бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Без лихвен кредит

Како да добиете без лихвен кредит?

Без лихвен кредит е одлична опција за оние кои сакаат да заемат пари без да плаќаат лихви. Но, како да добиете без лихвен кредит? Прво, треба да пронајдете финансиска институција која нуди оваа услуга. Некои банки и кредитни установи го нудат овој вид на кредит, но треба да бидете внимателни при изборот на институцијата. Кога ќе пронајдете институција која нуди без лихвен кредит, треба да ги исполните нивните услови за заем. Обично, овие услови се помалку строги од условите за обичен кредит со лихви.

Но, треба да имате добра кредитна историја и да имате стабилни приходи. Откако ќе ги исполните условите, треба да поднесете апликација за без лихвен кредит. Оваа апликација ќе ги содржи вашите лични податоци, како и информации за заемот. Институцијата ќе ги процени вашите податоци и ќе ви одобри или одбие заемот. Важно е да знаете дека без лихвен кредит не е бесплатен. Иако не плаќате лихви, може да има други трошоци, како што се трошоци за обработка на апликацијата или административни трошоци. Затоа, треба да ги прочитате условите на институцијата пред да поднесете апликација. Во следниот одломок, ќе ги разгледаме предностите на без лихвен кредит.

Предности на без лихвен кредит

Предностите на без лихвен кредит се многу. Прво, не плаќате лихви, што значи дека ќе заштедите многу пари во долгорочен период. Ова е одлична опција за оние кои не сакаат да плаќаат лихви или кои не можат да си дозволат да плаќаат високи лихви. Второ, без лихвен кредит може да биде одлична опција за оние кои имаат лоша кредитна историја. Обично, банките и кредитните установи ги одобруваат кредитите на основа на кредитната историја на заемачот. Но, со без лихвен кредит, ова не е толку важно.

Институцијата ќе ги процени вашите приходи и други фактори за да одлучи дали да ви одобри заем. Трето, без лихвен кредит може да биде одлична опција за оние кои сакаат да заемат пари за краток период од време. Обично, без лихвен кредит е достапен за кратки периоди од време, како што се неколку месеци или година. Ова е одлична опција за оние кои имаат потреба од пари за краток период од време. Четврто, без лихвен кредит може да биде одлична опција за оние кои сакаат да избегнат проблеми со лихви. Лихвите можат да бидат многу високи, што може да предизвика проблеми за заемачот. Со без лихвен кредит, нема да има проблеми со лихви и нема да треба да се борите со високи месечни рати. Во следниот одломок, ќе ги разгледаме начините за избегнување на проблеми со лихви со без лихвен кредит.

Како да избегнете проблеми со лихви со без лихвен кредит

Кога заемате пари, проблемите со лихви можат да бидат голем проблем. Но, со без лихвен кредит, може да избегнете овие проблеми. Во овој одломок, ќе ги разгледаме начините за избегнување на проблеми со лихви со без лихвен кредит.

Прво, треба да ги прочитате условите на институцијата пред да поднесете апликација за без лихвен кредит.

Ова ќе ви помогне да ги разберете трошоците и условите за заемот. Треба да знаете дека без лихвен кредит не е бесплатен и може да има други трошоци, како што се трошоци за обработка на апликацијата или административни трошоци.

Второ, треба да го погледнете периодот на заемот. Без лихвен кредит обично е достапен за кратки периоди од време, како што се неколку месеци или година. Треба да се уверите дека можете да го вратите заемот во овој период од време.

Ако не можете да го вратите заемот во овој период, може да имате проблеми со лихви.

Трето, треба да го погледнете износот на заемот. Без лихвен кредит обично е достапен за помали износи на заемот. Треба да се уверите дека можете да го вратите заемот во овој износ.

Ако заемате повеќе пари од она што можете да ги вратите, може да имате проблеми со лихви.

Четврто, треба да го погледнете годишниот процент на трошоци (ГПТ). ГПТ е процентот на трошоци кои ги плаќате за заемот. Без лихвен кредит обично има помал ГПТ од обичниот кредит со лихви. Треба да се уверите дека ГПТ е прифатлив и дека не ќе имате проблеми со лихви.

Со овие совети, можете да избегнете проблеми со лихви со без лихвен кредит. Но, треба да бидете внимателни и да ги прочитате условите на институцијата пред да поднесете апликација.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq