бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк пловдив

История на Булбанк Пловдив: От основаването до днес

Булбанк Пловдив е част от УниКредит Груп, един от най-големите банкови холдинги в Европа. Банката е основана през 1991 година и е една от най-успешните финансови институции в България.

През годините Булбанк Пловдив е развивал своята дейност и предлагал на клиентите си разнообразни банкови продукти и услуги. Банката е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти, като предлага различни видове кредити, депозити, карти за плащане и други финансови продукти.

Булбанк Пловдив е известен също така с това, че е активен участник в обществените и културните събития в града.

Банката подкрепя различни културни и спортни проекти и събития, като се стреми да допринесе за развитието на общността.

През последните години Булбанк Пловдив е започнал да развива и онлайн услуги, за да улесни достъпа на клиентите си до банковите продукти и услуги. Това включва онлайн банкиране, мобилно банкиране и други услуги.

Булбанк Пловдив продължава да развива своята дейност и да предлага на клиентите си най-добрите банкови продукти и услуги. Банката е на разположение на всички, които се нуждаят от финансови решения и съвети.

Услуги на Булбанк Пловдив: Банкови продукти и услуги за клиенти

Булбанк Пловдив предлага разнообразни банкови продукти и услуги за своите клиенти. Банката е насочена към удовлетворяване на нуждите на всеки един клиент, като предлага различни видове кредити, депозити, карти за плащане и други финансови продукти.

Един от най-популярните продукти на Булбанк Пловдив е кредитът за жилищно строителство.

Този вид кредит е насочен към хората, които желаят да изградят свой дом или да закупят готово жилище. Банката предлага различни видове кредити за жилищно строителство, като се стреми да удовлетвори нуждите на всеки клиент.

Булбанк Пловдив предлага също така и кредити за автомобили. Тези кредити са насочени към хората, които желаят да закупят нов или употребяван автомобил.

Банката предлага различни видове кредити за автомобили, като се стреми да предложи най-добрите условия за своите клиенти.

Освен това, Булбанк Пловдив предлага и различни видове депозити. Тези депозити са насочени към хората, които желаят да спестят пари и да ги инвестират в банката. Банката предлага различни видове депозити, като се стреми да предложи най-добрите лихвени условия за своите клиенти.

Като една от водещите банки в България, Булбанк Пловдив предлага и различни видове карти за плащане.

Тези карти са насочени към хората, които желаят да плащат по-лесно и удобно. Банката предлага кредитни карти, дебитни карти и други видове карти за плащане, като се стреми да предложи най-добрите условия за своите клиенти.

Булбанк Пловдив е на разположение на всички, които се нуждаят от банкови продукти и услуги. Банката се стреми да предложи най-добрите условия и да удовлетвори нуждите на всеки един клиент.

Локация и контакти на Булбанк Пловдив: Къде да намерите най-близкия офис на банката

Булбанк Пловдив разполага с няколко офиса в града, където клиентите могат да получат информация и да ползват банковите услуги. Офисите на Булбанк Пловдив са разположени на различни места в града, за да улеснят достъпа на клиентите до банката.

Един от офисите на Булбанк Пловдив се намира в центъра на града. Този офис е на разположение на всички, които се нуждаят от банкови услуги и продукти. Офисът на Булбанк Пловдив в центъра на града е лесно достъпен и е на много удобно място.

Освен това, Булбанк Пловдив разполага и с други офиси в града. Един от тези офиси се намира в квартал Тракия.

Този офис е на разположение на жителите на квартала и на всички, които се нуждаят от банкови услуги и продукти. Офисът на Булбанк Пловдив в Тракия е лесно достъпен и е на много удобно място.

Клиентите на Булбанк Пловдив могат да намерят най-близкия офис на банката, като посетят уебсайта на банката или използват мобилното приложение на банката. Там могат да намерят адресите на всички офиси на Булбанк Пловдив и да получат информация за работното време на всяка една от тях.

Булбанк Пловдив е на разположение на всички, които се нуждаят от банкови услуги и продукти. Банката се стреми да улеснява достъпа на клиентите до своите услуги и продукти, като разполага с няколко офиса в града. Клиентите могат да посетят най-близкия офис на банката и да получат необходимата информация и помощ.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq