бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бик банка

История на Бик банка

История на Бик банка

Бик банка е една от най-старите банки в България, която е основана през 1878 година. В началото на своето съществуване, банката е била наречена “Българо-руски банк”, като е била създадена с цел да подпомага икономическото развитие на България след Освобождението.

През 1947 година, банката е национализирана от комунистическия режим и е преименувана на “Държавна банка”. След края на комунистическия режим, банката е приватизирана и през 1994 година е преименувана на “Банка Булбанк”.

През годините, една от водещите банки в България успя да се утвърди, като предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти. Банката е известна също така със своите иновативни продукти и услуги, които са насочени към удовлетворяване на нуждите на клиентите.

Днес една от най-големите банки в България продължава да развива своята дейност и да предлага нови и модерни услуги на своите клиенти. Бъдещето на една от най-големите банки в България изглежда много светло и обещаващо за българската банкова индустрия.

Услуги, предлагани от Бик банка

Услуги, предлагани от Бик банка

Бик банка е една от водещите банки в България, която предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти. Банката предлага различни видове кредити, включително ипотечни кредити, автокредити, потребителски кредити и други. Кредитите на една от най-големите банки в България са с конкурентни лихвени проценти и гъвкави условия за погасяване на дълга.

Освен кредити, тази банка предлага различни видове депозити, включително срочни депозити, спестовни депозити и други. Депозитите на тази банка са със сигурност и гарантиран доход.

Банката предлага и различни видове карти, включително дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти.

Картите на тази банка са със сигурност и удобство за клиентите.

В допълнение, банката предлага различни видове онлайн услуги, като онлайн банкиране, мобилно банкиране и други. Тези услуги предоставят възможност на клиентите да управляват своите финанси по-лесно и удобно.

Бик банка предлага и различни видове застраховки, включително застраховки на имущество, застраховки на автомобили и други. Застраховките на Бик банка са с конкурентни цени и гъвкави условия.

В крайна сметка, Бик банка предлага широк спектър от банкови услуги, които са насочени към удовлетворяване на нуждите на клиентите. Банката продължава да развива своята дейност и да предлага нови и модерни услуги на своите клиенти.

Бъдещето на Бик банка в българската банкова индустрия

Бъдещето на Бик банка в българската банкова индустрия

Бик банка е една от най-големите банки в България, която продължава да развива своята дейност и да предлага нови и модерни услуги на своите клиенти. Бъдещето на тази банка изглежда много светло и обещаващо за българската банкова индустрия.

Едно от големите предимства на тази банка е нейната иновативност. Банката продължава да инвестира в нови технологии и да разработва нови продукти и услуги, които са насочени към удовлетворяване на нуждите на клиентите.

Това ще помогне на банката да остане конкурентна на пазара и да привлича нови клиенти.

Освен това, тази банка има силна финансова позиция, която ще й позволи да продължи да инвестира в своята дейност и да развива нови продукти и услуги. Банката има голям брой клиенти и широко разпространена мрежа от клонове, което я прави една от най-достъпните банки за клиентите.

В бъдеще, една от водещите банки в България може да се фокусира върху развитието на онлайн услугите си, като мобилно банкиране и онлайн банкиране. Тези услуги са все по-популярни сред клиентите и ще помогнат на банката да привлича нови клиенти и да задържа съществуващите.

В крайна сметка, тази банка има ясна стратегия за развитие и продължава да бъде една от водещите банки в България. Бъдещето на тази банка изглежда много светло и обещаващо за българската банкова индустрия.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq