бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк карти

Видове Булбанк карти и техните предимства

Булбанк е една от водещите банки в България и предлага различни видове карти, които отговарят на различните нужди и предпочитания на клиентите. Булбанк карти имат множество предимства, които ги правят предпочитани избор за мнозина.

Една от видовете Булбанк карти са дебитните карти. Те са изключително удобни за ежедневни плащания и тегления от банкомати.

С дебитната карта на Булбанк можете да плащате за различни стоки и услуги както в магазини, така и онлайн. Тя ви осигурява лесен достъп до вашите пари и ви позволява да ги изразходвате по всяко време и на всяко място. Освен това, дебитната карта на Булбанк е свързана с вашата текуща сметка и ви дава възможността да следите и контролирате разходите си.

Друг вид карти на Булбанк, които са кредитни карти.

Те предлагат гъвкавост и възможности за пазаруване и разсрочено плащане. Кредитната карта на Булбанк ви позволява да правите покупки дори когато нямате достатъчно налични средства на сметката си. Тя ви дава възможността да разрешите плащането на по-късен етап, когато вие най-добре можете да се справите със сумата.

Освен това, кредитните карти на Булбанк предлагат различни наградни програми и бонуси, които могат да се използват в магазини и ресторанти или да се конвертират в други предимства.

Картите на Булбанк са подходящи за всеки, който търси удобство, безопасност и гъвкавост при плащанията. Независимо дали става въпрос за дебитна карта за ежедневни нужди или кредитна карта за по-големи покупки, Булбанк предлага различни опции, които задоволяват различните нужди на клиентите си. Открийте предимствата на картите на Булбанк и се възползвайте от улесненията, които те предлагат.

Дебитни карти на Булбанк: функционалност и удобство за ежедневни плащания

Дебитните карти на Булбанк са особено популярни сред клиентите на банката поради своята функционалност и удобство за ежедневни плащания. Те предлагат множество полезни функции и свойства, които ги правят предпочитан избор за много хора.

Една от големите предимства на дебитните карти на Булбанк е, че вие имате директен достъп до вашите пари.

Това означава, че можете лесно да изразходвате средствата от вашата текуща сметка, без да се налага да носите със себе си голяма наличност. Само с едно плъзгане на картата можете да направите плащане в магазин или онлайн, без да бъдете притеснявани от недостатъчни пари в портфейла си.

Друга полезна функция на дебитните карти на Булбанк е възможността за безконтактно плащане. Това ви позволява да извършвате бързи и удобни плащания, без да се налага да въвеждате ПИН код или да подписвате документи.

Просто докоснете картата си до терминала и плащането ще бъде направено. Това е особено удобно при покупка на бързи храни или в търговски обекти, където има голяма преоблада на безконтактни плащания.

Освен това, дебитните карти на Булбанк ви предлагат възможността да изтегляте пари от банкомати по цял свят.

Това ви осигурява лесен достъп до вашите средства, независимо от това къде се намирате. Булбанк има широка мрежа от банкомати, което означава, че винаги ще можете да откриете удобно място за теглене на пари, без да бъдете ограничени от местоположението си.

Дебитните карти на Булбанк предлагат удобство и лесен достъп до вашите пари за ежедневни плащания. Безконтактното плащане, възможността за теглене от банкомати и директният достъп до вашата текуща сметка ги правят предпочитан избор за мнозина. Открийте функционалността и удобството на дебитните карти на Булбанк и се насладете на безпроблемни ежедневни плащания.

Кредитни карти на Булбанк: гъвкавост и възможности за пазаруване и разсрочено плащане

Кредитните карти на Булбанк предлагат гъвкавост и възможности за пазаруване и разсрочено плащане. Те са отличен избор за хората, които желаят да разширят своите възможности за покупки и да си осигурят допълнителна финансова свобода.

Една от големите предимства на кредитните карти на Булбанк е възможността за разсрочено плащане. Това означава, че можете да плащате за своите покупки на части, вместо да заплатите цялата сума веднага.

Това ви дава възможността да разпределите разходите си и да ги приспособите към вашия бюджет. Кредитните карти на Булбанк предлагат различни опции за разсрочено плащане, които ви позволяват да изберете най-подходящия вариант за вас.

Освен разсрочено плащане, кредитните карти на Булбанк предлагат и възможности за пазаруване. Те ви позволяват да правите покупки в различни магазини и търговски обекти както в България, така и в чужбина.

Можете да използвате кредитната карта на Булбанк за покупка на стоки и услуги, както и за резервиране на хотели и наемане на автомобили. Това ви дава свобода да избирате и да си позволите различни видове покупки, без да бъдете ограничени от наличните средства в момента.

Друга полза от използването на кредитни карти на Булбанк е предлагането на различни наградни програми и бонуси. Те включват възможността за натрупване на точки или бонуси, които могат да бъдат използвани за бъдещи покупки или да се конвертират в други предимства.

Такива бонуси могат да са възможност за безплатни пътувания, отстъпки в ресторанти или магазини, или дори безплатни застраховки. Това прави използването на кредитните карти на Булбанк не само удобно, но и изгодно за клиентите.

Кредитните карти на Булбанк предоставят гъвкавост и възможности за разсрочено плащане, пазаруване и наградни програми. Открийте предимствата и възможностите, които ви предоставят кредитните карти на Булбанк и се насладете на пазаруване с удоволствие и финансова свобода.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq