бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк работно време

Работно време на Булбанк: график и работни дни

Работното време на Булбанк е от изключителна важност за клиентите на банката. Това е периодът, през който клиентите могат да посетят филиалите и да извършват различни банкови операции.

Булбанк предлага удобен график на работното време, който отговаря на нуждите на клиентите.

Графикът на работното време на Булбанк варира в зависимост от деня на седмицата. В работните дни, които са от понеделник до петък, филиалите на Булбанк са отворени от 9:00 часа сутринта до 17:00 часа следобед. Този график позволява на клиентите да посещават банката по време на работното си време и да се възползват от услугите, които тя предлага.

Събота и неделя са почивни дни за Булбанк.

През тези дни филиалите на банката не работят и не се осъществяват банкови операции. Това означава, че клиентите трябва да планират своите посещения в Булбанк в рамките на работните дни.

Важно е да се отбележи, че работното време на Булбанк може да бъде променено по време на празници и извънредни ситуации.

Такива промени могат да бъдат обявени предварително от банката и съобщени на клиентите. Това се случва с цел да се гарантира безопасността и удобството на клиентите.

В заключение, работното време на Булбанк предоставя удобство и достъпност на клиентите. Графикът на работното време е съобразен със спецификата на банковата дейност и позволява на клиентите да използват услугите на Булбанк в удобно за тях време. Въпреки това, клиентите трябва да следят за възможни промени в работното време, които могат да бъдат обявени от Булбанк.

Промени в работното време на Булбанк поради COVID-19

Промените в работното време на Булбанк поради COVID-19 имат голямо влияние върху клиентите и начина, по който те могат да използват банковите услуги. Булбанк е предприел редица мерки, за да гарантира безопасността и здравето на своите клиенти и служители, като същевременно осигурява достъпност и удобство.

Една от основните промени в работното време на Булбанк поради COVID-19 е намаляването на работните часове на филиалите.

Вместо да работят от 9:00 часа сутринта до 17:00 часа следобед, филиалите на Булбанк сега са отворени от 10:00 часа сутринта до 16:00 часа следобед. Това се дължи на необходимостта от по-голяма гъстота на работниците, за да се осигури дистанциране и спазване на протоколите за хигиена.

Освен намаляването на работните часове, Булбанк също така предоставя възможност за предварително записване на срещи. Това позволява на клиентите да избегнат чакането в опашка и да бъдат обслужени по-бързо и ефективно.

За да се запишат за среща, клиентите могат да използват онлайн платформата на Булбанк или да се свържат с контактния център на банката.

Булбанк също така е разширил своите онлайн услуги, за да отговори на нуждите на клиентите по време на пандемията. Клиентите могат да използват онлайн банкирането, за да извършват различни операции, като преводи, плащания и проверка на сметка.

Това предоставя удобство и безопасност, като същевременно намалява необходимостта от посещение на филиалите на Булбанк.

В заключение, промените в работното време на Булбанк поради COVID-19 са необходими, за да се гарантира безопасността и здравето на клиентите и служителите на банката. Намаляването на работните часове и предварителното записване на срещи са мерки, които осигуряват спазването на протоколите за хигиена и дистанциране. Онлайн услугите на Булбанк също така предоставят удобство и безопасност на клиентите. Всички тези промени са временни и ще бъдат променени, когато ситуацията с COVID-19 се подобри.

Онлайн услуги и работно време на Булбанк

Онлайн услугите и работното време на Булбанк са от голямо значение за клиентите, особено по време на пандемията на COVID-19. Булбанк предлага различни онлайн услуги, които позволяват на клиентите да извършват банкови операции без да посещават филиалите на банката.

Една от основните онлайн услуги, предлагани от Булбанк, е онлайн банкирането. Чрез онлайн банкирането клиентите могат да извършват различни операции, като преводи, плащания и проверка на сметка. Това предоставя удобство и гъвкавост на клиентите, тъй като те могат да управляват своите финанси от вкъщи или от всяко друго място, където имат достъп до интернет.

Освен онлайн банкирането, Булбанк предоставя и други онлайн услуги като мобилно банкиране и електронни портфейли.

Мобилното банкиране позволява на клиентите да използват банковите услуги чрез своите мобилни устройства, като смартфони или таблети. Електронните портфейли, като например PayPal или Skrill, също предоставят възможност за онлайн плащания и преводи.

Работното време на Булбанк за онлайн услугите е 24/7, което означава, че клиентите могат да използват тези услуги по всяко време на денонощието и всякакви дни от седмицата. Това предоставя гъвкавост и удобство на клиентите, които могат да използват банковите услуги според своите нужди и предпочитания.

В заключение, онлайн услугите на Булбанк предоставят удобство, гъвкавост и безопасност на клиентите. Онлайн банкирането, мобилното банкиране и електронните портфейли са само част от разнообразните услуги, които Булбанк предлага. Работното време за онлайн услугите е 24/7, което позволява на клиентите да използват тези услуги по всяко време и всякакви дни от седмицата.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq