате предвид, че кредитите без доказване на доход могат да бъдат по-скъпи и да имат по-високи лихви, поради по-големите рискове, които поемат банките. Винаги е добре да се консултирате с финансов експерт, преди да вземете решение за кредит, за да изберете най-доброто решение за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq