бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Банки с най ниски лихви по кредити

Предоставената от банките лихва по кредити може да варира в зависимост от много фактори, като например размера на кредита, срока на погасяване, видът на кредита и други. Въпреки това, някои от банките, които предлагат най-ниски лихви по кредити в България към края на 2021 г. са:

  1.     Българо-американска кредитна банка (БАКБ) – тази банка предлага кредити с лихва от 3,99% за кредити за ремонт или рефинансиране на кредити.
  2.     Райфайзенбанк – тази банка предлага кредити с лихва от 4,49% за лични нужди, автокредити и за ремонт на имоти.
  3.     Първа инвестиционна банка (ПИБ) – тази банка предлага кредити с лихва от 4,49% за лични нужди и автокредити.
  4.     Търговско-промишлена банка (ТПБ) – тази банка предлага кредити с лихва от 4,99% за лични нужди и ремонт на имоти.
  5.     УниКредит Булбанк – тази банка предлага кредити с лихва от 5,49% за лични нужди, автокредити и ремонт на имоти.

Тези банки могат да предложат и други видове кредити с ниски лихви, като обаче, тези лихви могат да бъдат променяни в зависимост от множество фактори. Преди да изберете банка за кредит, винаги е добре да проведете сравнителен анализ на различните банки и техните условия за кредитиране, за да изберете най-доброто решение за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq