бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Безконтактно плащане с телефон уникредит

Как да активирате безконтактното плащане с телефон уникредит?

Безконтактното плащане с телефон уникредит е бързо и удобно решение за всички, които искат да избегнат да носят пари със себе си или да си спомнят за пин кодове. Активирането на тази услуга е лесно и бързо, а след това можете да започнете да я използвате в магазините, където е налична.

За да активирате безконтактното плащане с телефон уникредит, трябва да свалите приложението на банката и да го инсталирате на вашия смартфон.

След това трябва да се регистрирате в приложението и да добавите своята банкова карта. Важно е да се уверите, че телефонът ви е съвместим с безконтактното плащане.

След като сте добавили карта към приложението, можете да активирате безконтактното плащане, като изберете опцията “добавяне на безконтактна карта” и следвате инструкциите на екрана. След като активирате безконтактното плащане, можете да използвате телефона си за плащане в магазините, където е налична тази услуга.

Безконтактното плащане с телефон уникредит има много предимства. Едно от главните предимства е, че не е необходимо да носите пари със себе си. Това може да бъде особено удобно, когато сте на път или когато просто искате да избегнете да носите портмоне.

Освен това, безконтактното плащане е много бързо и лесно. Не е необходимо да се спомняте за пин кодове или да подписвате бумаги.

В заключение, безконтактното плащане с телефон уникредит е удобна и бърза услуга, която може да ви спести време и усилия. Активирането на тази услуга е лесно и бързо, а след това можете да започнете да я използвате в магазините, където е налична. Не забравяйте да проверите дали телефонът ви е съвместим с безконтактното плащане и да добавите своята банкова карта към приложението на уникредит.

Предимствата на безконтактното плащане с телефон уникредит

Безконтактното плащане с телефон уникредит е много удобна услуга, която може да ви спести време и да ви предостави по-бързо и лесно плащане. Тази услуга има много предимства, които я правят изключително полезна за всеки, който търси начин да плаща по-бързо и по-удобно.

Едно от главните предимства на безконтактното плащане с телефон уникредит е, че това е много по-бързо от традиционното плащане с карта.

Не е необходимо да въвеждате пин код или да подписвате бумаги, което означава, че плащането ви отнема много по-малко време. Освен това, тази услуга е много удобна, когато сте на път или когато не искате да носите пари или карта със себе си.

Друго предимство на безконтактното плащане с телефон уникредит е, че това е много по-безопасно от традиционното плащане с карта. Когато плащате с телефона си, няма да оставите следи на кредитната си карта или да разкриете личната си информация на непознати хора.

Това може да ви предпази от измами и кражби на идентичност.

Освен това, безконтактното плащане с телефон уникредит е много удобно за онлайн пазаруване. Можете да добавите своята банкова карта към приложението на банката и да я използвате за плащане в интернет магазини.

Това е много по-бързо и лесно от въвеждането на информацията за кредитната карта всеки път, когато искате да направите покупка онлайн.

В заключение, безконтактното плащане с телефон уникредит е много полезна услуга, която може да ви предостави по-бързо и по-удобно плащане. Тази услуга има много предимства, като бързина, удобство и безопасност, които я правят изключително полезна за всеки, който търси начин да плаща по-бързо и по-удобно. Не забравяйте да активирате безконтактното плащане в приложението на уникредит и да го използвате в магазините, където е налична тази услуга.

Как да използвате безконтактното плащане с телефон уникредит в магазините?

Когато сте готови да използвате безконтактното плащане с телефон уникредит в магазините, има няколко неща, които трябва да знаете. В този оdlomak ще ви дам няколко съвета за използване на тази услуга в магазините.

Първо, уверете се, че магазинът поддържа безконтактното плащане с телефон уникредит.

Можете да проверите това, като потърсите специалното лого за безконтактно плащане на входа на магазина или като попитате персонала на касата.

След като сте се уверили, че магазинът поддържа безконтактното плащане с телефон уникредит, можете да започнете да го използвате. Приближете телефона си към терминала за плащане и изчакайте да се свърже. След като терминалът потвърди плащането, можете да вземете стоката си и да продължите напред.

Важно е да помните, че има лимит за безконтактните плащания с телефон уникредит. Този лимит може да варира в зависимост от банката ви, но обикновено е между 50 и 100 лева. Ако плащате за по-голяма сума, може да ви се наложи да въведете пин код за потвърждение на плащането.

Също така, важно е да помните да не използвате безконтактното плащане с телефон уникредит на места, където има много хора. Това може да доведе до грешки в плащането или да предизвика проблеми със свързването.

В заключение, безконтактното плащане с телефон уникредит е много удобна услуга, която може да ви предостави по-бързо и по-удобно плащане в магазините. За да я използвате, трябва да се уверите, че магазинът поддържа тази услуга и да приближите телефона си към терминала за плащане. Не забравяйте да се съобразите с лимита за безконтактни плащания и да не използвате тази услуга на места, където има много хора.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq