бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Безконтактно плащане с телефон уникредит

Как работи безконтактното плащане с телефон уникредит?

Безконтактното плащане с телефон уникредит е иновативно решение, което позволява на потребителите да използват своя смартфон за оплащане на различни покупки без да се налага да използват физически карти или пари. Това е удобно и бързо решение, което гарантира по-голяма сигурност и удобство за потребителите.

За да можем да използваме безконтактното плащане с телефон уникредит, трябва да имаме съвместим смартфон и активирана услуга за тази функция. Първо, трябва да свалим и инсталираме специалното приложение на уникредит, което ни позволява да свържем нашата банкова сметка със смартфона.

След като инсталираме приложението, следва да го отворим и да се регистрираме, като въведем необходимата информация и потвърдим идентичността си. След успешна регистрация, трябва да свържем нашата банкова сметка със смартфона, като въведем необходимите данни и потвърдим трансфера на информация.

След като свържем банковата сметка, трябва да активираме функцията за безконтактно плащане. Това става чрез въвеждане на парола или пин код, които след това използваме за потвърждение на всяка транзакция.

След като активираме функцията, можем да започнем да плащаме с телефон уникредит безконтактно.

Важно е да отбележим, че безконтактното плащане с телефон уникредит е високо сигурно решение. Всяка транзакция изисква потвърждение от наша страна, като въвеждаме парола или пин код. Освен това, данните ни се криптират и се предават в безопасна среда, което гарантира, че информацията ни няма да бъде злоупотребена.

В заключение, безконтактното плащане с телефон уникредит е иновативно и удобно решение за плащане на различни покупки. То ни осигурява бързина, сигурност и удобство и ни дава възможност да използваме нашия смартфон за оплащане, без да се налага да носим физически карти или пари с нас. Това е бъдещето на плащанията и ние имаме възможността да го използваме вече сега.

Предимствата на безконтактното плащане с телефон уникредит.

Предимствата на безконтактното плащане с телефон уникредит са много и това е една от основните причини, поради които все повече хора се включват в тази технология. Ето някои от главните предимства на безконтактното плащане с телефон уникредит:

1. Удобство: С безконтактното плащане с телефон уникредит няма нужда да се занимаваме с търсене на физическа карта или биткойн.

Всичко, което трябва да направим, е да достигнем смартфона си до терминала за плащане и да потвърдим транзакцията си. Това е много по-бързо и удобно в сравнение с търсенето на пари или изваждане на физически карти.

2. Безопасност: Безконтактното плащане с телефон уникредит осигурява по-голяма сигурност в сравнение с използването на физически карти. При всеки път, когато извършваме безконтактно плащане, нашият смартфон генерира уникален код, който се използва за потвърждение на транзакцията.

Това означава, че дори ако някой получи достъп до нашия смартфон, няма да може да извърши никакви плащания без нашия преценка.

3. Финансов контрол: Безконтактното плащане с телефон уникредит ни позволява да следим нашите разходи по-лесно и ефективно. Всички транзакции се записват в нашата банкова сметка и можем лесно да видим колко пари сме изразходвали и за какво.

Това ни помага да планираме бюджета си по-добре и да контролираме нашите разходи.

4. Гъвкавост: Безконтактното плащане с телефон уникредит е възможно в различни места – от магазини и ресторанти до транспортни средства и бензиностанции. Това ни дава свобода да плащаме безконтактно, без значение къде сме и какво правим.

В заключение, безконтактното плащане с телефон уникредит предлага множество предимства, които го правят едно от най-удобните и сигурни начини за плащане. То ни осигурява удобство, безопасност, финансов контрол и гъвкавост, което ни позволява да се насладим на по-лесен и по-безгрижен начин за плащане. Не е случайно, че все повече хора избират безконтактното плащане с телефон уникредит като своя предпочитан метод за плащане.

Как да настроим безконтактното плащане с телефон уникредит на нашия смартфон?

За да настроим безконтактното плащане с телефон уникредит на нашия смартфон, трябва да следваме няколко стъпки. Всичко започва с инсталирането на специалното приложение на уникредит, което ни позволява да свържем нашата банкова сметка със смартфона.

След като инсталираме приложението, трябва да го отворим и да се регистрираме, като въведем необходимата информация и потвърдим идентичността си.

Това осигурява сигурност и защита на нашата лична информация. След успешна регистрация, трябва да свържем нашата банкова сметка със смартфона, като въведем необходимите данни и потвърдим трансфера на информация.

След като свържем банковата сметка, трябва да активираме функцията за безконтактно плащане. Това става чрез въвеждане на парола или пин код, които след това използваме за потвърждение на всяка транзакция.

Тази допълнителна стъпка гарантира, че само ние можем да извършваме плащания с нашия смартфон.

След като активираме функцията, можем да използваме безконтактното плащане с телефон уникредит на нашия смартфон. За да извършим плащане, трябва само да достигнем смартфона си до терминала за плащане и да потвърдим транзакцията си с парола или пин код.

Всички данни се предават в криптиран вид, което гарантира безопасността на нашата информация.

Важно е да споменем, че не всички смартфони поддържат безконтактното плащане с телефон уникредит. Трябва да се уверим, че нашият смартфон е съвместим с тази функция и да изтеглим необходимото приложение от официалния магазин. Също така, трябва да проверим дали банката ни поддържа безконтактното плащане и да активираме услугата в нашата банкова сметка.

В заключение, за да настроим безконтактното плащане с телефон уникредит на нашия смартфон, трябва да инсталираме приложението, да регистрираме идентичността си, да свържем банковата сметка и да активираме функцията. След това можем да използваме нашия смартфон за безконтактни плащания, което е удобно, сигурно и бързо.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq