бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Безлихвен кредит до заплата

Безлихвен кредит до заплата – какво представлява?

Част от фирмите на пазара, занимаващи се с отпускане на бързи кредити, предлагат специална промоционална опция на своите нови клиенти. Става въпрос за първи безлихвен кредит до заплата. Може да се възползвате от тази опция, ако сте нов клиент на дадената компания, трябва ви кредит със сума от 50 до 1000 лв и се съгласите на срок за погасяване от 5 до 30 дни. Голямото преимущество на безлихвен кредит до заплата естествено е липсата на лихва – или казано с други думи ще върнете абсолютно същата сума, която сте взели. При това няма да ви се налага да го правите веднага, а ще имате на разположение 30-дневен гратисен период.

Безлихвен кредит до заплата – за кои потребители е подходящ?

Безлихвен кредит до заплата е подходящ за потребители, които имат спешна нужда от финансови средства и не могат да чакат до получаването на следващата си заплата. Предназначението на такъв кредит в повечето случаи е свързано с покриването на текущи разходи или пък на неотложни задължения. След като изпълни въпросното предназначение, е препоръчително взетият безлихвен кредит до заплата да бъде върнат в максимално кратки срокове. Задължително съобразете договаряните срокове за погасяване с периодите, в рамките на които получавате своите редовни доходи.

Безлихвен кредит до заплата – особености при кандидатстване и погасяване

Много потребители залагат на безлихвен кредит до заплата поради изключителната бързина на процедурите за кандидатстване и одобрение. За безлихвен кредит до заплата може да се кандидатства дори изцяло онлайн, като само трябва да се попълни стандартен формуляр за кандидатстване, съдържащ основно данни от личната карта – имена, ЕГН, адрес, номер на документа за самоличност и т.н. След изпращане на кандидатурата ви, в повечето случаи ще получите отговор в рамките на минути. Ако сте одобрени, парите ще бъдат преведени своевременно по сметката ви и ще можете да ги изтеглите още на същия ден.

Взетият безлихвен кредит до заплата трябва да бъде погасен на падежната му дата. В рамките на този период могат да се правят и частични плащания, за да се улесни самият процес по погасяване. В случай на финансов проблем или непредвидени обстоятелства, възпрепятстващи връщането на сумата в уговорените срокове, ви препоръчваме веднага да се свържете със своя кредитор. Вероятно той ще прояви разбиране и ще ви даде възможност да се възползвате от опцията за удължаване срока на кредита. Фирмите, занимаващи се с отпускане на безлихвен кредит до заплата, са склонни да удължат въпросния срок на кредита със 7, 15 или 30 дни.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq