бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Безлихвен бърз кредит

Безлихвен бърз кредит – преимущества на услугата

Безлихвен бърз кредит е услуга, която вече немалко компании в сферата предлагат на своите нови клиенти. Обикновено тя важи само за първия взет кредит и е начин да се привлече потребителското внимание към конкретната фирма. Голямото преимущество за вас като клиенти от вземането на безлихвен бърз кредит съвсем естествено е това, че впоследствие ще връщате само и единствено сумата, която сте взели, и нито лев повече. Освен това ще имате на разположение 30-дневен гратисен период, в рамките на който да го направите. Така че услугата „Безлихвен бърз кредит“ е изключително подходяща за хората, които изпитват моментни финансови затруднения и трябва да покриват текущи разходи или неотложни плащания.

Безлихвен бърз кредит – как се извършва самото кандидатстване?  

Процедурите по кандидатстване за безлихвен бърз кредит в повечето случаи са максимално опростени. Трябва само да попълните един формуляр за кандидатстване, в който се съдържат основно данни от личната ви карта – имена, ЕГН, адрес, номер на документа за самоличност и т.н. След това можете да изпратите въпросния формуляр онлайн и да изчакате отговор, който ще ви бъде върнат в рамките на час. Ако всичко е наред и сте одобрени за безлихвен бърз кредит, парите ще бъдат преведени още на същия ден по вашата сметка. 

Безлихвен бърз кредит – полезни съвети и практики 

Преди вземане на безлихвен бърз кредит трябва да прецените много внимателно каква точно сума би отговорила на вашите нужди и в същото време не бихте имали проблеми с последващото й изплащане. Когато става въпрос за безлихвен бърз кредит, за съжаление немалко хора се отпускат прекалено и избират твърде голяма сума, която би създала излишен финансов натиск върху тях в рамките на следващия месец. Освен към размера на теглената сума, вашето внимание е добре да бъде насочено и към условията в договора. Уверете се, че няма никакви скрити такси или условия, които е възможно да бъдат във финансов ущърб за вас.

Бъдете финансово дисциплинирани и отговорни, за да успеете да върнете взетия безлихвен бърз кредит на падежната му дата. Имате възможност да прецените кой вариант ще бъде по-добър за вас – да правите частични плащания в рамките на съответния период от време или да върнете цялата сума наведнъж. Ако изпитвате затруднения и няма да можете да погасите взетия безлихвен бърз кредит в уговорения срок, ви съветваме веднага да се свържете с вашия кредитор. Той вероятно ще прояви разбиране и ще ви позволи удължаване срока на кредита със 7, 15 или 30 дни.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq