бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк варна офиси

Локации на Булбанк Варна офиси

Булбанк е една от водещите банки в България, която предоставя услуги на своите клиенти в цялата страна. Варна е един от градовете, където Булбанк има няколко офиса, където може да се получат различни банкови услуги.

Един от офисите на Булбанк във Варна се намира на булевард “Владислав Варненчик” и е достъпен за всички жители на града. Там клиентите могат да получат кредити, да откриват банкови сметки и да извършват други банкови операции.

Още един Булбанк офис във Варна се намира в центъра на града, на ул.

“Княз Борис I” 68. Там клиентите могат да получат същите услуги като в другите офиси на банката.

Третият офис на Булбанк във Варна се намира на ул. “Д-р Пискюлиев” 16. Той е по-малък от другите два офиса, но предоставя същите услуги.

Независимо от локацията на офиса, клиентите на Булбанк във Варна могат да получат професионално обслужване и да се възползват от различни банкови услуги.

Услуги на Булбанк Варна офиси

Булбанк във Варна предлага много услуги на своите клиенти, които могат да бъдат получени в различните офиси на банката в града. Ето някои от тези услуги:

1. Откриване на банкови сметки – Клиентите на Булбанк във Варна могат да открият различни видове банкови сметки, включително лични сметки, бизнес сметки и други.

Тези сметки предоставят удобство и сигурност при извършване на банкови операции.

2. Кредити – Булбанк във Варна предлага различни видове кредити, включително лични кредити, ипотечни кредити и други. Кредитите на банката са с конкурентни лихви и условия, които могат да бъдат персонализирани според нуждите на клиента.

3.

Карти – Булбанк във Варна предлага различни видове банкови карти, включително дебитни карти, кредитни карти и други. Тези карти предоставят удобство при плащанията и извършването на банкови операции.

4. Електронно банкиране – Булбанк във Варна предлага различни видове електронни услуги, включително онлайн банкиране, мобилно банкиране и други.

Тези услуги предоставят удобство и сигурност при извършване на банкови операции.

5. Инвестиции – Булбанк във Варна предлага различни видове инвестиционни продукти, включително акции, облигации и други. Тези продукти предоставят възможност за инвестиране на пари и получаване на доход.

Булбанк във Варна предлага много други услуги, които могат да бъдат получени в различните офиси на банката в града. Клиентите могат да се консултират със специалисти на банката и да изберат най-подходящите продукти и услуги за тях.

Работно време на Булбанк Варна офиси

Работното време на офисите на Булбанк във Варна е много удобно за клиентите, които могат да получат банкови услуги в удобно за тях време. В следващите редове ще разгледаме работното време на офисите на Булбанк във Варна:

1. Офисът на Булбанк на булевард “Владислав Варненчик” работи от понеделник до петък от 9:00 ч. до 17:30 ч.

и в събота от 9:00 ч. до 13:00 ч. Това работно време е много удобно за клиентите, които не могат да посетят офиса по време на работното си време.

2. Офисът на Булбанк в центъра на Варна работи от понеделник до петък от 9:00 ч. до 17:30 ч.

и в събота от 9:00 ч. до 13:00 ч. Това работно време е също много удобно за клиентите.

3. Офисът на Булбанк на ул.

“Д-р Пискюлиев” работи от понеделник до петък от 9:00 ч. до 17:30 ч. и в събота от 9:00 ч. до 13:00 ч. Това работно време е много удобно за клиентите, които живеят в близост до този офис.

Клиентите на Булбанк във Варна могат да получат банкови услуги в удобно за тях време, благодарение на работното време на офисите на банката. Освен това, клиентите могат да се свържат с банката и да получат информация за продуктите и услугите, които предлага, както и да получат помощ при извършване на банкови операции.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq