бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк лизинг

Предимства на Булбанк лизинг за клиентите

Булбанк лизинг е една от водещите компании в България, която предлага лизингови услуги за клиентите си. Това е една от най-популярните услуги в България, която предоставя на клиентите множество предимства.

Предимствата на Булбанк лизинг за клиентите са много.

Първо, клиентите могат да получат финансиране за покупка на нови или употребявани автомобили, машини и оборудване. Това е много полезно за малките и средните предприятия, които имат нужда от оборудване, но не могат да си го позволят на еднократно плащане.

Второ, клиентите на нашата лизингова компания могат да изберат от различни видове лизингови договори, като финансов лизинг, оперативен лизинг и лизинг с право на покупка. Това дава възможност на клиентите да изберат най-подходящия за тях вариант на лизингов договор.

Третата опция за лизингови вноски предлага гъвкави условия от Булбанк. Клиентите могат да изберат периода на лизинговия договор и да регулират размера на вноските си според възможностите си.

Четвъртата възможност за клиентите е да получат конкурентни лихвени проценти и ниски такси за обработка на лизинговите договори.

Това прави лизинг услугите на една банка много достъпни за клиентите.

За да завършим, има една много полезна услуга за клиентите, която им предоставя множество предимства. Клиентите могат да се възползват от финансиране за покупка на оборудване, гъвкави условия за плащане, конкурентни лихвени проценти и ниските такси за обработка на лизинговите договори. Една от най-добрите опции за малките и средните предприятия в България е лизингът на Булбанк.

Услуги на Булбанк лизинг за малки и средни предприятия

Услугите на Булбанк лизинг са насочени към малките и средни предприятия в България. Тази лизингова компания предлага много услуги, които могат да помогнат на малките и средните предприятия да развият бизнеса си.

Булбанк лизинг предоставя финансиране за покупка на оборудване, машини и автомобили.

Това е много полезно за малките и средните предприятия, които имат нужда от оборудване, но не могат да си го позволят на еднократно плащане.

Допълнително, лизинговата компания на Булбанк предоставя гъвкави условия за договорите за лизинг. Клиентите могат да изберат периода на лизинговия договор и да регулират размера на вноските си според възможностите си.

Това е много полезно за малките и средните предприятия, които могат да си позволят да плащат по-голямо количество пари в някои месеци, а по-малко в други.

Предлагаме лизингови договори с опция за закупуване, като една от възможностите е чрез Булбанк. Това е много полезно за малките и средните предприятия, които искат да си купят оборудване, но не могат да си го позволят на еднократно плащане.

Клиентите на нашата компания за лизинг имат възможност да изберат между няколко видове договори, включително финансов лизинг и оперативен лизинг.

Това дава възможност на клиентите да изберат най-подходящия за тях вариант на лизингов договор.

За да завършим, има много услуги, които Булбанк лизинг може да предложи, за да помогне на малките и средните предприятия да развият бизнеса си. Тези услуги включват финансиране за покупка на оборудване, гъвкави условия на лизинговите договори и различни видове лизингови договори. Клиентите на лизинговата компания на Булбанк могат да използват тези услуги, за да развият своя бизнес и да постигнат успех.

Иновации в Булбанк лизинг: дигитални решения и екологични алтернативи

Булбанк лизинг е компания, която се стреми да бъде иновативна и да предлага на клиентите си най-добрите услуги. Това означава, че компанията постоянно търси нови начини за подобряване на услугите си и за развитие на нови продукти и услуги.

Една от най-новите иновации на Булбанк лизинг е въвеждането на дигитални решения.

Компанията предоставя на клиентите си възможността да използват онлайн платформа за управление на лизинговите договори. Това е много удобно за клиентите, тъй като им позволява да следят лизинговите си договори, да правят плащания и да получават информация за състоянието на договорите си.

Другата иновация на нашата компания е въвеждането на екологични алтернативи.

Компанията предоставя на клиентите си възможността да лизингират електрически и хибридни автомобили. Това е много полезно за клиентите, които искат да намалят въглеродните си емисии и да бъдат по-екологични.

Компанията за лизинг на Булбанк също така предлага и много други екологични алтернативи, като например лизинг на соларни панели и други видове оборудване, което е приятелско към околната среда.

За да завършим, една компания се стреми да бъде иновативна и да предлага на клиентите си най-добрите услуги. Това включва въвеждането на дигитални решения и екологични алтернативи. Клиентите на фирмата могат да използват тези нововъведения, за да получат по-удобни и екологични услуги от лизинговата компания на Булбанк.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq