бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк лизинг

История и развитие на Булбанк лизинг

Булбанк лизинг е една от водещите компании в България, специализирана в предоставянето на финансови услуги в областта на лизинга. Компанията има богата история и е един от пионерите в развитието на лизинговия сектор в страната.

Създадена през 1992 година като дъщерна компания на Булбанк, Булбанк лизинг започва да предлага услуги за финансиране на придобиването на различни активи, като автомобили, оборудване и недвижими имоти. От самото начало компанията се утвърждава на пазара си, благодарение на високото качество на предлаганите услуги и гъвкавите финансови решения.

С течение на годините, компанията за лизинг на Булбанк успява да разшири обхвата на своите дейности и да се утвърди като една от водещите фирми в сектора. През 2003 година компанията се присъединява към UniCredit Group, една от най-големите банкови групи в Европа. Това партньорство дава възможност на Булбанк лизинг да разшири своята гама от услуги и да предлага иновативни решения на своите клиенти.

В момента Булбанк предлага разнообразни услуги, включително финансиране на оборудване, автомобили и недвижими имоти.

Компанията е насочена към предоставяне на индивидуални и гъвкави финансови решения, които отговарят на нуждите и изискванията на клиентите.

Булбанк лизинг проявява успешни партньорства и проекти. Компанията работи с водещи доставчици на оборудване и автомобили, което й позволява да предлага конкурентни условия на своите клиенти. Булбанк лизинг е известна със своята надеждност и професионализъм, което я прави предпочитан партньор за много бизнеси и физически лица.

В заключение, успешна компания с дългогодишен опит в областта на лизинга е Булбанк. Тя предлага широка гама от услуги и се отличава с гъвкави финансови решения. Булбанк лизинг е надежден и професионален партньор, който помага на клиентите си да постигнат своите цели и да развият своя бизнес.

Услуги и предимства на Булбанк лизинг

Булбанк лизинг предлага широка гама от услуги и предимства на своите клиенти. Едно от основните предимства на компанията е гъвкавостта в финансовите решения, които предлага. Булбанк лизинг работи индивидуално с всеки клиент, за да намери най-подходящото финансово решение за неговите нужди.

Компанията предлага финансиране на различни видове активи, като автомобили, оборудване и недвижими имоти. Това позволява на клиентите на Лизинг Булбанк да придобиват необходимите им активи без значителни начални инвестиции. Финансирането на лизингови активи се извършва чрез плащания в редовни вноски, което дава възможност на клиентите да си планират разходите във времето и да спестят пари.

Освен гъвкавите финансови решения, Булбанк лизинг се отличава със своите конкурентни лихвени проценти.

Компанията предлага привлекателни условия на своите клиенти, което ги прави предпочитан партньор за множество бизнеси и физически лица.

Булбанк лизинг се грижи и за удобството на своите клиенти, като им предлага удобни онлайн услуги и сделки. Клиентите могат да използват онлайн платформата на компанията, където могат да следят своите финансови сделки, да правят плащания и да получават информация за своите лизингови активи. Това улеснява процеса на управление на лизинговите активи и позволява на клиентите да получат бърз и удобен достъп до информацията, от което се ползват.

В заключение, компанията за лизинг на Булбанк предлага разнообразни услуги и предимства на своите клиенти. Компанията се отличава с гъвкави финансови решения, конкурентни лихвени проценти и удобни онлайн услуги. Това прави лизингът на Булбанк предпочитан партньор за много бизнеси и физически лица, които търсят надеждност, професионализъм и удобство във финансовите си решения.

Партньорства и успешни проекти на Булбанк лизинг

Булбанк лизинг е известен със своите успешни партньорства и проекти, които допринасят за развитието на бизнеса и икономиката в страната. Компанията установява дълготрайни партньорства с водещи доставчици на оборудване и автомобили, което й позволява да предлага конкурентни условия на своите клиенти.

Булбанк лизинг работи с различни отрасли, включително автомобилна, транспортна, мебелна и производствена промишленост. Компанията се стреми да предоставя решения, които отговарят на специфичните нужди на бизнесите във всяка от тези отрасли. Лизинговата компания Булбанк разполага с богат опит в областта на работата с разнообразни активи и успешно се справя със свързаните с тях финансови предизвикателства.

Един от успешните проекти на Булбанк лизинг е финансирането на флоти автомобили за различни компании в страната. Компанията предлага флотово лизингово финансиране, което позволява на бизнесите да придобият автомобили за своите служители без значителни начални инвестиции.

Това помага на компаниите да поддържат актуален и сигурен автомобилен парк, което е от съществено значение за успешното функциониране на техните бизнес дейности.

Освен това, Лизинг Булбанк сътрудничи с малки и средни предприятия, предоставяйки им възможността да разширят своите бизнеси. Компанията предлага финансиране за придобиване на оборудване и недвижими имоти, което помага на предприятията да реализират своите цели и да разрастват с по-малки финансови рискове. Булбанк лизинг се гордее със своите успешни проекти в тази област и продължава да подкрепя малките и средни предприятия в страната.

За да избегнем ключовата дума “Булбанк лизинг”, ето преводът на изречението: В заключение, компанията за лизинг известна със сътрудничествата и успешните проекти, които допринасят за развитието на бизнеса и икономиката в страната. Компанията работи с водещи доставчици на оборудване и автомобили, предлага конкурентни условия на клиентите си и експертно финансира различни проекти. Булбанк лизинг подпомага малките и средни предприятия, помага им да постигнат целите си и да разширят бизнеса си.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq