бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк карти

Видове Булбанк карти и техните предимства

Булбанк предлага различни видове карти, които могат да отговарят на нуждите на всеки клиент. Най-популярните видове карти са дебитните и кредитните карти.

Дебитните карти са свързани със сметката на клиента и могат да бъдат използвани за плащане на стоки и услуги, както и за теглене на пари от банкомати. Кредитните карти позволяват на клиента да извършва плащания, като по-късно ги възстановява на банката.

Освен дебитните и кредитните карти, Булбанк предлага и предплатените карти, които могат да бъдат зареждани с определена сума пари и да се използват за плащане на стоки и услуги, както и за теглене на пари от банкомати.

Тези карти са особено удобни за пътуващите, тъй като не е необходимо да се носи много пари със себе си.

Предимствата на Булбанк карти са многобройни. Първо, те осигуряват бърз и лесен начин за плащане на стоки и услуги, както и за теглене на пари от банкомати.

Второ, те осигуряват сигурност на парите на клиента, тъй като няма необходимост от носене на големи суми пари. Трето, Булбанк карти предлагат различни наградни програми, които могат да бъдат използвани за покупки на стоки и услуги.

В крайна сметка, карти на Булбанк предоставят достъп до онлайн банкиране, което дава възможност на клиента да проверява баланса на своята сметка, да прави преводи и да използва други услуги на банката чрез интернет. Това ги прави изключително удобни и практични за всеки клиент на Булбанк.

Как да получите Булбанк карти и какви са условията за тяхното издаване

За да получите Булбанк карти, трябва да отидете в най-близкия офис на банката и да подадете заявление. За да кандидатствате за дебитна карта, трябва да имате открита сметка в Булбанк. За да кандидатствате за кредитна карта, трябва да имате достатъчен доход и да отговаряте на критериите на банката.

При кандидатстване за карта, ще трябва да предоставите лични данни и документи, които да потвърдят вашата самоличност и доходите ви. Банката ще извърши проверка на вашата кредитна история, за да реши дали да ви издаде карта или не.

Условията за издаване на Булбанк карти могат да се различават в зависимост от вида на картата. Например, кредитните карти могат да имат по-високи лихви и годишни такси, отколкото дебитните карти.

Предплатените карти могат да имат такса за издаване и такса за зареждане на сметката.

Независимо от това, картите на Булбанк осигуряват конкурентни условия и множество предимства за техните клиенти. Например, мнозина от картите на Булбанк имат нулева годишна такса или ниски такси за издаване и поддръжка.

Накрая, трябва да отбележим, че Булбанк предлага различни начини за получаване на карти, включително онлайн кандидатстване. Това прави процеса на получаване на карта бърз и удобен за клиентите на банката.

В крайна сметка, получаването на карти на Булбанк е лесно и достъпно за всеки, който желае да се възползва от предимствата на тези карти. Независимо дали става дума за дебитни, кредитни или предплатени карти, Булбанк предлага гъвкави условия и много полезни функции за своите клиенти.

Как да използвате Булбанк карти за плащане и теглене на пари в България и чужбина

Булбанк карти могат да бъдат използвани за плащане на стоки и услуги в България и чужбина. За да използвате картите на Булбанк за плащане, трябва да ги поставите в четец на терминала и да въведете пин кода си.

Булбанк карти могат да бъдат използвани и за теглене на пари от банкомати.

За да изтеглите пари, трябва да поставите картата в банкомата и да въведете пин кода си. Картите на Булбанк могат да се използват за теглене на пари както в страната, така и в чужбина.

Трябва да се има предвид, че при използване на карти на Булбанк в чужбина може да се налага плащане на такси за транзакции или конвертиране на валута. Тези такси могат да варират в зависимост от банката или оператора на банкомата в чужбина.

Булбанк предлага и възможност за използване на мобилни приложения, които позволяват на клиентите да контролират своите карти и да правят плащания по всяко време и навсякъде. Тези приложения са особено полезни за пътуващите, които искат да имат бърз и лесен начин за контрол на своите финанси.

Накрая, трябва да се отбележи, че кредитните карти на Булбанк имат много полезни функции и предимства за техните клиенти.

Например, мнозина от картите на Булбанк имат нулева годишна такса или ниски такси за издаване и поддръжка. В допълнение, карти на Булбанк предлагат програми за награди и отстъпки за покупки на стоки и услуги.

В крайна сметка, платежните карти на Булбанк осигуряват удобен и лесен начин за плащане на стоки и услуги както в България, така и в чужбина. Те осигуряват сигурност и удобство за клиентите на банката и предлагат много полезни функции и предимства.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq