бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бнп кредит

История и развитие на БНП Кредит

БНП Кредит е една от водещите банки в България, която се наследява от БНП Париба Банк (България) АД. Банката има богата история, която се простира на над 25 години. БНП Кредит бе основана през 1994 година и представлява съвместно предприятие между БНП Париба Груп, една от най-големите банки в света, и Кредит Агрикол Юнион, водещ финансов конгломерат във Франция.

От самото си създаване БНП Кредит се установява като надежден и иновативен финансов институт, предлагащ на своите клиенти широк спектър от банкови услуги. Банката се съсредоточава върху качеството на обслужване и постоянно развива своите продукти и услуги, за да отговаря на променящите се нужди и изисквания на своите клиенти.

С годините БНП Кредит развива своята дейност и става все по-важен играч на българския банков пазар.

Банката успява да утвърди своето присъствие и да привлича все повече клиенти със своите иновативни продукти и услуги. БНП Кредит непрекъснато инвестира в модернизиране на своите технологии и системи, за да осигури ефективно обслужване и удовлетворение на своите клиенти.

В последните години БНП Кредит продължава да развива своята дейност и да иновира във всички сфери на банковия сектор. Банката разширява своята мрежа от клонове и предоставя нови продукти и услуги, които отговарят на нарастващите нужди на клиентите си. БНП Кредит също така активно подкрепя различни инициативи и програми, насочени към обществото и околната среда.

В заключение, историята и развитието на БНП Кредит демонстрират ангажимента на банката към своите клиенти и стремежа й да бъде водеща и иновативна финансова институция. БНП Кредит продължава да расте и се развива, като запазва своите ценности и отговаря на нуждите на съвременното банково обслужване.

Основаване и първоначална дейност на БНП Кредит

Основаването на БНП Кредит през 1994 година бе резултат от съвместните усилия на БНП Париба Груп и Кредит Агрикол Юнион. Банката стартира дейността си с цел предоставяне на разнообразни банкови услуги на своите клиенти.

От самото начало БНП Кредит се фокусира върху иновациите и въвежда нови продукти на пазара. Банката предлага различни видове кредити, депозити, карти и други финансови услуги, които отговарят на нуждите на своите клиенти.

БНП Кредит има за цел да бъде водеща финансова институция, като постоянно разширява географското си покритие и нарастващия брой на своите клиенти. Банката отличава се със своята отговорност и професионализъм във всички аспекти на своето бизнес обслужване.

Стигайки до значителна височина, БНП Кредит успешно утвърждава своето присъствие на българския банков пазар и започва да предлага иновативни продукти като интернет банкиране и мобилно приложение. Тези нововъведения имат за цел да улеснят и оптимизират банковото обслужване на клиентите.

Основаването и първоначалната дейност на БНП Кредит създават основата за нейното успешно развитие и постигнатите резултати през годините. БНП Кредит продължава да иновира и разширява своите услуги, за да отговаря на растящите нужди на своите клиенти и да остане един от водещите играчи на банковия пазар.

Развитие и промени в структурата на БНП Кредит през годините

През годините БНП Кредит претърпява значителни промени в структурата си, които са насочени към постигане на по-ефективност и разширяване на своите услуги. Банката непрекъснато инвестира в модернизацията на своите технологии и процеси, за да осигури по-добро обслужване на своите клиенти.

Една от важните промени в структурата на БНП Кредит е национализацията на банката, която става през 2006 година. Това дава възможност на банката да се насочи още повече към нуждите на българските клиенти и да предостави по-добро финансово обслужване.

След национализацията БНП Кредит започва да разширява своята мрежа от клонове, за да бъде по-достъпна за своите клиенти в цялата страна.

Банката предлага широка гама от продукти и услуги за физически и юридически лица, включително и индивидуални и корпоративни кредити, депозити, карти и други финансови инструменти.

През последните години БНП Кредит активно инвестира в цифровизацията на своето банково обслужване. Банката предлага удобни онлайн услуги и мобилно приложение, които позволяват на клиентите да управляват своите финанси по-лесно и бързо.

Важен етап в развитието на БНП Кредит е присъединяването й към БНП Париба Груп, което става през 2012 година. Това присъединяване предоставя на банката допълнителни възможности за развитие и подобряване на своите продукти и услуги.

В заключение, промените в структурата на БНП Кредит през годините са насочени към непрекъснато подобряване на обслужването на клиентите и разширяване на географското и продуктово покритие на банката. БНП Кредит остава ангажирана със задачата да бъде водеща и иновативна финансова институция, отговаряща на нуждите на своите клиенти в съвременния банков сектор.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq