бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк добрич

Историята на Булбанк Добрич: От създаването до днес

Булбанк Добрич е една от най-старите и най-успешните банки в Добрич. Тя е създадена през 1992 година и оттогава се развива и нараства в своята дейност. Банката е част от Булгариан Америкън Кредит Банк АД, която е водеща банка в България.

От самото начало Булбанк Добрич се фокусира върху предоставянето на качествени банкови услуги на своите клиенти. Тя предлага широка гама от банкови продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни клиенти – от физически лица до големи корпорации.

Булбанк Добрич се гордее със своята социална отговорност и активна подкрепа на общността. Банката участва в различни социални инициативи и проекти, които имат за цел подпомагането на хора в нужда и развитието на общността като цяло.

През годините Булбанк Добрич е постигнала значителен напредък и успех в своята дейност.

Тя е призната като една от най-добрите банки в Добрич и има голям брой доволни клиенти. Банката продължава да иновира и развива своите услуги, за да отговаря на променящите се нужди и изисквания на своите клиенти.

В заключение, Булбанк Добрич е банка с дългогодишен опит и отлична репутация. Тя предлага разнообразни банкови продукти и услуги, които отговарят на нуждите на клиентите. Банката също така е активен участник в социални инициативи и подкрепа на общността. Булбанк Добрич продължава да се развива и да предоставя качествени услуги, които отговарят на нуждите на своите клиенти.

Услугите на Булбанк Добрич: Банкови продукти и услуги за клиентите

Булбанк Добрич предлага широка гама от банкови продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни клиенти. Банката предоставя различни видове кредити, включително потребителски кредити, ипотечни кредити и бизнес кредити. Тези кредити се предлагат на конкурентни лихвени проценти и с гъвкави условия за възстановяване на сумите. Булбанк Добрич предоставя и различни видове депозити и сметки, включително текущи сметки, сметки за спестявания и сметки за пенсионни фондове.

Освен това, Булбанк Добрич предлага и различни видове плащания и преводи, включително бързи и сигурни международни преводи.

Банката предлага и електронни банкови услуги, които позволяват на клиентите да управляват своите сметки и да извършват преводи онлайн.

За да осигури допълнителна защита на своите клиенти, Булбанк Добрич предлага и различни видове застраховки, включително застраховки на имущество и автомобили. Банката също така предоставя консултации и финансови съвети на своите клиенти, за да им помогне да вземат информирани решения за своите финанси.

Булбанк Добрич се стреми да бъде твоят надежден партньор в банковите услуги, като предлага широка гама от продукти и услуги, които отговарят на твоите нужди и предпочитания. Банката се гордее със своята професионалност и отлично обслужване на клиентите. Булбанк Добрич е тук, за да ти помогне да постигнеш финансовата си цел и да управляваш своите финанси по най-добрия начин.

Социалната отговорност на Булбанк Добрич: Подкрепа на общността и социални инициативи

Булбанк Добрич проявява силна социална отговорност и активно подкрепя общността и социални инициативи. Банката има различни програми и проекти, които се фокусират върху подпомагането на хора в нужда и насърчаването на социалното благоденствие.

Една от инициативите на Булбанк Добрич е подкрепата на образованието. Банката предоставя стипендии и грантове на студенти, които проявяват отлични постижения в училище или университет. Това помага на талантливите млади хора да получат образование и да развият своя потенциал.

Булбанк Добрич също така подкрепя спорта и културата в общността. Банката финансира различни спортни и културни събития, които създават възможности за хората да се занимават със спорт или да се насладят на културни прояви.

Това помага за развитието на таланти и създава положителна общностна атмосфера.

Освен това, Булбанк Добрич подкрепя и различни благотворителни организации и проекти. Банката дарява средства и ресурси за подпомагане на хора в нужда, за борба с болести или за опазване на околната среда. Това допринася за подобряването на качеството на живот на много хора и за опазването на природата.

Булбанк Добрич се гордее със своята социална отговорност и активна подкрепа на общността. Банката продължава да се ангажира с различни социални инициативи и проекти, които имат положителен принос за обществото и хората. Булбанк Добрич е ангажирана със създаването на по-добра и устойчива общност, където всички имат равни възможности и достъп до нужните ресурси.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq