бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк мобайл телефон

Како да инсталирате Булбанк мобайл телефон на свој мобилни уред?

Булбанк мобайл телефон е иновативна апликација која ви овозможува да ја контролирате вашата сметка во Булбанк на најлесниот и најбрз начин. Со Булбанк мобайл телефон можете да проверите вашите трансакции, да ја контролирате состојбата на вашата сметка, да ги плаќате вашите сметки и да вршите други банкарски трансакции, без да морате да одите до банката.

За да инсталирате приложението на Булбанк за мобилни телефони на своя мобилен устройство, трябва да го изтеглите от своята платформа за приложения или да сканирате QR кода от уеб страницата на Булбанк. Потоа, следете ги упатствата за инсталација и внесете ги вашите податоци за најава. Когато завършите инсталацията, ще имате достъп до всички функции на мобилното приложение на Булбанк.

Во мобилната апликација на Булбанк, можете да ги видите вашите сметки, да ги проверите трансакциите, да ги плаќате вашите сметки и да вршите други банкарски трансакции. За да използвате мобилното приложение на Булбанк за банкови транзакции, трябва да го свържете със своя банков акаунт.

Ова е лесен процес, кој може да се изврши преку апликацијата.

Безбедността на приложението на Булбанк мобайл телефон е важна, затова е важно да знаете как да го защитите од възможни проблеми със сигурността. Прво, осигурете се дека вашата апликација е ажурирана на последната верзија. Второ, не давајте ги вашите лозинки на други луѓе и не ги зачувувајте на вашите уреди. Трето, не користете јавни Wi-Fi мрежи за да се најавите во вашата апликација. Конечно, ако забележите неправилности на вашата сметка, одма го контактирајте Булбанк за помош.

Како да користите Булбанк мобайл телефон за брзе и лесне банкарске трансакције?

Булбанк мобайл телефон е идеалното решение за брзи и лесни банкарски трансакции. Со помошта на мобилното приложение на Булбанк, можете да вршите различни банкарски трансакции, како што се плаќање на рачуни, пренос на пари, проверка на состојбата на вашата сметка, како и други функции.

Со Булбанк мобайл телефон, можете да извршите банкарски трансакции каде и кога што сакате, без да морате да одите до банката.

За да извършвате банкови транзакции с мобилното приложение на Булбанк, трябва първо да го отворите и да влезете с вашите логин данни. Потоа, одберете ја функцијата која ја сакате да ја извршите, како што е плаќање на рачун или пренос на пари. Внесете ги потребните податоци и потврдете ја трансакцијата.

Трансакцијата ќе биде обработена во реално време и ќе биде прикажана на вашата сметка.

Безбедността на вашите трансакции е многу важна и затова Булбанк мобайл е отличен начин да ги защитите, особено кога става въпрос за лични данни и финансова информация. Булбанк мобайл апликацията ще осигури защита на вашите трансакции чрез използване на различни мерки за безопасност, като криптиране на данните и двуфакторна автентикация.

Од вашата страна, можете да ја заштитите вашата сметка со креирање на силни лозинки и со често менување на лозинките.

Можете да контролирате вашите банкарски трансакции на најлесниот и најбрз начин со мобилното приложение на Булбанк. Со мобилното приложение на Булбанк, можете да ги вршите различните банкарски трансакции, без да морате да одите до банката. За да го користите мобилното приложение на Булбанк, просто го изтеглете од вашата платформа за приложенија и се најавете со вашите логин податоци. Вашите банкови трансакции ќе бидат безбедни и едноставни со мобилниот апликација на Булбанк.

Како да заштитите свој Булбанк мобайл телефон од могућих проблема са безбедношћу?

Безбедността на вашата информација е многу важна кога станува збор за користење на Булбанк мобајл телефон. Затоа е важно да знаете како да го заштитите вашето мобилно приложение од можни проблеми со безбедноста. Еден од најважните начини за заштита на вашата информација е да го заштитите вашето мобилно уред со лозинка или патерн.

Ова ќе ви помогне да го заштитите вашето мобилно приложение од недозволен пристап.

Друг начин за заштита на вашата информација е да го избегнувате користењето на јавни Wi-Fi мрежи. Овие мрежи се несигурни и можат да бидат лесен начин за хакери да ги добијат вашите информации. Затоа е важно да користите само безбедни Wi-Fi мрежи кога ќе користите Булбанк мобајл телефон.

Трет начин за заштита на вашата информација е да го избегнувате користењето на линкови или пораки од непознати.

Овие линкови можат да бидат лесен начин за хакери да ги добијат вашите информации. Затоа е важно да бидете внимателни кога примате пораки или линкови од непознати.

Направете редовни проверки на вашата сметка и проверете за неправилности. Ако забележите неправилности на вашата сметка, одма го контактирајте Булбанк за помош.

Конечно, редовно ажурирајте го вашето мобилно приложение на Булбанк, за да го заштитите од можни проблеми со безбедноста. Се забележува дека Булбанк мобајл телефон е безбедно мобилно приложение, кое е заштитено со сигурносни мерки, како што е криптирање на информациите и двуфакторна автентикација. Сепак, е важно да го заштитите вашето мобилно приложение од можни проблеми со безбедноста со преземање на потребните мерки.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq