бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк русе

Историята на Булбанк Русе: От основаването до днес

Булбанк Русе е една от водещите банки в Русе и е дъщерно дружество на УниКредит Булбанк. Банката е основана през 1994 година и оттогава е изградила стабилна и успешна история в областта на банковите услуги.

Булбанк Русе е част от УниКредит Груп, която е една от най-големите банкови групи в Средиземноморието.

От самото си начало, Булбанк Русе се фокусира върху задоволяването на нуждите на своите клиенти. Банката предлага широка гама от банкови продукти и услуги, които включват кредити, депозити, сметки, карти и други. Клиентите на Булбанк Русе могат да се възползват от удобни и модерни начини на банкиране, като интернет банкиране, мобилно банкиране и други.

В течение на годините, Булбанк Русе се развива и приспособява към променящите се нужди на своите клиенти.

Банката постоянно въвежда нови продукти и услуги, които отговарят на съвременните тенденции и изисквания в банковия сектор. Тя е известна с иновативността си и непрекъснатото търсене на начини за подобряване на своите услуги.

Булбанк Русе се отличава и със своята социална отговорност и принос към общността.

Банката подкрепя различни социални и културни инициативи, които са насочени към подпомагане на нуждаещите се и развитие на обществото. Тя активно се ангажира с околната среда и подкрепя опазването на природата.

През годините, Булбанк Русе се превръща в една от водещите банки в областта на Русе. Банката продължава да развива своите услуги и да предлага иновативни продукти, които отговарят на нуждите на своите клиенти. Със своята социална отговорност и принос в общността, Булбанк Русе играе важна роля в развитието на града и подпомага нуждаещите се.

Услугите на Булбанк Русе: Банкови продукти и услуги за клиентите

Булбанк Русе предлага разнообразни банкови продукти и услуги, които задоволяват нуждите на своите клиенти. Банката предлага различни видове кредити, включително лични кредити, потребителски кредити, ипотечни кредити и други.

Клиентите могат да избират оптималните условия за тях и да получат финансова помощ за своите нужди и цели.

Освен кредитите, Булбанк Русе предлага и различни видове депозити, които гарантират сигурност и висока доходност на парите на клиентите. Банката предлага разнообразни опции за съхранение на пари, включително срочни депозити, спестовни депозити и други. Клиентите могат да изберат най-подходящия вариант за тях и да увеличат своето финансово благополучие.

Булбанк Русе предоставя и разнообразни банкови услуги, които подпомагат управлението на финансите на клиентите.

Банката предлага различни видове сметки, включително текущи сметки, сметки за спестовни влогове, валутни сметки и други. Клиентите могат да използват удобни начини за плащане и преводи, както и да получат съвети и помощ от опитни банкови специалисти.

Карточните услуги също са важна част от портфолиото на Булбанк Русе.

Банката предлага кредитни карти, дебитни карти и предплатени карти, които осигуряват бърз и сигурен начин за плащане и достъп до пари. Клиентите могат да използват карточните услуги на Булбанк Русе както при пазаруване в магазини, така и при онлайн плащания.

Булбанк Русе се стреми да бъде винаги на разположение за своите клиенти и да им предостави най-добрите банкови продукти и услуги. Банката постоянно разширява и подобрява своите услуги, за да отговори на нуждите и очакванията на клиентите. С непрекъснатата си иновативност и предлагането на модерни финансови решения, Булбанк Русе се утвърждава като надежден и висококачествен банков партньор.

Социалната отговорност на Булбанк Русе: Инициативи и принос към общността

Булбанк Русе е активно ангажирана със социалната си отговорност и има значителен принос към общността, в която се намира. Банката подкрепя различни инициативи и проекти, които насърчават социалната интеграция, образованието и културата.

Една от инициативите, на които Булбанк Русе отдава голямо значение, е подкрепата на образованието. Банката осигурява стипендии и грантове на талантливи студенти, които си поставят цел да проследят висше образование. Този принос помага на младите хора да развият своя потенциал и да се развият като професионалисти.

Булбанк Русе също така подкрепя инициативи, насочени към развитието на културата и изкуството. Банката се ангажира с партньорства с местни културни институции, фестивали и изложби.

Тя подкрепя млади таланти и помага за популяризирането на местните културни събития.

Булбанк Русе също така има инициативи, насочени към подпомагане на нуждаещите се. Банката осигурява финансова помощ и материални дарения на благотворителни организации и обществени инициативи. Тя също така организира различни доброволчески инициативи, в които се включват служители на Булбанк Русе, с цел да помогнат на хора в нужда.

Булбанк Русе вижда социалната отговорност като важна част от своята мисия и стреми се да допринася за по-доброто развитие на общността. Банката редовно насърчава своите служители да се включат в различни инициативи за доброволчество и да се ангажират с обществени проблеми.

Социалната отговорност на Булбанк Русе е неотменима част от нейната дейност. Банката се стреми да бъде пример за други организации и да дава своя принос за по-доброто бъдеще на обществото и околната среда.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq