бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк мобайл активиране

Как да активирате Булбанк мобайл и да се възползвате от неговите функции

Булбанк мобайл активирането представлява важна стъпка за всеки клиент на Булбанк, който желае да управлява финансите си по-лесно и удобно. За да активирате Булбанк мобайл, трябва да изтеглите приложението от Google Play Store или App Store и следвате инструкциите за регистрация.

След като приложението е инсталирано, ще трябва да въведете своето потребителско име и парола, които сте получили при откриване на банковата си сметка.

В случай че нямате потребителско име и парола, трябва да се свържете с Булбанк и да ги получите.

След успешното активиране на Булбанк мобайл, ще можете да се възползвате от различни функции на приложението. Една от тях е възможността за преглед на баланса и движенията по своите сметки в реално време. Това е особено полезно, когато искате да следите своите финансови операции и да контролирате разходите си.

Друга функция на Булбанк мобайл е възможността за извършване на бързи и лесни преводи между своите сметки или към други банкови сметки в Булбанк. Вече няма нужда да отивате до банковия клон или да използвате компютър, за да изпратите пари на някого.

Просто отворете приложението и изпълнете нужните стъпки.

Булбанк мобайл активирането ви дава и възможността да извършвате плащания по длъжностни задължения като сметки за вода, ток, газ и други. Просто добавете сметките си към списъка с плащания и въведете необходимата информация. След това можете да изпращате плащанията си с няколко клика, без да ви е нужно да изписвате или отваряте физически чекове.

Булбанк мобайл също така предлага и функционалност за управление на кредитни картите.

Можете да проверявате текущия си баланс, да преглеждате извлеченията си и да изпълнявате плащания по кредитите си. Всички тези функции са на ваше разположение в едно удобно и лесно за използване приложение.

В заключение, активирането на мобилното приложение на Булбанк е важна стъпка за всеки клиент на банката, който желае да се възползва от предимствата на онлайн банкирането. С приложението можете да контролирате своите финанси, да извършвате преводи и плащания с лекота и да управлявате своите кредитни карти. Не пропускайте възможността да активирате Булбанк мобайл и да използвате неговите функции за улеснено управление на финансите си.

Стъпки за активиране на Булбанк мобайл и настройка на личния ви профил

Стъпките за активиране на Булбанк мобайл и настройка на личния ви профил са лесни и бързи. След инсталирането на приложението, отваряте го и ще видите опцията за регистрация. Въвеждате своето потребителско име и парола, които сте получили от Булбанк.

След това ще трябва да въведете и отговорите на няколко сигурносни въпроса, които са необходими за допълнителна защита на вашия профил.

След успешната регистрация, ще имате достъп до своя личен профил в Булбанк мобайл приложението. В профила си можете да настроите предпочитанията си, като например езика на приложението и валутата, в която искате да виждате балансите си.

Освен това, можете да добавите и управлявате своите сметки и карти в профила си.

За да добавите сметка или карта, трябва да следвате инструкциите в приложението и да въведете необходимата информация. След добавянето на сметката или картата, ще можете да виждате балансите и извлеченията си, както и да извършвате плащания и преводи между своите сметки.

Важно е да се отбележи, че за сигурността на вашия профил е препоръчително да използвате силна парола и да активирате двуфакторната аутентикация. Това ще ви позволи да подсигурите достъпа до приложението и да предотвратите неоторизиран достъп до вашите финансови данни.

Активирането на Булбанк мобайл и настройката на личния ви профил са важни стъпки за сигурно и удобно управление на финансите си. С приложението ще можете да следите балансите и движенията по сметките си, да извършвате плащания и преводи с лекота и да управлявате своите картови сметки. Не пропускайте възможността да активирате Булбанк мобайл и да настройте личния си профил, за да се възползвате от всички предимства на онлайн банкирането.

Предимствата на Булбанк мобайл активиране и как да го използвате за управление на финансите си

Булбанк мобайл активирането има редица предимства, които могат да помогнат на клиентите в управлението на техните финанси. Едно от големите предимства на активирането на Булбанк мобайл е възможността за реално време следене на баланса и движенията по сметките. Това позволява на клиентите да бъдат винаги информирани за текущото състояние на техните финанси и да вземат бързи решения, според нуждите и приоритетите си.

Освен това, Булбанк мобайл предлага и функция за управление на бюджета.

С помощта на тази функция, клиентите могат да зададат месечни бюджети за различни категории, като храна, транспорт, забавления и други. Системата ще проследява разходите и ще предупреди клиентите, ако надхвърлят определеният бюджет за дадена категория. Това е много полезно за поддържане на финансовата дисциплина и контрол върху разходите.

Още едно предимство на Булбанк мобайл активирането е възможността за извършване на преводи и плащания с няколко клика. Клиентите могат лесно да прехвърлят пари между своите сметки, както и да изпратят пари на други банкови сметки в Булбанк.

Това е удобно и времето за изпълнение на преводите е значително намалено.

Друго предимство на Булбанк мобайл е възможността за управление на кредитните карти. Клиентите могат да следят текущия си баланс, да преглеждат извлеченията и да извършват плащания по кредитите си чрез приложението. Това осигурява по-голям контрол и удобство при управлението на кредитните карти.

И накрая, активирането на мобилната услуга на Булбанк предлага възможност за управление на настройките за сигурност.

Клиентите могат да активират двуфакторната аутентикация, която добавя допълнителен слой защита при достъп до приложението. Това гарантира, че само упълномощените потребители могат да получават достъп до личните си данни и финансова информация.

Мобилното активиране на Булбанк предлага удобство, сигурност и контрол във финансовото управление на клиентите. С функции като реално време следене на баланса и движенията по сметките, управление на бюджета, преводи и плащания, управление на кредитните карти и настройки за сигурност, клиентите имат пълен контрол върху своите финанси. Не пропускайте възможността да активирате Булбанк мобайл и да се възползвате от всички предимства, които то предлага.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq