бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Безлихвен кредит до 1000 лв

Безлихвен кредит до 1000 лв – за кого е предназначен?

Безлихвен кредит до 1000 лв е услуга, която все повече компании за бързи кредити предлагат на своите нови клиенти. Чрез тази услуга те целят да повишат своята популярност сред потребителите и да разширят пазара си в сферата. От безлихвен кредит до 1000 лв бихте могли да се възползвате по най-добрия начин, ако сте изпаднали в моментно финансово затруднение и се нуждаете от допълнителни средства, за да покриете текущите си разходи или неотложни задължения. Най-хубавото е, че ще имате на разположение гратисен период от около месец, в края на който ще трябва да върнете само и единствено сумата, която сте взели.

Безлихвен кредит до 1000 лв – какви са конкретните условия?

При услугата „Безлихвен кредит до 1000 лв“ вие имате възможността да прецените точно каква сума би било най-удачно да усвоите. В зависимост от своите нужди и финансови възможности, можете да кандидатствате за суми от 50 до 1000 лв. Налице е известно поле за гъвкавост и по отношение на срока за погасяване на взетия безлихвен кредит до 1000 лв. Въпросният срок може да бъде от 5 до 30 дни, като вие решавате дали в рамките на определения период да правите частични плащания или пък направо да внесете цялата сума накрая.

Безлихвен кредит до 1000 лв – предимства за клиента 

Освен очевидния факт, че върху сумата, която сте взели назаем, няма да се начисляват никакви лихви, при използването на услугата „Безлихвен кредит до 1000 лв“ са налице още предимства за клиента. От една страна, става въпрос за бързината, с която ще ви бъдат отпуснати желаните средства. В повечето случаи одобрението и превеждането на сумата стават още в рамките на същия ден, което е много важно за хората, нуждаещи се от спешно финансиране. От друга, предоставяните суми са сравнително малки и това минимизира вероятността от проблеми във връзка с последващото им изплащане.

Фирмите, предоставящи услугата „Безлихвен кредит до 1000 лв“, се грижат и за удобството на своите клиенти. Обикновено кандидатстването за безлихвен кредит до 1000 лв може да се извърши изцяло онлайн, без въобще да е необходимо да ставате от своя компютър или лаптоп. Просто попълвате един стандартен формуляр, съдържащ главно данни от личната ви карта – имена, ЕГН, адрес, номер на документа за самоличност и т.н. Изпращате го и чакате отговор от съответната фирма за бързи кредити, който вероятно ще дойде за по-малко от час. Ако всичко е наред и сте одобрени за безлихвен кредит до 1000 лв, преводът на парите по сметката ви ще бъде направен своевременно.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq