бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк онлайн

Како да се регистрирате за Булбанк онлайн?

Булбанк онлайн е услуга која овозможува клиентите на Булбанк да управуваат со своите финансии преку интернет. За да се регистрирате за Булбанк онлайн, потребно е да посетите веб-страницата на Булбанк и да кликнете на копчето за регистрација. Потоа треба да ги внесете вашите лични податоци, како име, презиме, ЕМБГ и број на телефонот. Ќе добиете е-пошта со потврден линк за да ја завршите регистрацијата.

След като се регистрирате, ще имате достъп до своя онлайн акаунт в Булбанк. Таму ќе можете да видите вашата баланса, да ги прегледате вашите трансакции и да извршите платежи.

Може да ги поставите автоматски плаќања за редовни сметки, како што се електричната енергија, интернетот и мобилната телефонија. Ова ќе ви овозможи да ги плаќате сметките автоматски, без да мора да се сетите за нив.

Онлайн услугите на Булбанк са много безопасни, но е важно да се предпазите от хакерски атаки. Препорачуваме да користите јака лозинка и да ја менувате редовно. Исто така, треба да внимавате каде внесувате вашите лозинки и да не ги споделувате со други лица. Ако забележите неправилности на вашиот налог, одма земете контакт со Булбанк за да го решите проблемот.

Како да користите Булбанк онлайн за управљање својим финансијама?

Кога станува збор за користење на Булбанк онлайн за управување со вашите финансии, има многу опции на располагање. Прво, можете да ги видите вашите трансакции и да ги прегледате вашите финансиски податоци. Ова ви овозможува да ги следите вашите трансакции и да знаете колку пари имате на располагање во секое време.

Следно, можете да извршите платежи преку Булбанк онлайн. Можете да ги платите вашите редовни сметки, како што се електричната енергија, интернетот и мобилната телефонија, како и да ги извршите плаќањата на вашите кредити и заеми. Можете да ги платите и вашите даноци и такси преку оваа услуга.

Изборът на Булбанк онлайн за автоматично плащане на редовни сметки е отличен вариант.

Ова означува дека сите вашите редовни сметки ќе бидат платени автоматски, без да мора да се сетите за нив. Можете да ги поставите автоматски плаќања за сметки, како што се електричната енергија, интернетот и мобилната телефонија.

Ако имате кредити или заеми, можете да следите вашите плащания онлайн. Ова ви овозможува да ги следите вашите кредити и заеми и да знаете колку пари имате да ги платите во секое време.

Истински е одлична услуга за управување со вашите финансии, која ја нуди Булбанк. Ова ви овозможува да ги следите вашите трансакции и да извршите платежи, како и да ги следите вашите кредити и заеми. Ова е многу корисна услуга за секој кој сака да ги контролира своите финансии.

Како да заштитите своје Булбанк онлайн налог од хакерских напада?

Кога користите Булбанк онлайн, важно е да го заштитите својот налог од хакерски напади. Постојат неколку начини да го направите ова.

Прво, треба да користите јака лозинка. Лозинката треба да биде долга и да содржи комбинација од големи и мали букви, броеви и специјални знаци. Треба да избегнувате да користите лични информации, како датум на раѓање или име на домашен љубимец, како дел од вашата лозинка.

Второ, треба да ја менувате вашата лозинка редовно.

Ова ќе го направи вашето сметка посигурна и ќе ја намали веројатноста за хакерски напад.

Трето, треба да внимавате каде внесувате вашите лозинки. Никогаш не треба да ги споделувате со други лица, особено не преку е-пошта или социјални мрежи. Треба да се уверите дека сте на вистинската веб-страница на Булбанк, пред да внесете вашата лозинка.

Напоследок, ако забележите неправилности на вашата сметка, одма земете контакт со Булбанк. Булбанк има тим за сигурност кој работи 24/7 и може да ви помогне да ги заштитите вашите финансии.

Во целост, Булбанк онлайн е многу безбедна услуга за управување со вашите финансии, но е важно да го заштитите својот налог од хакерски напади. Со користење на јака лозинка, редовно менување на лозинката, внимателност каде внесувате вашите лозинки и контакт со Булбанк при забележани неправилности, можете да го заштитите својот налог и да уживате во безбедноста на вашите финансии.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq