бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Безлихвени кредити

Какво са безлихвени кредити и как да ги получите?

Безлихвени кредити са финансов продукт, който предлага възможност за заемане на пари без да се плаща лихва. Това е възможно благодарение на финансовите институции, които предоставят тези кредити, като печелят от таксите за обработка на заявките и други услуги.

За да получите безлихвен кредит, трябва да изпълните определени условия, като да имате стабилни доходи, да сте пълнолетни и да имате добра кредитна история.

Обикновено, сумите, които можете да заемете с безлихвени кредити, са по-малки в сравнение с обикновените кредити, но те са идеални за краткосрочни нужди, като плащане на неотложни сметки или ремонт на дома.

Безлихвените кредити имат много предимства спрямо обикновените кредити. Първо, не трябва да плащате лихва, което означава, че ще спестите много пари.

Второ, процесът на одобрение на заявката е по-бърз и по-лесен, тъй като няма нужда да се проверява кредитната история на заемополучателя. Трето, няма скрити такси и годишни процентни лихви, които да увеличават общата сума, която трябва да се плати.

За да изберете най-добрия безлихвен кредит за вас, трябва да сравните различните предложения на пазара.

Важно е да се обърне внимание на таксите за обработка на заявката, сроковете за погасяване на заема и други условия. Трябва да се уверите, че можете да погасите заема в срок и да не се излагате на рискове от неизпълнение на задълженията си.

В заключение, безлихвените кредити са отлична възможност за заемане на пари без да се плаща лихва. Те имат много предимства спрямо обикновените кредити, но трябва да се избере най-доброто предложение за вас, като се вземат предвид различните условия и такси.

Предимствата на безлихвените кредити спрямо обикновените кредити

Безлихвените кредити имат много предимства спрямо обикновените кредити. Една от големите предимства е, че не трябва да плащате лихва, което означава, че ще спестите много пари. Това е особено полезно, ако имате нужда от пари за краткосрочни нужди, като плащане на неотложни сметки или ремонт на дома.

Освен това, процесът на одобрение на заявката за безлихвен кредит е по-бърз и по-лесен, тъй като няма нужда да се проверява кредитната история на заемополучателя. Това означава, че можете да получите парите си по-бързо и по-лесно, без да се излагате на рискове от отказване на заявката.

Друга голяма предимство на безлихвените кредити е, че няма скрити такси и годишни процентни лихви, които да увеличават общата сума, която трябва да се плати. Това означава, че можете да планирате по-добре разходите си и да не се изненадвате от допълнителни такси и лихви.

Освен това, безлихвените кредити могат да бъдат полезни за хора, които имат затруднения с кредитната си история. Тъй като няма нужда да се проверява кредитната история, хората с по-ниска кредитна оценка могат да получат безлихвен кредит, който да им помогне да платят сметките си или да извършат други нужни разходи.

Въпреки тези предимства, безлихвените кредити не са подходящи за всеки.

Те обикновено предлагат по-малки суми в сравнение с обикновените кредити и имат по-кратки срокове за погасяване на заема. Това означава, че трябва да бъдете сигурни, че можете да погасите заема в срок и да не се излагате на рискове от неизпълнение на задълженията си.

В заключение, безлихвените кредити имат много предимства спрямо обикновените кредити, като не се плаща лихва и няма скрити такси и годишни процентни лихви. Те могат да бъдат полезни за хора, които имат затруднения с кредитната си история, но трябва да се избере най-доброто предложение за вас, като се вземат предвид различните условия и такси.

Как да изберете най-добрия безлихвен кредит за вас?

Когато търсите безлихвен кредит, е важно да изберете най-доброто предложение за вас. Това означава, че трябва да сравните различните предложения на пазара и да изберете това, което отговаря на вашите нужди и възможности.

Първо, трябва да се обърне внимание на таксите за обработка на заявката.

Тези такси могат да бъдат различни в зависимост от финансовата институция, която предоставя кредита. Трябва да се уверите, че можете да платите тези такси и да не се излагате на рискове от неизпълнение на задълженията си.

Второ, трябва да се обърне внимание на сроковете за погасяване на заема.

Безлихвените кредити обикновено предлагат по-кратки срокове в сравнение с обикновените кредити, което означава, че трябва да бъдете сигурни, че можете да погасите заема в срок.

Трето, трябва да се обърне внимание на други условия, като например минималната и максималната сума, която можете да заемете, и дали има скрити такси и годишни процентни лихви. Тези условия могат да бъдат различни в зависимост от финансовата институция, която предоставя кредита, затова е важно да се извърши подробно сравнение на различните предложения.

Четвърто, трябва да се обърне внимание на кредитната оценка, която изисква финансовата институция. Въпреки че безлихвените кредити не изискват проверка на кредитната история, все пак може да има други изисквания, като например минимален доход или доказателство за работа.

В заключение, когато търсите безлихвен кредит, трябва да се избере най-доброто предложение за вас, като се вземат предвид различните условия и такси. Трябва да се уверите, че можете да погасите заема в срок и да не се излагате на рискове от неизпълнение на задълженията си.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq