бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк депозит

Видове Булбанк депозити за вашите спестявания

Булбанк е един от най-големите банки в България и предлага множество видове депозити за спестявания. Банката предлага различни видове депозити, които са подходящи за различни нужди и цели. Най-популярните видове Булбанк депозити са фиксирани депозити, където клиентите могат да получат по-висока лихва в сравнение с обикновените сметки за спестявания.

Фиксираният депозит на Булбанк е идеален за клиенти, които искат да получат гарантиран доход за определен период от време. Този вид депозит предлага фиксирана лихва, която се определя при откриването на депозита.

Това означава, че клиентите могат да знаят точно колко ще получат като доход по края на периода на депозита.

Булбанк предлага и варианти на фиксирания депозит, където клиентите могат да изберат период на депозита, който да отговаря на техните нужди. Това означава, че клиентите могат да изберат период от няколко месеца до няколко години, в зависимост от техните инвестиционни цели.

Освен фиксирания депозит, Булбанк предлага и други видове депозити, като например депозити със защита на капитала. Тези депозити предлагат гарантирана защита на капитала, която означава, че клиентите няма да загубят своите пари дори в случай на финансова криза.

Булбанк депозитите са подходящи за всички видове инвеститори, от начинаещи до опитни. Клиентите могат да изберат депозит, който отговаря на техните нужди и цели, и да получат гарантиран доход за определен период от време. Булбанк е един от най-надеждните банки в България и предлага изключително конкурентни лихви за своите депозити.

Как да откриете Булбанк депозит и какви са условията му

Откриването на Булбанк депозит е лесно и просто. Клиентите могат да открият депозит в най-близкото отделение на Булбанк или онлайн чрез интернет банкиране. За да откриете депозит, клиентите трябва да предоставят личните си данни и да изберат желания вид депозит.

Булбанк предлага различни условия за своите депозити, като например минимална сума за откриване на депозит, период на депозита и лихвен процент. Клиентите трябва да се запознаят с условията на депозита, преди да го открият, за да са сигурни, че отговарят на техните нужди и цели.

За да откриете Булбанк депозит, трябва да имате валиден личен документ, като например лична карта или паспорт.

Клиентите могат да изберат да открият депозит на свое име или на името на друго лице, като предоставят необходимата документация.

Булбанк предлага и онлайн откриване на депозити, което е удобно и бързо. Клиентите могат да се регистрират за онлайн банкиране и да открият депозит от вкъщи или от офиса си. Това е удобна опция за заетите хора, които нямат време да посетят банката лично.

Откриването на депозити в Булбанк е лесно и клиентите могат да се възползват от множество предимства. Клиентите могат да получат гарантиран доход за определен период от време и да се чувстват спокойни за своите спестявания. Откриването на депозит в Булбанк е бързо и лесно, независимо дали клиентите избират да го направят лично или онлайн.

Предимствата на Булбанк депозитите за вашите инвестиции

Булбанк депозитите предлагат множество предимства за инвеститорите. Ето някои от основните предимства на Булбанк депозитите:

1. Гарантиран доход: Депозитите на Булбанк предлагат гарантиран доход за определен период от време.

Това означава, че клиентите могат да получат гарантиран доход, който е по-висок от лихвата на обикновените сметки за спестявания.

2. Разнообразие от видове депозити: Булбанк предлага различни видове депозити, които са подходящи за различни нужди и цели. Клиентите могат да изберат депозит, който отговаря на техните инвестиционни цели и да получат гарантиран доход за определен период от време.

3. Гъвкавост: Депозитите в Булбанк са гъвкави и клиентите могат да изберат период на депозита, който отговаря на техните нужди.

Клиентите могат да изберат период от няколко месеца до няколко години, в зависимост от техните инвестиционни цели.

4. Защита на капитала: Булбанк предлага депозити със защита на капитала, които предлагат гарантирана защита на капитала. Това означава, че клиентите няма да загубят своите пари дори в случай на финансова криза.

5.

Конкурентни лихви: Булбанк предлага конкурентни лихви за своите депозити, което ги прави един от най-изгодните варианти за спестяване. Клиентите могат да получат по-висока лихва, отколкото при обикновените сметки за спестявания.

6. Лесно откриване: Откриването на депозити в Булбанк е лесно и бързо, като можете да го направите както лично в банковите отдели, така и онлайн чрез интернет банкиране.

Един от най-добрите начини за инвестиране на пари е да ползвате депозитите на Булбанк. Клиентите могат да се възползват от множество предимства, като гарантиран доход, разнообразие от видове депозити, гъвкавост, защита на капитала, конкурентни лихви и лесно откриване. Булбанк е един от най-надеждните банки в България и предлага изключително качествени услуги за своите клиенти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq